IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Netflix Netflix ile ilgili merak ettiğiniz tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Şubat 2023, 05:20   #1
Standart Netflix’ten evde sinema keyfi verecek yeni özellik

Netflix’ten evde sinema keyfi verecek yeni özellik

Netflix, şu anda dünyada en çok kullanılan video akış hizmeti konumunda. Fakat buna rağmen rakiplerinin artması ve yaptığı zamlar nedeniyle abone kaybetti. Firma, bu nedenle aynı hesabı paylaşan kişileri engellemek üzerine birtakım çalışmalar yürütüyor. Öte yandan Netflix, bugün paylaştığı bir blog yazısında Premium planı için uzamsal ses desteği dahil olmak üzere iki yeni özellik getirdiklerini açıkladı.

Netflix Premium için uzamsal ses desteği geldi
Netflix bugün paylaştığı blog yazısında Premium planı için iki yeni önemli özellik getirdiklerini duyurdu. Bu yazıya göre Premium planına sahip Netflix kullanıcıları, uzamsal ses desteğine sahip olacak.

Netflix’ten evde sinema keyfi verecek yeni özellik

Uzamsal ses desteği, sesi her taraftan geliyormuş gibi 360 dereceden yansıtıyor. Bu ses desteği sayesinde Netflix kullanıcıları daha gerçekçi ve kaliteli bir deneyime sahip olacak. Apple’ın AirPods, Sennheiser ve Beats gibi kulaklık ürünlerinin birçoğunda bu özellik mevcut.

Netflix kullanıcılar, uzamsal ses desteği teknolojisinden yararlanmak için fazladan herhangi bir ekipmana ihtiyaç duymayacak. Destek şu andan itibaren Stranger Things, Wednesday ve Knives Out: Glass Onion gibi 700 üzerinde yapımda özel planda var.

Video akış devi, ayrıca bünyesinde barındırdığı oyunlar için de bu özelliği sunacak. You, Your Place or Mine ve Luther: The Fallen Sun gibi oyunların da gelmesiyle uzamsal ses desteği, yeni oyunlar içinde yer alacak.

Netflix Premium için gelen bir diğer yenilik ise çevrim dışı içerik indirmek için olan dört adet olan ekran sayısını altıya çıkarmak oldu. Netflix, daha fazla ekrana izin vererek kullanıcılarına daha rahat bir deneyim imkanı sunacak. Netflix abonelik planları için güncel fiyatlar şu şekilde:

Temel Plan aylık: 63,99 TL
Standart Plan aylık: 97,99 TL
Özel Plan aylık: 130,99 TL


Alıntı:
ALINTI
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:04.