IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Netflix Netflix ile ilgili merak ettiğiniz tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 11 Ocak 2023, 03:57   #1
Standart Netflix açıkladı: Reklamlı abonelik beklentileri karşılıyor mu?

Netflix açıkladı: Reklamlı abonelik beklentileri karşılıyor mu?

Günümüzde Netflix ve Disney+ da dahil olmak üzere çoğu büyük dijital akış platformu, reklam tabanlı abonelik planlarını kullanıma sunmaya başladı. Bu isimler arasından dünyanın en popüler platformlarından Netflix, yakın zamanda kullanıcılara sunulan reklam destekli abonelik planı hakkında açıklamalarda bulundu.
Netflix, reklamlı abonelik paketinden memnun
An itibariyle reklamlı Netflix planı, Avustralya, Brezilya, Kanada, Fransa, Almanya, İtalya, Japonya, Meksika, Güney Kore, İspanya, Birleşik Krallık ve ABD dahil olmak üzere 12 ülkede kullanıma sunuldu. Netflix'in reklam işinden sorumlu Jeremi Gorman ise, CES 2023 Fuarı kapsamında uygun fiyatlı paketin bugüne dek gösterdiği performansa açıklık getirdi.

Yapılan açıklamada Gorman, dokuz hafta önce gerçekleştirilen lansmandan bu yana reklam destekli plandan memnun olduklarını söyledi. Geçtiğimiz ay araştırma şirketi Antenna tarafından paylaşılan veriler, yeni abonelik planının nispeten yavaş bir ilerleme kaydettiğini bizlere göstermişti. Ancak Netflix, bu verilerin gerçeği yansıtmadığını söylüyor.

Reklam destekli plana kısaca değinecek olursak, Netflix, tek seferde tek bir 720p HD akışla sınırlandırılan bu paket ile her saat başı 4 ila 5 dakikalık reklam sunuyor. Ayrıca yeni paketin çevrimdışı kullanım için indirme sınırlaması ile geldiğini de belirtelim.

Gorman ise, plan kapsamında ''geleneksel 15 ve 30 saniyelik reklamlara bağlı kalındığını, ancak daha uzun vadede reklam biçimlerinin değişebileceğini'' bildirdi. Reklam destekli Netflix paketinin çok yakında ülkemizde de erişime açılması bekleniyor.

Alıntı:
ALINTI
 
Alt 11 Ocak 2023, 08:38   #2
Standart

Netflix im bile yok

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:49.