IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Netflix Netflix ile ilgili merak ettiğiniz tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Mart 2020, 09:45   #1
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Netflix Türkiye’de bugünün Top 10 listesi

Netflix Türkiye’de bugünün Top 10 listesi


Popüler dijital platform Netflix, bir süredir Türkiye’de en çok izlenen yapımları derleyerek bir liste hazırlıyor. Corona virüs nedeniyle evde kendimizi izole ettiğimiz bugünlerde, Netflix Türkiye’de bugünün Top 10 listesi, dizi ve film seçimi için bizlere yardımcı olabilir.

Netlix Türkiye’de bugünün Top 10 listesi! İlk iki sırada iki yeni Türk filmi var
Bu derlemede, ilk sırada bir süredir Hakan: Muhafız dizisi yer alıyordu. Fakat platforma yeni giriş yapan iki Türk filmi ilk iki sırayı kapatırken, Muhafız da 3. sezonunun yayınlanmasının üzerinden biraz vakit geçtiği için geriledi.

1- Karakomik Filmler

Listenin zirvesinde Cem Yılmaz‘ın yeni işlerinden biri olan Karakomik Filmler yer aldı. Bu filmde, acıyı ve komediyi sentezlemeyi amaçlayan Yılmaz, gişede de başarılı olmuştu ve film 13.389.709,00 TL hasılat elde etmişti. Oyuncu kadrosunda Cem Yılmaz filmlerinin olmazsa olmaz oyuncuları olan Zafer Algöz ve Ozan Güven yer alıyor fakat bu kez kadroda Necip Memili ve Cem Davran gibi farklı isimler de var.

Netflix Türkiye’de bugünün Top 10 listesi

2 – 7. Koğuştaki Mucize

Aras Bulut İynemli‘nin başrolünde yer aldığı film 7. Koğuştaki Mucize ise listede 2. sırada yer aldı. Filmin konusunun merkezinde, 1983 yılında sıkı yönetim döneminde, bir komutanın çocuğunu öldürmekten tutuklanıp idam cezasına mahkum edilen ve kızından ayrı kalan zihinsel engelli bir baba var. Babanın masumiyetini kanıtlama sürecini izliyoruz. Film beyaz perdede yüksek başarı elde etti ve hasılatı 82.375.935,00 TL oldu.

Netflix Türkiye’de bugünün Top 10 listesi

3 – The Platform

Netflix Orijinal yapımı olan, şiddet ve gerilimin olduğu The Platform listede 3. sırayı aldı. Farklı bir konu üzerinden ilerleyen filmde, üst kattakilerin alt kattakilere göre daha iyi beslendiği bir hapishanede, bu sistemi düzeltmeye çalışan bir adamı izliyoruz.

Netflix Türkiye’de bugünün Top 10 listesi

4 – Elite

Netflix’in gençlik dizileri türünde konumlandırdığı Elite de Türkiye’de bugünün en çok izlenen 4. içeriği oldu. İşçi sınıfından üç genç, özel bir okula kaydoluyor ve zengin öğrencilerle sorunlar yaşıyorlar. Bu durum bir cinayete yol açıyor…

Netflix Türkiye’de bugünün Top 10 listesi

5 – Hakan: Muhafız

Türk yapımı ilk Netflix Orijinal içeriği olan Hakan: Muhafız, ilk iki sezonuyla beklentileri karşılayamamış ve olumsuz tepkilerle karşılaşmıştı. Dizinin yakın zamanda yayınlanan 3. sezonu ise ilk iki sezona nispeten biraz daha hareketli geçiyor. Dizi bir süre listenin zirvesinde konumlanırken, şu anda 5. sırada yer alıyor.

Netflix Türkiye’de bugünün Top 10 listesi


6 – Pandemic
Corona virüs pandemisiyle mücadele ettiğimiz bugünlerde, Pandemic adlı belgesel dizisinin listede 6. sırada yer alması tesadüf gibi durmuyor. Bu belgesel dizisinde, influenzaya karşı verilen savaş konu alınırken, küresel bir salgını engelleme çabaları gösteriliyor.

Netflix Türkiye’de bugünün Top 10 listesi

7 – Addicted
Mutlu bir aile yaşamına ve iyi bir kariyere sahip olan Zoe isimli karakterin, başka erkeklerle birlikte olmasıyla bu düzen bozuluyor. Platformu +18 içeriklerinden biri olan Addicted listenin 7. sırasında konumlandı.

Netflix Türkiye’de bugünün Top 10 listesi

8 – Toy Boy
Sevgilisinin kocasını öldürme suçundan dolayı hapse giren striptizci, yeniden yargılanmak için serbest kalır ve sevgilisinin bu suçu kendi üstüne attığını kanıtlamaya çalışır. İlginç bir konu ele alan Toy Boy, 8. sırada kendine yer buldu.

[IMG]https://shiftdelete.net/wp-content/uploads/2020/03/netflix-turkiye-de-bugunun-top-10-
listesi8.jpg[/IMG]

9 – La Casa De Papel
Listenin 9. sırasında karşımıza çıkan La Casa De Papel, bir noktaya kadar zirvede yer alıyordu. Popüler dizi hala Netflix Türkiye Top 10 listesinde yer almayı başarıyor.

Netflix Türkiye’de bugünün Top 10 listesi

10 – Spenser Kanunları
Aksiyon ve macera filmi olan Spenser Kanunları listenin son sırasında kendisine yer bulabiliyor. Eski bir polis ve aynı zamanda eski bir mahkum olan Spenser, iki polisin ölümüyle ilgili bir komployu ortaya çıkarmak için bir dövüşçü ile birlik oluyor.

Netflix Türkiye’de bugünün Top 10 listesi

alıntı
 
Alt 23 Mart 2020, 09:57   #2
Ece
Ece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

The Platform izledim cok siradisi bi film.

________________

https://megaresim.com/upload/fe06aa64.gif
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:52.