IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Netflix Netflix ile ilgili merak ettiğiniz tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Haziran 2022, 12:12   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Netflix, Squid Game 2. Sezon duyurusunu yaptı.

Geçen yıl içerisinde yayınlanan ve çok fazlasıyla ses getiren yapım Squid Game 2. Sezon onayını aldı. Netflix resmi duyuruyu sosyal medya hesabından paylaştı.
Yayınlandığı ilk sezonunda çok geniş bir kitleyi etkisi altına alan dizi için merakla beklenen soru cevaplandı Squid Game 2. Sezon resmi olarak duyuruldu. Netflix Türkiye resmi hesabından yapılan paylaşımın içeriği ise oldukça manidar.

Netflix resmi olarak Squid Game 2. Sezon için onay verdi
Uzun zamandır beklenen Squid Game 2. Sezon sonunda geliyor. Pandemi döneminde Netflix üzerinde yayınlanan dizi, konusuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış ve sosyal medyada herkesin bir anda gündemi olmuştu. Hayatlarında ciddi sorunları olan insanların, karşılarına bir anda çıkan fırsatı değerlendirmeleri ve onun sonrasında yaşanan olayları anlatan dizi tüm dünyada ses getirmişti.


Netflix, sevilen dizinin 2. Sezon duyurusunu resmi Twitter hesabından bir paylaşımla yaptı. Paylaşımda kullanılan videoda dizinin meşhur “Yeşil Işık – Kırmızı Işık” oyununda yer alan bebek kullanıldı. Dizinin 2. Sezonu için sadece bu duyuru gelmedi. Dizide eğer oyuncular Squid Game’e katılmak isterlerse üzerinde yuvarlak, kare ve üçgen şekillerinin yer aldığı bir kart alıyorlar ve bu karttaki numaraları aramaları gerekiyordu işte bu kartın temasına sahip bir paylaşımda hemen akabinde geldi.

Squid Game’in yaratıcısı olan Hwang Dong-hyuk, geçtiğimiz yılın sonlarına doğru dizinin 3. Sezonu için Netflix ile görüşme halindeolduklarını belirtmişti. İlk sezonuyla başarıyı yakaladığı dizi için erken bir son düşünmeyen Netflix akıllı oynamaya devam ediyor. Çünkü son zamanlarda çok fazla abone kaybettiği için popüler içerikleri platformu güncel tutmak istiyor.

alıntıdır.
________________

 
Alt 13 Haziran 2022, 12:31   #2
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Heyecanlandim ;$

________________

bazen insanlar iyilesmek istemez.
cünkü ,
icindeki acı sevdiklerinin son hatirasidir..


per aspera ad astra ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:01.