IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Netflix Netflix ile ilgili merak ettiğiniz tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Ocak 2022, 00:54   #1
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart How to Get Away with Murder


How to Get Away with Murder (sıklıkla HTGAWM olarak kısaltılan), ilk gösterimini 25 Eylül 2014'te ABC kanalında yapan, ABD yapımı bir televizyon dizisi.Peter Nowalk'ın yaratımcısı olduğu dizinin yapımcılığını Shonda Rhimes, dağıtımını ise ABC Studios üstlendi. Başrolünü Viola Davis'in oynadığı dizide, saygın bir Philadelphia üniversitesinde hukuk profesörü olan ve dört öğrencisiyle birlikte cinayet kumpasına bulaşan başarılı bir savunma avukatının yaşamı anlatılmaktadır.Dizi, Rhimes'in Shondaland yapım şirketi altındaki tüm gece programlarının bir parçası olarak ABC kanalında yayınlanmaktadır.

How to Get Away with Murder

Dizide sabit bir oyuncu kadrosu bulunmaktadır: Annalise Keating rolünde Viola Davis, onun öğrencileri rolünde Alfred Enoch, Jack Falahee, Aja Naomi King, Matt McGorry ve Karla Souza, onun asistanları rolünde Charlie Weber ve Liza Weil, müvekkili rolünde Katie Findlay ve polis dedektifi rolünde Billy Brown.

Konusu :How to Get Away with Murder, Annalise Keating'in kişisel ve iş hayatı etrafında geçmektedir; Annalise, ABD'nin en saygın hukuk okullarından biri olan, Philadelphia'daki kurgusal Middleton Üniversitesi'nde görevli bir ceza hukuku profesörüdür. Aynı zamanda ceza savunma avukatlığı yapan Annalise, dersini alan en iyi beş öğrenciyi seçerek ekibinde kendisiyle birlikte çalışması için bir grup belirler: Connor Walsh, Michaela Pratt, Asher Millstone, Laurel Castillo ve Wes Gibbins. Kişisel yaşamında, Annalise kocası Sam Keating'le birlikte yaşamaktadır, fakat aynı zamanda yerel bir Philadephia dedektifi olan Nate Lahey'le de gizli bir ilişkisi vardır. Kişisel ve iş hayatı çarpışmaya başlarken, Annalise ve öğrencileri istemeden bir cinayet kumpasına bulaşırlar.



Alıntıdır.
Dipnot : Annalise Keating hayranıyımm
Eğer hukuk dizilerine meraklıysaniz izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Çoğunlukla gülümsetse de bazı sahneler var ki .. Neyse spoiler vermeyeyim izlemek isteyen olur belki.
________________

bazen insanlar iyilesmek istemez.
cünkü ,
icindeki acı sevdiklerinin son hatirasidir..


per aspera ad astra ✨
 
Alt 30 Ocak 2022, 01:15   #2
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

hala izlemedim ama listemde baslicam insallah

________________

Hope. . . ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:17.