IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Modifiye Dünyası Modifiye Araçlar

 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Şubat 2020, 22:09   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart ABT modifiyeli 2020 Audi RS6 Avant, adeta bir süper wagon olmuş

En yeni nesil Audi RS6 Avant kadar kabiliyetli ve performanslı station wagon'ların sayısı bir elin parmaklarının sayısını geçmeyecektir. Araç stok hâliyle 600 beygir güç üretiyor ve 4 tekerden çekiş sistemine sahip. Bu sebepten ötürü de adeta bir süper otomobil performansı sunuyor.

ABT modifiyeli 2020 Audi RS6 Avant, adeta bir süper wagon olmuş

ABT adlı Alman modifiye firması ise geçtiğimiz ay çok çılgın ABT RS6-R adlı bir makineyi bizlere göstermişti. Şimdi de firma o makineye doğru adım adım ilerliyor. Bu ilerlemenin ilk adımı ise ABT tarafından performansı artırılmış bir RS6 Avant oldu. ABT, RS6 Avant'ın 4.0 litrelik çift turbolu V8 motorunun 600 beygir gücünü, yeni bir motor kontrol ünitesi gibi yaptığı modifiyelerle 700 beygire yükseltti. Tork değeri de 800 Nm'den 880 Nm'e yükseltilmiş.

ABT, bu modifiyeler sonucunda RS6 Avant'ın 3.3 saniyede 0-100 km/s hızlanmasını tamamlayabildiğini belirtiyor. Yani aracın 0-100 km/s hızlanma süresi 0.3 saniye kadar iyileştirilmiş.

Aracın stok hâlindeki 250 km/s'lik maksimum hız değerinin de bir miktar arttığı da belirtiliyor. Araçta süspansiyon sistemi vb. kısımlarda bir değişiklik yapıldığına dair bir açıklama bulunmuyor. Fakat jantların değiştirildiğini farkediyoruz. İlerleyen zamanlarda hem ABT'den hem de diğer bazı modifiye firmalarından daha sıradışı RS6 Avant projeleri de bekliyoruz.

Alıntı..
________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:54.