IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Modifiye Dünyası Modifiye Araçlar

 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Kasım 2022, 02:26   #1
Standart Mansory modifiyeli Ferrari 812 GTS Stallone'ye göz atıyoruz

Mansory gibi bir modifiyeciden çoğu zaman güzel işler görmüşüzdür. Alman şirketi işlerinin çoğunda abartmayı sevse de, bir şekilde araçları daha ilgi çekici bir hale getirmeyi de biliyor. İşte o örneklerden biri ile karşınızdayız: Mart 2021'de tanıtılan Ferrari 812 GTS'nin makyajdan geçen hali olan bir Stallone.

Stallone'un hali hazırda gümüş ve mavi versiyonu bulunsa da, Mansory tarafından 2022'de piyasaya sürülen ve bugün bahsedeceğimiz en yeni versiyon daha çok ilgi çekiyor. Stallone takma adını bünyesinde bulundurmaktan zevk alan V12 motorlu Cabrio, bu sefer beyaz süslemelerin yanında turuncu kaplamalarla karşımıza çıkıyor.

Mansory modifiyeli Ferrari 812 GTS Stallone'ye göz atıyoruz

Mansory modifiyeli Ferrari 812 GTS Stallone'ye göz atıyoruz

Mansory modifiyeli Ferrari 812 GTS Stallone'ye göz atıyoruz

Tıpkı gümüş versiyonunda gördüğümüz gibi, Mansory Stallone'un da ön kısmı bir hayli fazla karbon fiber parça ile birlikte geliyor. Aynı durumu arka kısımda da görebiliyoruz. Kocaman arka kanat ve dörtlü egzoz sistemi adeta arka yüzün hakimi olmuş.

Önceki versiyondan gördüğümüz çeşitli farklılıklar da var. Gösterge paneli kaplamaları, koltuklar, kapı kartları ve orta konsolun tamamı turuncu kaplamalar eşliğinde geliyor. Ayrıca koltuklarda gördüğümüz beyaz detaylar turuncu ile iyi bir ahenk yakalamış.

Mansory, bu bebeğe doğal emişli 6.5 litrelik motordan daha fazla güç aktarmayı tercih etti. Toplamda 842 beygir gücü ve 740 Nm torkun yanı sıra ekstra 42 beygir gücü ve ve 22 Nm tork üretebiliyor. Böylelikle 812 GTS Stallone, 0'dan 100 km/sa hıza 2.8 saniyede erişebiliyor.

Mansory, Stallone'un fiyatını göstermede biraz naz yapsa da, eminiz ki bu çok ucuz olmayacaktır. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi.

ALINTI
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:25.