IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Modifiye Dünyası Modifiye Araçlar

 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Kasım 2022, 02:13   #1
Standart Manhart'ın BMW M3 Touring modifiyesini inceliyoruz

Yaptığı modifikasyonlarla haberlerimizde daha önce de yer verdiğimiz Manhart, bu kez BMW M3 Touring modifiyesiyle karşımıza çıkıyor. MH3 650 Touring olarak adlandırılan bu güzellikte göze en çok çarpan nokta şu ki, 3.0 litrelik çift turbo motor artık 659 beygir gücü ve 800 Nm tork üretiyor.

Şayet bir karşılaştırma yapmamız gerekirse stok halindeki M3 Touring, yalnızca BMW'nin xDrive dört tekerlekten çekiş sistemi ve sekiz ileri M Steptronic şanzıman aracılığıyla gücü dört tekerleğe de yönlendirilen ve 510 beygir gücü üreten Competition donanımıyla geliyor.

Manhart'ın BMW M3 Touring modifiyesini inceliyoruz

Aracı estetik açıdan incelediğimizde; ön rüzgarlık, arka rüzgarlık, yan etekler, aerodinamik vurgular ve difüzörden oluşan yeni bir karbon paketi ile stok modelden bir hayli farklılıklara sahip olduğunu görüyoruz. Manhart'ın artık imzası haline gelmiş siyah ve altın rengini birleştirdiği renk tonu, yine altın renginde yeni bir çıkartma kitiyle karşımıza çıkıyor. Bu güzellik mat siyah renkte, "Manhart Concave One" tekerlekler üzerinde geliyor. Belirtmek isteriz ki ancak bu aşamada farklı bir renk tercihinde bulunabilirsiniz.


ALINTI
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:33.