IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Moda Moda

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By She


 
 
Seçenekler Stil
Alt 27 Şubat 2020, 19:20   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart İlkbahar'da renk bombası

İlkbahar'da renk bombası

Her sezon aynı alışveriş döngüsüne giriyor olabilirsiniz. Kış ayında koyu renkler… İlkbaharda pasteller… Cesur renklerle siyahlar veya beyazlar… Artık bu basmakalıp stil fikirlerinden vazgeçiyoruz! Sizin de aynı renkleri eşleştirmekten sıkıldığınıza eminiz. Hem defilelerde hem de sokak modasında gördüğümüz eşleştirmeler, bize siyah/beyaz, bordo/hardal veya lacivert/kırmızı gibi renk ikililerinden çok daha fazlası olduğunu kanıtlıyor.


İlkbahar'da renk bombası

Açık mavilerin ve bordoların birbirine bu kadar yakışacağını düşünür müydünüz? Normalde hardal sarıları veya siyahlar ile görmeye alışkın olduğumuz bordolar, sınırları aşarak mavilerin yanına yerleşiyor. Aynı bordolar gibi genelde beyaz veya pastel tonlar ile eşleştirilen açık maviler, yeni bir partner buldu. Son sezonlarda sokak modasında görmeye başladığımız mavi ve bordo, İlkbahar 2020’nin power couple ikilisi!

İlkbahar'da renk bombası

İlkbahar 2020’nin renk trendlerini araştırdıysanız, gün batımı tonlarının spot ışıklar altında olduğunu farketmişsinizdir! Gün batımının turuncu ve sarı tonları sarı ve pas rengi ikilisine yansıyor. Birbirine çok yakışan bakır ve hardal tonları, İlkbahar 2020’nin favorileri arasında.

İlkbahar'da renk bombası


Tıpkı mavi ve bordo gibi pembe ve yeşilin de bu kadar yakışacağını düşünmezdik. Özellikle pastel ve yumuşak tonlarda eşleştirebileceğiniz pembe ve yeşil tonları kıyafetlere flörtöz ve eğlenceli bir hava katıyor. Aynı zamanda neon tonlarda görülen pembe ve yeşil ikilisini gözünüzün alışması için yumuşak tonlarda denemenizi tavsiye ediyoruz!

İlkbahar'da renk bombası

İlkbahar 2020’de bir klasik var! Son sezonların en ‘sofistike’ rengi olarak görülen krem ve bej tonlarının en yakın arkadaşı kahverengiler olabilir. Özellikle kahverengi ile eşleştirilince kendini daha çok belli eden bej tonları lüks ve alımlı stiller için ideal.

İlkbahar'da renk bombası

Lilalar ve morlar 2018’in rengi olabilir… Ancak modanın bu tonlardan vazgeçmeye niyeti yok! İlkbahar 2020’de gördüğümüz sokak stilleri arasında morun her tonunu görüyoruz. Lilaları, morları ve koyu morları bir arada kullanarak şık ve renkli stiller yaratabilirsiniz…





Alıntı..
________________

~ E & B ~
 
Alt 27 Şubat 2020, 20:22   #2
Ay
Ay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Hepsi de sevdiğim renkler.
Çizme dışında diğer ayakkaplar tirt. :/

 
Alt 16 Mart 2022, 14:28   #3
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

4. Kahveli kombin güzelmiş ama etek mini olsa daha güzel olur.

________________

bazen insanlar iyilesmek istemez.
cünkü ,
icindeki acı sevdiklerinin son hatirasidir..


per aspera ad astra ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:20.