IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Moda Moda

 
 
Seçenekler Stil
Alt 12 Mayıs 2020, 11:10   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Bu sezon dolabınızda olması gereken blazer ceketler

ÇEKET AŞKINA

Blazer ceketler neredeyse herkesin gardırobunda! Minimal, maksimal, asi, sofistike veya sade bir stile sahip olun… Blazer ceketler tıpkı kot pantolonlar gibi kadınların gardırobunun olmazsa olmazları arasında. Geçmişte ofis stili ile özdeşleştirilen blazer ceketler son yıllarda sokak modasından gece stiline kadar her yerde görülüyor. Boyfriend jean'ler ile eşleştirilen oversized blazer ceketler, bisikletçi şortları ile stilize edilen bel vurgulu blazer ceketler, sneakerlar ile birleştirilen takım elbiseler… Blazer ceketler her durum ile uyum sağlayabiliyor.


Geçtiğimiz sezonlarda vatkalar ve oversized kesimler ile dikkat çeken blazer ceketler, 2020’de farklı stillerde güncellendi. Derilerden tüvitlere kadar birçok farklı opsiyonun sunulduğu yeni sezonda, gardırobunuza çeşitlilik katacak modeller tasarlandı. Modellerin sokak stillerinde, ünlülerin kırmızı halıda kullandığı blazer ceketler tüm moda severlerin kalbini çelmeyi başardı.

Her sezon geçmişten esinlenen trendler, bu sezon 40’lı ve 50’li yıllara gidiyor. Christian Dior’un bel vurgulu ‘New Look’ ceketleri, Chanel’in imzası haline gelen tüvit blazerlar veya Matrix’in sona ermeyen deri çılgınlığı… Bu sezon zaman makinemizi farklı farklı dönemlere taşıyoruz. Retro ve güncel stilleri harmanlayarak stiller yaratmaya hazırsanız aşağıda blazer ceket trendlerini inceleyebilirsiniz…

YÜN BLAZER CEKETLER
Havaların henüz İlkbahar ayları kadar ısınmadığını düşünürsek, bu blazer ceketler geçiş mevsimleri için ideal! Kalın ve keskin hatlı yün ceketleri palto giymeden kullanabilirsiniz. Klasik blazer ceketlerden daha kalıplı duran yün blazerlar, oversized, 70’ler ve 80’ler ilhamlı stiller için ideal.

%100 Yün Dekoratif Düğmeli Kruvaze Blazer, 999 TL MASSIMO DUTTI massimodutti.com
Kareli Yün Blazer Ceket, 499.99 TL MANGO shop.mango.com
70’ler Çizgili Yün Blazer, €750 RE/DONE net-a-porter.com

BEJ BLAZER CEKETLER
Bir zamanlar tercih edilmeyen renkler arasında olan bejler artık modanın favori tonlarından biri! Lüks ve sofistike bir görünüm kazandıran bej blazer ceketleri, düz kesim jeanleriniz ile eşleştirerek göz alıcı stiller yaratabilirsiniz.

Düz Kesimli Ceket, 249 TL H&M hm.com
Kontrast Detaylı Bej Blazer Ceket, £1,475 BOTTEGA VENETA matchesfashion.com
Boyfriend Ceket, 1,550 TL MY BEST FRIENDS mybestfriends.com.tr

TÜVİT BLAZER CEKETLER
Kraliyet Ailesinin etkisi sürüyor! Aynı zamanda Chanel ile özdeşleştirilen tüvit ceketler, yeni sezonun öne çıkan blazer modelleri arasında. Geçmişte yüksek sosyeteden herkesin stilini süsleyen tüvit ceketler, güncellenerek sokak modasına taşındı. Pastel tonları ve desenleri ile dikkat çeken tüvit ceketleri, takım halinde veya kot pantolonlarınız ile stilize edebilirsiniz.

Düğmeli Tüvit Ceket, 499.95 TL ZARA zara.com
Ekose Tüvit Blazer Ceket, 899.95 TL MARKS & SPENCER marksandspencer.com.tr
Ceket, 2,897.50 TL EDWARD ACHOUR PARIS vakko.com

DERİ BLAZER CEKETLER
Matrix etkisi hız kesmeden devam ediyor! Bella Hadid ve Kendall Jenner gibi modellerin sokak stillerinde sıklıkla kullandığı deri blazer ceketler, asi ve havalı bir görünüm yaratıyor. Keanu Reeves’in Matrix’teki Neo karakterini ve 90’ları yaşatmak istiyorsanız, deri ceketler tam size göre! Klasik siyahların yanı sıra renkli tonlarda tasarlanan deri blazerlar, sokak modasının favorileri arasında.

Deri Ceket, $2,600 ZEYNEP ARÇAY zeyneparcay.com
Siyah Deri Ceket, 699 TL TWIST twist.com.tr
Kahverengi Kruvaze Deri Blazer Ceket, 4,549 TL MUSE FOR ALL beymen.com

KEMERLİ BLAZER CEKETLER
Overized ceketlerin diğer ucunda olan kemerli blazer ceketler, bel vurguları ile dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sene Rihanna’nın ilk Fenty koleksiyonu ile moda dünyasının ilgisini çeken bel vurgulu ceketler, 40’lı ve 50’li yıllardan esinleniyor. Christian Dior’un 1947’de gösterdiği sansasyonel ‘New Look’ stiline benzetilen bel vurgulu ceketler, kalın bel kemerleri ile güncellenerek 2020’ye taşınıyor.

Kemer Detaylı Ceket, 899 TL İPEKYOL ipekyol.com.tr
Gitte Ceket, 1,305 TL NISSE n-isse.com
Kemerli Çiçek Desenli Ceket, 2,245 TL KEEPSAKE vakkorama.com.tr

kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

Hope. . . ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:51.