IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Moda Moda

 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Mayıs 2020, 10:45   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Vücut Tipine Göre Pantolon Nasıl Seçilir?

Pantolonlar hepimizin dolabının vazgeçilmezlerinden. İşte bu sebeple vücudunuza yakışan doğru pantolonu seçmek çok önemli. Doğru pantolonu seçebilmek için önce vücudunuzu tanımanız gerekir.

Armut vücut tipi
Armut vücut tipinde vücudun üst bölgesi dar ve ince, alt bölgesi ise kalın ve geniştir. Göğüsler küçük, bel ince, kıvrımlar belirgin, basen ve kalçalar ise geniştir. Armut vücut tipine sahipseniz sizin için en doğru pantolon seçimi boru paça ve koyu renk olanlar olacaktır. Yüksek bel pantolonlar da kalçaları geniş göstereceği için düşük bel tercih edebilirsiniz.

Kaçınmanız gereken pantolon tipi ise kesinlikle renkli, desenli pantolonlar ve havuç modeller. Renkli ve desenli pantolonlar dikkati alt bölgenizde toplar. Bunun yerine koyu renk pantolonunuzun üzerine renkli ve desenli bluz, gömlek ya da tişörtler tercih edebilirsiniz. Böylece dikkati alt bölgenizden çekmiş olursunuz.

Elma vücut tipi
Elma vücut tipinde vücudun üst bölgesi geniş, alt bölgesi dardır. Büyük ya da orta göğüsler, ince bacaklar, kıvrımsız bir bel ve dar kalçalar da elma vücut tipinin özelliklerindendir. Bu vücut tipine sahipseniz alt bölge ince olduğundan hemen her pantolon tarzı tercih edilebilir.

Elma vücut tipi için en uygun pantolon modeli ise dar paça bir jean olacaktır. Öte yandan renkli ve desenli pantolonlar, havuç modeller ve kalın kemerler de size çok yakışacaktır. Pantolonunuzun üstüne giydiğiniz parçanın ise üst bölgenizi daha zayıf gösterecek dökümlü olmasına dikkat edin.

Kum saati vücut tipi
Nam-ı diğer 'mükemmel vücut tipi'. Kum saati vücut tipinde incecik bir bel, geniş kalçalar ve büyük göğüsler vardır Bu vücut tipine sahipseniz çok şanslısınız! Kum saati vücut, atletik bir vücut tipidir. Bu vücut tipine sahipseniz birçok pantolon modeli size çok yakışacaktır.

Sizin için en ideal pantolonlar ise bol paçalar ve düşük beller olacaktır. Öte yandan şalvar pantolonlar ve havuç modeller kalçaları fazla geniş göstereceği için uzak durmanızda fayda var. Pantolonlarınızı kombinlemek için aşırı dar ve bol kıyafetlerden kaçınmalısınız.

Dikdörtgen vücut tipi
Dikdörtgen vücut tipi, kıvrımsız ve düz vücut tipidir. Üst ve alt bölge hemen hemen aynı oranda ve incedir, bel ise kıvrımsızdır. Düz vücut hatlarınızdan yakınıyor olabilirsiniz. Ancak şunu söyleyelim ki; jean seçimi açısından oldukça şanslısınız.

Bu vücut tipine sahipseniz skinny pantolonlar tam size göre. Skinny jean’lerde arka cepleri aşağıda duran modelleri tercih ederseniz kalçanız daha kalkık durur ve düz vücut hatlarınız biraz hareket kazanır. Boyfriend jean pantolonlar da size çok yakışacaktır.

kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

Hope. . . ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:01.