IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Moda Moda

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By MySeCReT


 
 
Seçenekler Stil
Alt 18 Nisan 2023, 12:01   #1
Standart “Bu rengi giyenler en güçlü imaja sahip oluyor”

İçine kapanık biriyim diyorsan, bu yazıda aslında enerjini nasıl aldığın ve günlük renk seçimlerinin seni nasıl etkilediğine dair birkaç ipucuyla karşılaşacaksın. İçe dönük insanlarla ilgili aslında “antisosyal” kişilik anlayışı olsa da, aslında bu yanlış bir bakış açısıdır. İçe dönükler, enerjilerini dışa dönüklerin diğer insanlarla yeniledikleri şekilde değil, tek başlarına yenilerler. Basit kıyafet seçimleri bile bu enerjiyi yenileme yolunuzu gösterebilir.


İçe dönük insanların daha fazla "sosyal kaygıya" olabileceği ve bunu maskemelemenin zor olabileceğini biliyoruz. Fakat sakinleştirici renk tercihleri, bu kaygıyı en az düzeye indirmenize yardımcı olabilir. Bazı renkler, içe dönük insanlar için ayakları yere sağlam basan ve rahat hissettiren bir enerji sunabilir. İşte o renkler…

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

MAVİ

Çin'deki Soochow Üniversitesi tarafından yürütülen ve International Journal of Engineering Research & Technology'de ( IJERT ) yayınlanan 2021 tarihli bir araştırmaya göre mavi, güvenle en çok ilişkilendirilen renk. Bu nedenle birçok banka ve haber kuruluşu bunu kullanıyoR. Ayrıca bu renk, içe dönükler için güven veren hisler yayarak, biraz utangaç hissetseniz bile başkaları tarafından sakinleştirici bir etkiyle karşılaşanacağınız bir sonuç ortaya çıkarabilir.

Renk danışmanı Jill Kirsh , koyu kahverengi, siyah veya beyazlamaya başlayan saçları olanların kobalt mavisi giymesini önerir. Açık kahverengi veya kızıl saçlıların turkuaz mavisini seçmesi gerektiğini ve sıcak sarışınların aqua tonları olarak da bilinen su mavisi renklerini denemesi gerektiğini söylüyor. Gri veya kül sarısı saçlı olanlar cadet mavisi giymelidir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

PASTEL TONLARDAKİ YEŞİLLER

Adaçayı tonları gibi yumuşak yeşiller, içe dönük bir kişinin huzurlu tavrını yansıtırken aynı zamanda "sessiz bir güç" hissi de sunabilir.

Bu tonlar ayrıca yaklaşılabilirlik ve rahatlık havası yaratan yumuşak pembeler, leylaklar ve maviler içerebilir. Kirsh, kül sarısı veya gri saçlı olanlar için nane yeşilini ve açık kahverengi veya kızıl saçlı olanlar için avokado yeşilini öneriyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
NÖTR TONLAR

İçe dönük bir yapınız varsa, nötr renk kullanımı büyük oranda işinize yarayabilir. Krem, ten rengi, bej veya açık kahverengi renkleri doğada bulunan tonların üzerinizde yansımasını sağlar.Bunlar iyi bilinen sakinleştirici renklerdir ve iyi bir seçimdir.

Hangi tonların size en çok yakışacağına gelince, Kirsh koyu kahverengi, siyah veya gri saçlı olanlar için kömür grisi ve sıcak sarı saçlı olanlar için deve veya fildişi önerir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
SİYAH

Bazen, içe dönük kişiler kendileri için bir denge duygusu sağlayan derin ve cesur renkler tercih edebilir. Bu renklerin başında ise; siyah geliyor. Siyah, kendi güçlerinizi hissetmenize izin verdiği ve bir "topraklanma" hissi sunduğu için güçlü hissettirebilir.

Ayrıca , Color Research & Application dergisinde yayınlanan 2021 araştırması, siyahın giyilebilecek en çekici renk olduğunu ortaya koydu. Bir ilişki uzmanı Amber Lee , daha önce Best Life'a bu rengi ilk buluşmalar için önerdiğini söylemişti .

Ancak günün sonunda Kirsh, herkesin temelde her rengi, hem içe dönük hem de dışa dönük giyebileceğini savunuyor. "Bu sadece o rengin en iyi tonlarını bilmekle ilgili" diyor. "Tüm renk seçeneklerinizden emin olduğunuzda, dikkatiniz dünyaya değil, kendinize yönlendirilir."

Kaynak;[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 18 Nisan 2023, 12:39   #2
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Nötr tonları çok seviyorum

________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...
 
Alt 18 Nisan 2023, 12:51   #3
MobilOkey.Org
aZze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ayrıca , Color Research & Application dergisinde yayınlanan 2021 araştırması, siyahın giyilebilecek en çekici renk olduğunu ortaya koydu. Bir ilişki uzmanı Amber Lee , daha önce Best Life'a bu rengi ilk buluşmalar için önerdiğini söylemişti .

ilginc oysa beyaz tercıhım hep bundan sonra siyah denemek lazım

________________

Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde.
Kaldır! Göz kapaklarını
 
Alt 18 Nisan 2023, 13:07   #4
YGT
YGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

siyah benim renigim

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:18.