IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Moda Moda

 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Nisan 2020, 14:37   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kargo Pantolon Kombin Önerileri

Kargo Pantolon Kombin Önerileri


Kargo şort, kargo etek, kargo tulum… Son dönemde tüm bunlar tekrar revaçta. Bu noktada kargo pantolonlar da moda arenasına bomba gibi bir geri dönüş yaptı. Bir dönemin belki de önyargı ile yaklaştığınız bu trendini sokaklarda tekrar görmeye ve hatta uygulamaya hazır olun!

Önyargılarınızdan sıyrılın ve kargo pantolon ile sokak stilinizde ilham vermeye başlayın!

Bol cepli olması ve rahatlığıyla bilinen bu spor pantolon modelini siz de kombinlerinizde kullanmak istiyor ancak diğer parçalarla nasıl bir uyum yakalayacağınızı bilemiyorsanız önerilerimiz çok işinize yarayacak. Kargo pantolonları havalı ve spor/şık bir şekilde kombinlemenin yollarını sizlerle paylaşıyoruz.

Kargo Pantolon Kombin Önerileri

Kargo pantolonların belki de görüp göreceğiniz en eşofman formuna yakın modeliyle karşınızdayız. Tüm buna rağmen kombinin diğer parçalarının ne kadar klasik olduğunu eminiz ki fark etmişsinizdir. Oversize çizgili gömlek, siyah rugan stiletto ve renkli deri bir el çantası ile kombini bambaşka bir noktaya taşıyabilirsiniz. İmzanızı ortaya koyacağınız kesin.

Kargo Pantolon Kombin Önerileri

Kargo pantolonun kısa ve biraz daha bermuda formunda olan bu hali ise deri kumaşa fazlasıyla yakışmış. Ekose ceket ile bu rahat ve şık kombini tamamlayabilirsiniz. Aksesuar olarak da gold takılar, ve küçük bir çanta yeterli olacaktır.

Kargo Pantolon Kombin Önerileri

Model Jasmine Sanders kargo pantolonun en favori renklerinden koyu yeşil ile karşınızda. Altına giydiği UGG botlar ve üzerindeki payetli bluz ile davet stilinde de kargo pantolon giyilebileceğini gösteriyor Jasmine.

Kargo Pantolon Kombin Önerileri

Karşınızda Hailey Baldwin Bieber’dan kargo pantolon ile yapılabilecek en muhteşem kombin: Kahve tonlarında kargo pantolon, siyah crop top, blazer ceket ve siyah stiletto. Bu kombinle gündüzden geceye stilinize kusursuz bir dönüşüm yaşatabilirsiniz.

Kargo Pantolon Kombin Önerileri

Keten pantolonları keten takım şeklinde de kombinleyebilirsiniz. Topuklu terliklerle kombininize son dokunuşu yapmayı unutmayın. Hacimli bir çanta ve büyük bir takı seçerek kombininize hareket katmak ise oldukça havalı bir seçim olacak.

Kargo Pantolon Kombin Önerileri

Şu sıralar yaşadığımız mevsim için en iyi kombin önerisi çizmelerle yapılan bu görünüm olacak. Kargo pantolonunuzu çizmenizin içerisine yerleştirip, üzerinize giyeceğiniz bluz veya tişörtü mevsime uygun olarak jean ceket ya da deri ceketle tamamlayabilirsiniz.

Kargo Pantolon Kombin Önerileri

Siyah ve kremden bir başka kusursuz renk uyumuna geçiyoruz: Yeşil ve sarı. Özellikle bu tonların birbirine ne kadar yakıştığı aşikar. Aksesuar olarak risk almamak adına çantada kırık beyaz/krem gibi bir renk seçebilirsiniz. Ayakkabılarda ise kapitone desenli deri topuklu terlikler star parça olmaya aday.

Kargo Pantolon Kombin Önerileri

Hava sıcaklıklarının biraz daha düşeceği günler çok yakında. Hal böyleyken gömlek üstü kazaklar da boy göstermeye hazır. Kargo pantolonlarınızı bot/çizme ve oversize gömlek üzeri kazaklarla kullanmayı deneyin. Fedora bir şapka ise bu kombinde gerek duyacağınız kusursuz bir aksesuar olacak.

Kargo Pantolon Kombin Önerileri

Zamansız parçalar trençkotlar ile yapabileceğiniz bir kargo pantolon kombini. Yüksek bel kargo pantolonunuzu çizmelerinizle tamamlayın. Parçaları daha da belli etmek için büyük bir kemer tercih edebilirsiniz.

Kargo Pantolon Kombin Önerileri

Alıntı..
________________

~ E & B ~
 
Alt 02 Nisan 2020, 14:38   #2
Hacker Tugbu
tugbu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Hiç tarzim degil ;pup5;pup5

________________

 
Alt 24 Şubat 2022, 01:04   #3
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

asla giyemem ya

________________

Hope. . . ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:00.