IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Moda Moda

 
 
Seçenekler Stil
Alt 21 Aralık 2022, 14:21   #1
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Beyaz Tenlilere Yakışan Lens Renkleri Nelerdir?

Gri nötrdür ve çoğu insana yakışabilir, ancak beyaz insanlarda, özellikle de çok açık renkli gözlülerde harika görünür. Renk ayrıca bulunduğunuz ortamda öne çıkmanıza yardımcı olacaktır.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ancak gri bir ton giyecekseniz, daha açık grilerin aksine taupe rengi veya arduvaz mavisi gibi daha koyu bir renk lens deneyin.
Beyaz Kız Ve Erkeklere Yakışan Ela Ve Altın Lens

Gri veya mavi gözleriniz varsa ela renkli lensler size çok yakışacaktır. Ela kontakt lens sizi sıcak ve arkadaş canlısı gösterebilecek sıcak bir renk.

Bu, mavi veya gri gözlü insanlar için harika bir seçimdir çünkü onları donuk göstermez. Aksine parlak, bakımlı ve canlı bir ten görünümü verirler.
Ela lens, golden lens, ayrıca beyaz tenli insanların yüzlerindeki kızarıklığı da gizler. Böylece altın lens takmadıklarından daha genç görünürler.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Açık renkli saçlarınız varsa, altın lensler saç renginize diğer renkli kontakt lenslerden daha iyi uyum sağlar.

Tüm bu avantajlara ek olarak, ela veya altın kontakt lens takmak herhangi bir kalabalığın içinde öne çıkmanıza yardımcı olacaktır.
Beyaz Tene Yakışan Kahverengi Lens

Koyu kahverengi, birçok cilt tipine uygun olduğu için kontakt lensler için yaygın bir renktir. Ama beyaz ten rengine sahipsen koyu kahve kullanmalısınız. Size doğal bir görünüm verirken gerçek göz renginizi kapatacak kadar koyu.

Koyu kahverengi, nötr olmasının yanı sıra, kendi ten rengiyle tezat oluşturan belirgin bir lens rengine sahip olmadan, özellikle göz rengini gizlemek isteyen mavi gözlü ve gri gözlü kişiler için de iyidir.
Ayrıca yeşil gözlü insanların, isterlerse (ya da kimsenin doğrudan onlara bakmasını istemiyorlarsa) kalabalığa karışmasına yardımcı olabilir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Beyaz Ten İçin Bal Rengi Lens

Bal renkli lens, iris çevresinde yeşil halkalar bulunan orta pigmentli gözlere çok yakışır. Renk çok koyu değil, ancak gözlerinizi daha büyük ve daha parlak gösterecek kadar sıcak.

Bu lensin açık kahverengi tonu, mümkün olan en doğal bakışı sağlamak için doğal ve yapay renk arasında iyi bir denge sunar.

Gözlerinize canlılık verirken solgun teninizi tamamlayan kontakt lenslere ihtiyacınız var.

Gözlerinizin rengini ve görünümünü iyileştirmek için kontakt lens kullanabilirsiniz. Çünkü bu daha beyaz, daha parlak ve daha çekici görünmenizi sağlamanın harika bir yoludur. Doğru renkli kontakt lensler, göz renginiz ve cilt tonunuz arasında mükemmel düzeyde uyum sağlar.

Aslında, açık renkli veya açık renkli bir tene sahipseniz ancak açık renk yerine koyu renkli kontaktlar kullanmak istiyorsanız. Bu amaca en uygun mavi renkli kontakt lensleri tercih etmelisiniz.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

(Alıntıdır)
________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...
 
Alt 22 Aralık 2022, 07:53   #2
Standart

Doğal rengi güzel gözlerimin ama kullanacak olsam Mavi renk lens olurdu.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:04.