IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Moda Moda

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By She


 
 
Seçenekler Stil
Alt 18 Mart 2020, 14:02   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 2020 Gelinlerine Muhteşem Topuz Önerileri

Gelin saç modelleri içinde en çok yakışan modellerden birisi topuz saç modelidir. Gelin saç topuz modeli olarak 2020 gelinlerine muhteşem topuz önerileri yazımızın devamında. Senenin en gözde ve en çok moda olan gelin saç topuzu modellerini sizler için sıraladık.

Tepeden Dağınız Topuz Modeli

Saçın tepe kısmında toplanan dağınız topuz modeli bu yılın gelin saç modelleri içinde en şık ve yakışan saç modellerinden birisidir. Yandan ya da ortadan toplanıp yapılabilecek olan dağınız topuz modeli ile senenin en şık gelini siz olabilirsiniz.

2020 Gelinlerine Muhteşem Topuz Önerileri

Örgü Topuz Saç Modeli

Sıra dışı topuz modeli arayanlar için örgü saç topuz modeli bu senenin gelin adayları için önerilen saç topuz modellerinden birisidir. Genelde digdörtgen yüz tipine uygun olan bu saç modeli gelin ve gelin adayları için harika durabilecek ve yakışabilecek saç topuz modellerinden birisidir.

2020 Gelinlerine Muhteşem Topuz Önerileri

Örgülü Dağınık Topuz Saç Modeli

Dağınık topuz modelinden hoşlanan gelin adayları için örgülü dağınık topuz saç modeli ideal gelin topuz modellerinden birisidir. Tepeden örerek toplanan ve dağınık saç topuz modeli ile bu senenin en etkili ve şık gelinlerinden birisi de siz olabilirsiniz. Sade ve estetik bir görünüm sergilemek isteyenler için bu saç modeli idealdir.


2020 Gelinlerine Muhteşem Topuz Önerileri

Alttan Topuz Modeli

Gelin adayları için yine şık ve zarif duran saç modellerinden birisi alttan topuz modelidir. Ense kısmından toplanan bu saç modeli ile düğününüzde şık ve zarif bir görünüm sergileyebilirsiniz. Estetik görünüme önem veren ve sadelikten hoşlanan gelin adayları için bu saç modeli tercih edilebilir gelin topuz saç modellerinden birisidir. Şık, sade ve etkili bir görünüm için alttan topuz modelini tercih edebilirsiniz.

2020 Gelinlerine Muhteşem Topuz Önerileri

Gelin Tacı Örgü Saç Modeli

Gelin tacı şeklinde örerek yapılan topuz modeli de oldukça güzel ve gelin adaylarına yakışan saç topuz modellerinden birisidir. Görünümüyle herkesi büyülemek isteyen gelin adayları için harika diyebileceğimiz gelin saç modellerinden birisidir. Şık ve sade görünüm sergileyen bu model ile düğününüzde asil ve etkili bir görünüm sergileyerek misafirlerini büyüleyebilirsiniz.


2020 Gelinlerine Muhteşem Topuz Önerileri
________________

~ E & B ~
 
Alt 18 Mart 2020, 14:08   #2
Standart

Hepsi çok güzel yaaaa ;uzl

________________




biz bu alemin en yakışıklı adamını gün batımında bir çift sigarayla maziye gömdük bir daha da kimselere yenilmedik.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:00.