IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Mobil Oyunlar Mobil dünyaya ait tüm oyun konularına bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Mart 2020, 10:00   #1
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Evde oynanabilecek en iyi mobil oyunlar!

En iyi oyunları sizler için seçtik!
Hem iPhone en iyi oyunlar arasında yer alan hem de en iyi Android oyunlar arasında yer alan bu oyunlar evde canınızın sıkılmamasını sağlayacak. Peki sizler için hangi oyunları sıraladık?

Design Home
Ev eşyalarına bakmayı birçok kişi seviyor. Tam da bununla ilgili bir mobil oyun keşfettik. Design Home adındaki bu oyun sayesinde, ev düzebilirsiniz. Belli başlı işler alarak düzdüğünüz evlerde, renk kombinasyonu gibi unsurlara çok dikkat etmeniz gerekiyor. Ayrıca ev düzerek kazandığınız parayla yeni ev eşyaları satın alabiliyorsunuz. Bu da oyunu daha sürükleyici kılan detaylar arasında yer alıyor.

Township
Şehir kurmayı ve yönetmeyi seviyorsanız bu oyun sizin için ideal olabilir. Çiftçilikten sanayiye kadar birçok alanda üretim yaptığınız oyunda farklı yollarla ihracat yapabiliyorsunuz. Bu ihracat yolları siz geliştikçe açılıyor. Böylece gittikçe ekonomik olarak gelişim gösteriyorsunuz. Eğer ki canınız sıkılıyorsa ve bir amaç kazanmak istiyorsanız Township sizi tatmin edebilir.

LEGO Legacy
LEGO’nun oyun içi grafiklerini ve karakterlerini sevdik. LEGO Legacy de bunlardan biri. Grup savaşlarını sevenler için başarılı oyunlardan biri olan oyunun karakterlerini oldukça beğendimizi söyleyebilirim. Oyunda tavuk insan karışımı bir yaratık bile var.

Oyunu sürekli oynamanız mümkün değil. Bunun sebebi ise belli bir enerji kapasitesine sahip olmanız. Her karşılaşmada belirli miktardaki enerjinizi tüketiyorsunuz.

King of Crabs
Daha önce hiç yengeç olmayı düşündünüz mü? Biz düşünmedik! Ama karşımıza çıkan bir oyun sanal yengeç olmayı sağlıyor. Açık dünya modunda girdiğiniz oyunda sizin dışınızda birçok yengeç var. Ve sizin göreviniz bunlarla savaşarak puan kazanmak. Oyunu galip bitirmek. Girdiğiniz oyunda öldüğünüz takdirde daha fazla devam edemiyorsunuz. Ama devam etmek için sınırlı sayıda olan iyileştirme yeteneğinizi kullanabilirsiniz.

Archero
Arada stres atmak için Archero oyunu, pratik olmasının yanı sıra telefonunuzda çok da yer kaplamıyor. Okçu kahramanı temsil ettiğiniz oyunda, oyuna girer girmez düşman karakterlerle karşılaşıyorsunuz. Karakterleri yendikçe oyunda seviye atlıyorsunuz. Ve seviye atladıkça düşmanlarınız daha da güçleniyor. Öldüğünüz takdirde oyuna baştan başlamak zorunda kalıyorsunuz. Mücadele sırasında görünmezlik gibi bazı yeteneklere de kavuşabilirsiniz.

Kaynak ; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 23 Mart 2020, 12:04   #2
Ponçik hanım
eLfida - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

township oynamıştım güzel ;haha

________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:09.