IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Suzi


 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Mayıs 2024, 10:42   #1
Moderatör
Suzi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Ünlü şarkıcı Kubat, Kırıkkale'de sahne aldı: Binlerce vatandaş 19 Mayıs'ı böyle kutladı

Ünlü şarkıcı Kubat, Kırıkkale'de sahne aldı: Binlerce vatandaş 19 Mayıs'ı böyle kutladı

Kırıkkale'de düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı konserinde ünlü şarkıcı Kubat, binlerce hayranını coşturdu. Kubat'ın canlı performansı büyük bir kalabalık tarafından izlendi ve sevgi gösterileriyle karşılandı. Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kırıkkale'nin Cumhuriyet değerlerine sahip çıktığını belirterek, gençlere emanet edilen Cumhuriyet'in bekçileri olduklarını ifade etti.

Ünlü şarkıcı Kubat, Kırıkkale'de sahne aldı: Binlerce vatandaş 19 Mayıs'ı böyle kutladıKIRIKKALE - Kırıkkale'de sahne alan ünlü şarkıcı Kubat, "19 Mayıs" konserinde meydanı dolduran binlerce hayranını coşturdu .Kırıkkale Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı görkemli bir konserle kutlandı. Yerel şarkıcı Mert Kaya'nın seslendirdiği türkülerin ardından sahne alan ünlü şarkıcı Kubat, meydanı dolduran binlerce hayranını coşturdu. Büyük bir kalabalığın izlediği konserde Kubat'ın şarkıları hep bir ağızdan söylendi. Kubat, canlı performansıyla beğeni topladı. Yaklaşık bir saat sahnede kalan Kubat, hayranlarının sevgi gösterileri eşliğinde konseri tamamladı.

Belediye Başkanı Ahmet Önal, 19 Mayıs'ın coşkulu ve heyecanlı geçtiğini belirterek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni sadece gençlere emanet ettiğini söyledi.Başkan Önal, "Görüyorum ki, Cumhuriyet şehri Kırıkkale atasını unutmamış, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda, Cumhuriyet Meydanı'nı tıklım tıklım doldurmuş. 'Emanetinizin bekçileriyiz' diyor. Allah sizden razı olsun" ifadesini kullandı.

Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:39.