IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 10 Ocak 2024, 13:19   #1
Only Allah can judge me
BugsBunny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Gökhan Özen'in yüzündeki değişim dikkat topladı

Bir döneme damga vuran Gökhan Özen, 'Kolpaçino 4 4'lük' filminin galasına katıldı. Son hali gündem olan ünlü şarkıcı, yüzündeki değişim hakkında konuştu.

Gökhan Özen'in yüzündeki değişim dikkat topladı

Şafak Sezer'in hem senaryosunu yazdığı hem de oyuncu kadrosunda yer aldığı, Türk sinemasının en komik serilerinden biri olarak kabul edilen 'Kolpaçino'nun son filmi '4 4'lük'ün galası, önceki akşam Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Pop müziğin sevilen ismi Gökhan Özen de galaya katılanlar arasındaydı.

Gökhan Özen'in yüzündeki değişim dikkat topladı

42 yaşındaki şarkıcı, uzun süredir Los Angeles'ta gözlerden uzak bir yaşam sürüyordu. Eski eşi Selen Sevigen ile olaylı bir boşanma süreci geçiren Özen, geçtiğimiz aylarda ülkeye geri dönmüştü. Yedi yıllık hasretin ardından Kuruçeşme Açıkhava konserleri ile müzikseverlerle buluşan sanatçının yüzündeki değişim herkesi şaşırttı.

Gökhan Özen'in yüzündeki değişim dikkat topladı

Gala için Las Vegas'dan geldiğini belirten şarkıcı, "Havaalanından direkt buraya geldim. Türkiye'de iki kişiye gülüyorum; biri Cem Yılmaz, biri de Şafak Sezer" açıklamasını yaptı. Gökhan Özen, yüzündeki değişim hakkında ise "Estetik değil, operasyon geçirdim. Akıllı lens takıldı. Bilgisayarı çok kullandığım için sağlık amaçlıydı ama görüntüye de yansıdı" ifadelerini kullandı.

Gökhan Özen'in yüzündeki değişim dikkat topladı

Geçtiğimiz ağustos ayında Bebek’te görüntülenen ünlü isim, "Büyük bir pop stardınız. Türkiye’de bütün şarkılarınız çok seviliyordu. Neden bırakıp gittiniz?" sorusuna cevap vermişti.

Gökhan Özen'in yüzündeki değişim dikkat topladı

Temelli gitmedim aslında. Gidiş sebebim Amerika'da plak şirketi kurmaktı. İngilizce şarkılar yazıp, bu şarkıları dünyaya paylaşabilmekti. Burada yazdığım derin şarkılar gibi oranın da kültürünü ve sokak stilini öğrenip, İngilizce şarkılar yazmak içindi. Plak şirketimden dünya yıldızı çıkartmak için gittim. Türkiye’de üstüne koyacağım başka bir şey kalmadığını düşündüm; albümlerim milyonlar sattı, birçok konser verdim. Şimdi döndüm ama temelli dönmedim. Türkiye turnemi tamamlayacağım. Sevenlerim ‘Artık biz sana doyduk. Özlemimizi giderdik’ diyene kadar burada kalacağım.

kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 15 Ocak 2024, 02:05   #2
Standart

Adam yaşlandıkça yakışıklı oluyor. Şarap misali

________________

<b><font color=red>[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. <a href=Üye Olmak için TIKLAYIN...]" border="0" />
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:16.