IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
Seçenekler Stil
Alt 29 Nisan 2023, 13:49   #1
Standart İhanet iddiasıyla sarsıldılar! Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül Azerbaycan'a gitti

Kadir Doğulu'nun eğlence mekanında bir kadınla samimi olarak görüntülenmesinin yankıları devam ediyor. Görüntülerin ardından boşanması beklenen Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül, havaalanında görüntülendi. Doğulu ve Neslihan Atagül çifti Azerbaycan'a tatile gitti. İkilinin o anları sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

Fatih Harbiye dizisinde tanışmalarının ardından 2016'da 3 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandıran Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül çifti yeni bir ihanet haberi ile gündeme geldi. İlk olarak Aşkın Tarifi dizisindeki partneri Serra Arıtürk ile aşk yaşadığı iddia edilen Kadir Doğulu şimdi de bir eğlence mekanında kadınlarla sarmaş dolaş görüntülendi. Görüntülerin magazin basınında deprem etkisi yaratmasının ardından Neslihan Atagül ise "Gürültülü bir ortamda yapılan normal bir konuşma" sözleri ile eşini savundu.

İkili son olarak Azerbaycan'a uçtu. Bir kahve bin gıybet isimli sayfadan paylaşılan karede Atagül ve Doğulu'nun keyfinin yerinde olduğu göze çarptı. Paylaşıma gelen yorumlar okuyanları kırdı geçirdi. Haberi gören Azeriler paylaşımın altına espriyle karışık eleştiri dolu yorumlar yaptı.

İşte o paylaşım ve görüntüye gelen yorumlar;
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kaynak;
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:16.