IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat


💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
3Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen Lexina
  • 1 Gönderen DurgunSu
  • 1 Gönderen Lexina


 
Seçenekler Stil
Alt 23 Mayıs 2025, 19:23   #1
Standart Bazen Çekip Gitmek İstersin…

Bazen her şey üst üste gelir. Sessizlik bile çok gürültülüdür artık. İnsanlar konuşur ama hiçbir kelime içine işlemez. Sanki içinde bir boşluk açılır da, o boşluk her geçen gün biraz daha büyür. İşte o anlarda çekip gitmek istersin. Ne nereye gittiğin önemlidir, ne de geride bıraktıkların. Sadece uzak olmak istersin... kendinden bile.

Bir yolculuk hayal edersin; tek başına, sadece sen ve yol. Ne sorular vardır yanında, ne cevaplar. Kimseye hesap vermeden, sadece kalbini dinleyerek yürümek istersin. Çünkü bazen insan yorulur; güçlü görünmekten, susmaktan, anlamaya çalışmaktan... Ve kendini en çok kendinden bile sakladığında anlarsın ki, gitmek bir kaçış değil, belki de en cesur yüzleşmedir.

Ama bilirsin, nereye gidersen git, kendini de yanında götürürsün. Yine de o gitmeler... belki bir nefeslik huzur, belki bir damla umut için gereklidir. Belki de sadece “ben buradayım” diyebilmek için uzaklara karışmak gerekir.
👍 1
 
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:25.