IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


84Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 16 Şubat 2021, 17:33   #1
spring will never be again..
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Talking IR-Uzayın Derinliklerinde.

Merhabalar ! @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hikaye yazınca benim neyim eksik dedim.
Aldım klavyemi elime.
Uzayda olursak napa biliriz diye düşündüm malum dünya artık göz gözü görmüyor , insan insana.. kalabalık mı kalabalık..
Hastalıklar bir yandan , doğal afetler bir yandan hepimiz de bir gitme isteği var evet..
Aman dünyadan bahsetmeyelim artık..

Haberlere göre RTE uzay programı kapsamında gönderecek ekip arıyorken @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyi arıyor ve bizim IR EDİTÖR ekibini istiyor.. Diyalogdan kısa bir parça bu ;
RTE: Sizin editör ekibini uzaya gönderip hedef 2023 tamamlayacağız diyor.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Hayhay Reyiz diyor ( Alırım Cumhurbaşkanlığı Külliyesini diyor )
Devam edelim tüm anlaşmalar yapılıyor ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yada uzay yolculuğunun liderliği görevi vererek ; @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @Kıvanc @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dan oluşan mürettebat ile yola çıkmak için hazırlıklara tamam onayı veriliyor.
Duyurularda ve basında haberlere çıkıyoruz ekip bir mutlu..Bunu duyan forumuz üyelerinden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyler dünyadan kurtulmak içim Omen e PM atıyorlar bizde gelelim mi diye mesajlar...Kabul ediyoruz tabi ki.
Kalkış günündeyiz..
Uğurlama komitesin de @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] en önde bize bakıyordu çünkü işleri yoğun gelemiyorlardı..
Yoksa uzay a bizden önce gidecekler di..

Bir bakıyoruz ki forum üyelerimiz den @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey elinde bir pankart , ilahi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey.. Bizi uğurlamaya gelmiş oda çok özlemiş ama parti var sanmış galiba..

IR-Uzayın Derinliklerinde.

O arada @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey çok da oyalanmayın forumda işler sizi bekler diye bizi tembihliyor..
Peki diyoruz hepimiz napalım dimi..

Tüm kameralar bizi çekerken @L oradan en büyük forum IR diye bağırıyor. Ama şimdi @L bey yani onu herkes biliyor zaten...

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey yok ama o uzaktan izlemeyi seviyormuş

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] o arada bizim uzay gemimize logo yapmıştı ;d

Heyecan dorukta..
Uzay gemisinde biz..
3..2..1..
IR-Uzayın Derinliklerinde.

Havalandık..


Uzay gemisinde neler oluyor ? Kaçak var gizlice @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gelmiş..
Gelen gelene.Ben bir bakıyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dörtlüsü uzay gemisinin kapısı açmış gezmeye gideceklermiş daha neler ? @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zaten civciv gibi bir astronot kıyafeti giymiş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] desen cici bebe ile uzay gemisini doldurmuş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kitaplarını almış @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yemek tariflerini etrafa yapıştırmış.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] korkudan bayılmış...@Kıvanc uzay gemisinin sağlam olmadığını iddia edip @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımı darlıyor ;d
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey zaten uzay hakkında çıkarımlar bulanıyor ona ellemiyoruz..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mangal yapıyor
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey herşey den huzursuz olduğu için ben gidiyorum artık diye isyan ediyor..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben burada nasıl yayın alırım diyor ?
Dünya da ise bizi özleyen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hasta oluyor
Öylece yolumuza devam ederken..
Mars da mola veriyoruz..


Not : Devamı reklamlardan sonra..
Hemen bir yazıda bitirmek istemedim.
Tamamen eğlence amaçlı yazılmıştır.
Makale falan değildir,teşekkürler
________________

“sen haylaz rüzgarlar önünde şimdi, sevdanın yükünü attım omuzumdan. sen sandığım şey belki benim yüreğimdi, iyi ki dönmüşüm yolun başından.”

Konu Lareina tarafından (16 Şubat 2021 Saat 18:04 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 16 Şubat 2021, 17:38   #2
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Hahahah hikayenin sonunda ekip benim hasta olmama dayanamayıp Dünya'ya geri dönsün .d
Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cım

________________

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

 
Alt 16 Şubat 2021, 17:38   #3
spring will never be again..
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Öptüm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cım

________________

“sen haylaz rüzgarlar önünde şimdi, sevdanın yükünü attım omuzumdan. sen sandığım şey belki benim yüreğimdi, iyi ki dönmüşüm yolun başından.”
 
Alt 16 Şubat 2021, 17:38   #4
Standart

Daha şarkı söyleyip uzay boşluğunu inleteceğim sakın kaçırmayın

________________

MutLu Son oLmaSın MutLu Sonsuz oLSun... ∞
 
Alt 16 Şubat 2021, 17:39   #5
Standart

Ahahhah bugün maceradan maceraya koşuyoruz
Harikasın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bayıldım, gitmediğim yerlere gitmek hoşuma gider hep hdlslsj
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ın bayılmış olmasına kahkaha attım Kazasız belasız döneriz inşAllah

Emeğine yüreğine sağlık


Konu Lareina tarafından (16 Şubat 2021 Saat 20:21 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 16 Şubat 2021, 17:40   #6
spring will never be again..
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Şiirbaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Daha şarkı söyleyip uzay boşluğunu inleteceğim sakın kaçırmayın
Sıranız daha gelmedi ;d Daha diğer gezegenler var dgfgjg

________________

“sen haylaz rüzgarlar önünde şimdi, sevdanın yükünü attım omuzumdan. sen sandığım şey belki benim yüreğimdi, iyi ki dönmüşüm yolun başından.”
 
Alt 16 Şubat 2021, 17:43   #7
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Puhahahahha emeğine sağlık ben neler neler yapicam acaba her hikayede süpriz bir kahraman çıkar birden hayat kurtaran olacağim ve turist Ömer misali gbi uzay sigarami yakip semayı izleyeceğim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bekliyoruz.

________________

IR-Uzayın Derinliklerinde.
 
Alt 16 Şubat 2021, 17:49   #8
W r i t e r
KivanC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaptan gemide problem var, valla. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ahahhaha zeki tavşann seniiiii

________________

"Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın"
 
Alt 16 Şubat 2021, 17:51   #9
Özel Üye
Ecren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

: ) lare mm harikasın canım devamını bekliyorum: *

________________

Göğsünü sıkı kapa,
Rüzgar yiyen yaralar yeniden açılır. .


Ya Hayr Ya Sabr. .
 
Alt 16 Şubat 2021, 17:55   #10
Emektar
Elyanura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ahhaha bu ekip benim cicibebeme taktı ayy çok güldüm bide gezicegiz diye tutturmusuz hele uzay gemisinde mangal yapanlari demiyorum bile.Devamini bekliyorum laricim bakalım yine ne haylazliklar yapicagiz inşallah dunyaya dönene kadar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi uzay gemisindeki kavqalari duyubda delirmez

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:30.