IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Kripto (Dijital) Para Kripto (Dijital) Para üzerine haberleri bulabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Ekim 2021, 18:45   #1
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool Bitcoin, Bir Kez Daha 50 Bin Dolar Barajını Aştı

Uzun zamandır 40 bin doların üzerinde seyreden Bitcoin, nihayet 50 bin dolar eşiğini aştı. Bu yükseliş, diğer kripto para birimlerini de doğrudan etkiledi. Bitcoin fiyatının 50 bin dolarda tutunabilmesinin, daha fazla yükselişe neden olacağı düşünülüyor.
Son günlerde yatırımcısının yüzünü hafif hafif güldüren kripto para piyasalarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Piyasayı tek başına domine eden en büyük kripto para birimi Bitcoin, pek çok kişi için kritik eşik olarak görülen 50 bin dolar seviyesini bir kez daha aştı. Bitcoin'in 50 bin dolarda tutunabilmesinin, çok daha büyük yükselişlere yol açabileceğine inanılıyor.
Bitcoin'in 50 bin dolar seviyesini aşması, yalnızca bu kripto para birimini etkilemedi. Piyasadaki en popüler kripto para birimlerinin tümü de bu yükseliş birlikte başını yukarı yönlü çevirdi. Ethereum'dan Dogecoin'e kadar kripto para birimlerinin çok büyük bir bölümü, son 24 saatlik zaman diliminde de son 1 haftalık süreçte de yükseliş trendi göstermeye başlamış durumda.
İşte en popüler 10 kripto para birimindeki son durum

Bitcoin, Bir Kez Daha 50 Bin Dolar Barajını Aştı
Saat 16:55 itibarıyla Bitcoin, 50 bin 156 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Ethereum ise yüzde 2,54'lük yükseliş ile 3.457 dolara ulaştı. Binance Coin 440,26 dolar, Cardona 2,22 dolar, Solana 168,99 dolar, Ripple 1,07 dolar, Dogecoin 0,24 dolar, Polkadot ise 31,42 dolardan işlem görüyor. Bu verilere göre son 24 saatte en fazla yükseliş gösteren kripto para birimi, yüzde 5,05 değer artışı ile Dogecoin olmuş oldu.

Yaşanan yükselişin başlıca nedenlerinden bir tanesi, piyasaya para girmesi oldu. Yaşanan son yükselişle paralel olarak artan piyasa hacmi, 2,1 trilyon dolara kadar yükseldi. Ancak bunun bir rekor olmadığını da belirtelim. Zira kripto para piyasaları, daha önceden de 2 trilyon doların üzerine çıkmış, ancak yaşanan para çıkışlarıyla küçülmüştü.
Bu içerik yatırım tavsiyesi değildir.
Alıntıdır.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:09.