IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Kripto (Dijital) Para Kripto (Dijital) Para üzerine haberleri bulabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Mart 2021, 15:03   #1
Standart DeFi TVL’i 79 Milyar Doları Gördü

DeFi sektörü 2020 yılının başlarında 1 milyar dolarlık toplam piyasa değerinin bile altındayken şu an Ethereum’un toplam piyasa değerinin neredeyse üçte birine ulaştı ve büyümeye devam ediyor. DeFi sektöründeki bu büyüme Ethereum ile başlasa da şu an için kesinlikle Polkadot ve Binance Coin ile devam ediyor.

Binance Smart Chain üzerindeki merkezsiz uygulamalar sektörün büyümesine liderlik etmeye devam ediyor. PancakeSwap borsasının sadece geçtiğimiz hafta toplam değerine 1,3 milyar dolarlık kilitli token eklediği görülmekte. Buna ek olarak kısa süre önce piyasaya sürülen stablecoin borsası Ellipsis Finance de 1,9 milyar dolarlık sermaye toplamayı başardı ve büyümeye devam ediyor.

Son dönemde Binance Smart Chain ekosistemi dışında dikkat çeken TVL’e katkı sağlayan bir diğer proje ise Yearn Finance oldu. Yearn Finance TVL’ini neredeyse 1 haftada ikiye katladı ve 1,05 milyar dolarlık sermaye elde etti. DeFi sektörünün büyümesi Ethereum ağındaki işlem ücretlerinin artmasına neden olurken Binance Smart Chain için şu an böyle bir durum söz konusu değil ve büyüme, ağı olumlu etkilemekte.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:50.