IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Kripto (Dijital) Para Kripto (Dijital) Para üzerine haberleri bulabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 12 Ocak 2023, 01:11   #1
Standart Kripto para dünyasında bomba sonunda patladı! Başrolde Amazon var!

Kripto para dünyasında bomba sonunda patladı! Başrolde Amazon var!

Amazon'un Amazon Web Services (AWS) hizmeti, Blockchain teknolojileri ile gücünü birleştirmeye devam ediyor. Ülkemizde büyük talep gören kripto para birimi Avalanche, AWS ile olan ortaklıklarını da duyurdu.

Avalanche ve Amazon yeni bir ortaklığa imza attı
Duyuruda, Avalanche ve Amazon Web Services'ın blockchain teknolojisinin devletler ve kurumsallar tarafından benimsenmesini hızlandırmak için güçlerini birleştirdiği yer alıyor. Avalanche'ın geliştiricisi olan Ava Labs, artık Amazon ile büyük işler gerçekleştirecek.

Buna ek olarak ortaklık, kişilerin Avalanche sistemi üzerinde düğümler başlatmasını ve yönetmesini de kolaylaştıracak. Yeni anlaşma sayesinde geliştiriciler de böylece blockchain ağına daha fazla esneklik ve güç sağlanacak.

Ayrıca AWS, bu ortaklığın ışığı altında Avalanche sisteminin altyapısını ve merkezi olmayan uygulama (dApp) ekosistemini de destekleyecek.

Kripto para dünyasında bomba sonunda patladı! Başrolde Amazon var!

Ava Labs, ortaklığın bir parçası olarak başlangıç ​​aşamasındaki girişimcilerin kendi platformunda çalışmaya başlamasına yardımcı olan bir program olan AWS Activate sistemine de katılacak.

Ava Labs Başkanı John Wu, “AWS Activate, geliştiricilerin Avalanche’ın çığır açan hızı, güvenliği ve ölçeklenebilirliği ile uygulamaları kitlelere ulaştırmaları için mükemmel bir kaynak.” dedi.

Ava Labs'ın kurucusu ve CEO'su Emin Gün Sirer, “Hem bireysel hem de kurumsal geliştiriciler için, kendileri için en anlamlı olan yasal yetki alanında AWS ile anında düğümler oluşturabilmek ve ağları test edebilmek büyük bir nimet oldu. Milyonlarca katılımcıyı neredeyse anında kesinliğe kavuşturabilecek bir protokol uyguladığımız için gurur duyuyorum. Amazon ile yaptığımız çalışmalar Avalanche’ın olumlu etkisini hızlandırabilir.” ifadelerinde bulundu.

Avalanche (AVAX) fiyatı nasıl etkilendi?
AVAX, bu duyurudan önce 12 dolar fiyat bandında yer alıyordu. Ortaklığın duyurulmasından sonra fiyat, bu yazı hazırlanırken 15 dolar sınırına yakınlaştı.

Bu ortaklık sayesinde Avalanche'a olan güven ve talebin yükseleceği bazı kaynaklar tarafından belirtildi.

Alıntı:
ALINTI
 
Alt 12 Ocak 2023, 08:40   #2
Standart

Kafam almıyo bu tür işleri

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:29.