IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Kripto (Dijital) Para Kripto (Dijital) Para üzerine haberleri bulabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Mart 2022, 18:44   #1
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool ABD Başkanı, Kripto Para Yasasını Bu Hafta İmzalayacak

Beyaz Saray kaynakları, ABD Başkanı Joe Biden'ın birkaç gün içerisinde kripto para kararnamesini imzalayabileceğini açıkladılar. Bu kararname, ABD Merkez Bankası'na dijital dolar ile ilgili çalışma yetkisi verecek. Ayrıca ABD'nin kripto para stratejisi, bu kararname ile belli olacak.
Son yılların en çok konuşulan yatırım araçları haline gelen kripto para birimleri, küresel çapta rüştlerini ispatlamış durumdalar. Artık neredeyse tüm hükümetler, kripto paralarla ilgili çalışmalar yapıyor ve dijital para birimleri üzerinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Hatta Türkiye de bir süredir kripto para yasası üzerinde çalışıyor...
Türkiye'nin kripto paralarla ilgili düzenlemeleri bir kenara dursun, bu hafta piyasaların geneli için çok önemli. Çünkü ABD Başkanı Joe Biden, muhtemelen bu hafta çok önemli bir kararname imzalayacak. Bu kararname, ABD Merkez Bankası'na dijital para ile ilgili çalışma ve değerlendirme yapma yetkisi verecek. Beyaz Saray kaynaklarına göre bu kararname, ABD'nin resmi kripto para birimini oluşturmak için atılan bir hamle.
ABD'nin kripto para stratejisi, bu kararname ile belli olacak

ABD Başkanı, Kripto Para Yasasını Bu Hafta İmzalayacak
Joe Biden'ın birkaç gün içerisinde imzalaması beklenen kararname, ABD için de diğer ülkeler için de çok önemli. Zira bu kararname ile ABD'nin kripto para piyasalarına ilişkin stratejilerinin neler olacağı belirlenmiş olacak. Diğer ülkeler de muhtemelen ABD'nin izinden gidecek ve kripto paralarla ilgili düzenlemeler artacak...

ABD'nin kripto para kararnamesinin zamanının manidar olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü ABD, Rusya-Ukrayna savaşı gündeme gelene kadar bu konunun üzerine düşmemişti. Savaş nedeniyle parasını Rusya'dan kaçırmak isteyenlerin olduğunun bilinmesi, Avrupa'yı da ABD'yi de rahatsız etti. Joe Biden'ın önündeki kararname, bu konuyla ilgili detaylar da içerebilir gibi görünüyor.
Alıntıdır.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:32.