IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Ocak 2022, 06:49   #1
Standart Evlilik Yemini

Kilisede düğünün başlamasına çok az zaman var.. damat rahibin yanına yaklaşıp fısıldıyor.. “Bakın.. size vereceğim 100 dolar karşılığında evlilik yeminimizde bir takım değişiklikler yapmanızı istiyorum.. Hani şu bana soracağınız sonsuza dek seveceğinize, koruyacağınıza, sadık kalacağınıza yemin ediyor musunuz?” kısmı var ya, onu metinden çıkarmanızı istiyorum… “

Rahip gülümseyerek başını sallıyor ve damat rahibin avucuna 100 dolar sıkıştırıp içeri dönüyor…Ve düğün başlıyor… herkes yerini alıyor, gelin ve damat rahibin önünde buluşuyor ve yeminler okunmaya başlanıyor. Sıra damadın yeminine gelince damadın gözleri hain hain parlıyor.. ve rahip damada soruyor:

“……. eşinizin daima bir adım gerisinden yürüyeceğinize, her emrini ve dileğini yerine getireceğinize, her sabah kahvaltısını hazırlayıp ayağına kadar götüreceğinize, ve ikiniz de yaşadığınız sürece başka kadınlara yan gözle bile bakmayacağınıza yemin ediyor musunuz…?”

Tabi damat bu beklenmedik iş karşısında gözleri faltaşı gibi açılıyor.. sağa sola bakıyor.. bi yutkunuyor.. ve kısık bir sesle: “E..eee..evet efendim”… Ve tören sona erdikten sonra damat hışımla rahibin karşısına dikiliyor: “ Bir anlaşma yaptığımızı sanıyordum!!!!” Rahip gülümseyerek cevaplıyor:

“Eşiniz daha iyi para verdi….

Alıntı
 
Alt 09 Ocak 2022, 08:19   #2
Standart

"Parayı veren düdüğü çalar *

________________

Vazgeçilmez değilim, değilsin , değilsiniz...
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:15.