IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Furkan
  • 1 Post By GuNeS


 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Nisan 2020, 15:42   #1
Lâ Tahzen innALLÂHe Meâna
Furkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart "İlk atışta isabet ettiremediler.

Biliyorum, şu geçen son günler hepinizi strese soktu. Öylelerini gördüm ki artık haber dinlemek istemiyorlar.

Memleketin demokrasi düzeyi vatandaşı canından bezdiriyor. Onun için bugün bu konuları es geçelim, size birkaç fıkra anlatayım. Üniversite öğrencileri ve profesörler hakkında... ODTÜ'de yemekhaneye giren öğrenci tüm yerler dolu olduğundan gidip profesörlerin bulunduğu masaya oturmuş. Prof. Kaşlarını çatarak "Öküzler ve kuşlar aynı masada oturamaz" deyince öğrenci: "O zaman ben uçuyorum..." Profesör cevaba çok sinirlenmiş. Sınavda öğrenciye takmış ve sınavının başarısız geçmesi için elinden geleni yapmış.

Yalnız sınavda öğrenci tüm soruları mükemmel cevaplamış. Prof. Öğrenciye "Sana son bir soru soracağım" demiş. Yolda yürürken iki torba bulduğunu hayal et. Birinde akıl var, diğerinde ise para var. Hangi torbayı alırsın?" Öğrenci "Para dolu torbayı seçerdim." Prof. "Ben olsam akıl olanı torbayı seçerdim." Öğrenci "Normal kimde ne eksikse onu seçer" Prof. Çok sinirlenmiş. Öğrencinin not defterini alıp içine "öküz" yazmış.

Öğrenci nota bakmadan odadan çıkmış. Bir dakika sonra öğrenci kapıyı aralamış: "Sayın profesör imzanızı atmışsınız fakat notumu yazmayı unutmuşsunuz"...

***

Deniz Baykal ve cumhurbaşkanlığı süreci hakkında... Fıkra bu ya 27 Nisan sabahı 367 milletvekili oylama için TBMM'ye gitmek üzere evlerinden çıktıktan bir süre sonra ortadan kaybolmuşlar. AK Parti, ANAVATAN ve DYP'lilerden oluşan 367 vekilin ortadan kaybolması Deniz Baykal ve arkadaşlarını için için sevindirirken, Abdullah Gül ve taraftarlarını derin üzüntüye boğmuş...

Türkiye'de büyük bir kaos yaşanırken ve herkes milletvekillerinin akıbetini merak ederken CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın cep telefonu çalmış. Telefonun ucundaki ses Deniz Baykal'a, "Eğer partinin başından istifa ettiğini açıklamazsan, her 5 dakikada bir milletvekilini serbest bırakacağız..."

Bu da son yaşadığımız olaylarla ilgili... Başbakan Tayyip Erdoğan şehit cenazelerini karşılamak için Anadolu illerinden birine gitmiş. Erdoğan burada top atışlarıyla karşılanmış. İkinci atıştan sonra yaşlı bir kadın polise sormuş "Niye ateş ediyorlar evladım?" Polis açıklamış: "Tayyip Erdoğan geldi de..." Kadın: "Vah vah vah, ilk atışta isabet ettiremediler demek..."
İyi pazarlar... Bugün kendinize biraz zaman ayırın. Tefekkür edin biraz. Kendinize bir iyilik yapın, Deniz Baykal'ı, Anayasa Mahkemesi'ni Ahmet Necdet Sezer'i hiç aklınıza getirmeyin. Unutun onları... unutun..."

Alıntı
________________

Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim.

"Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ"

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 17 Ekim 2020, 23:54   #2
Standart


________________

"İlk atışta isabet ettiremediler.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:20.