IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


10Beğeni(ler)
  • 4 Post By KivanC
  • 2 Post By Lareina
  • 1 Post By Yazgı
  • 1 Post By Elyanura
  • 1 Post By Security-Bot
  • 1 Post By Hacer


 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Şubat 2021, 12:55   #1
W r i t e r
KivanC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Azeri Batar */*

Ozel kuvvetlerde 12. Senemdi görevli olarak Azerbaycan dağlık Karadağ bölgesine 6 personel olarak gönderildik, Gönderilme amacı olarak Eğitim ve birliklerle irtibat halinde ilerlemekti, Ağdam bölgesine konuşlanmış 8. Günümüzdü batar, isminde azeri özel kuvvetlerden bir askerimizle yakın temas içinde idim, Çok iyi anlaşıyordum 2 çocuk babası idi ve çocuklarına benim gibi çok düşkündü, Eğitimlerimiz ağır geçiyor akıl almaz yoruluyorduk kendi askeri dilimizden bahsetmeden batar çok iyi bir keskin nişancı idi onun kadar olamasam da bende çok iyi idim ama batar 3 noktayi kesintisiz buluyordu, Ağdam bölgesinde Ermeni teröristlerin belirledigimiz sınıra ulaştığını öğrendik ve komutanlarımızın talimatı ile ilermeye başladık gece saat 3'ün üzerinde kuzey/doğu kısmında belirtiler görüldü ve o yöne doğru ilerlemeye başladık, 3,5 saattir yürüyorduk, 15 dk sonra sıcak bir çatışmanın tam ortasinda kalmıştık 4 civarı sol omuz kısmından vurulmustum inanilmaz aci icinde idim ama bir gözümde karşı taraftaki kayalıklara idi heran yapılacak baskindaydi.
Bölge de inanilmaz bir koku yayılmıştı, yanık konusu içinde teröristlerin bulunduğu konumu izliyordum batar 'ın seslendiğini farkettim ve yanima gelerek omuzuma bir baskı sağlayarak beni bir kayanın arkasina aldı.
Kan akışını engellemek için bizim sağlık için kullandığımız özel bir tozu dökerek yardımcı oldu ve hayatımı borclandigim ilk insandi ondan sonra yakın bir dostluk kurduk hayatimizda değişiklikler oldu ülkeme döndüm ama hic kopmadik ailece görüştük ve Birgün bana batar 'dan haber geldi ağır yarali olarak hastaneye kaldırıldığını öğrendim hemen azerbaycan hareket ettim ve kendisinin bir ermeni keskin nişancı tarafından başından vurulduğunu öğrendim hastaneye ulaştığım da ameliyatta idi, başının sağ kulak üstünden vurulduğunu söylediler, 6 saate yakın bekledik kardeşleri ailesi beraber, doktoru geldi bizi odasina aldi Batar'ın durumu kritik ameliyattan çıksa dahi sağ tarafı felc kalabilme ihtimali %70 dedi ve öylede oldu şimdi lakabı 3 nokta Batar Özel kuvvetlerin göz bebeğine Gazi batar deniliyor ama o yinede askerligi birakmadi.

Batar , En iyi dostum ayakları üzerinde durmaya devam ediyor yaninda biz olsakta olmasakta TÜRK askeri hic birzaman yanlız olmadı olmayacak.


Bu hikayeyi bana anlatip (fazla detaylı olmasa da) yazmami özellikle isteyen Özel kuvvetler'den TUNCAY abime teşekkür ederim.

Kalem: 02.02.2021
________________

"Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın"

Konu KivanC tarafından (04 Şubat 2021 Saat 13:35 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 04 Şubat 2021, 13:14   #2
Ben şarap kadınıyım, şarap bir kültürdür. O sever bu sevmez, beni ilgilendirmez.
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Allah tüm askeri birliklerimize kuvvet versin.
Çok kıymetli bir yazı.
Kalemine sağlık.

________________

onların kalpleri de seninki gibi sanıyorsun herkes o kadar yumuşak o kadar şefkat dolu olmaz oysa oldukları gibi görmüyorsun insanları olabilecekleri gibi görüyorsun kendinden veriyor, veriyorsun onlar her şeyini çekip alıncaya ve için bomboş kalıncaya dek
...
 
Alt 04 Şubat 2021, 17:17   #3
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık KivanC bey.

 
Alt 04 Şubat 2021, 17:33   #4
Emektar
Elyanura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Rabbim korusun onları emegine sağlık

 
Alt 04 Şubat 2021, 17:46   #5
Standart

Ey gidi gazi batar. Kardeş ülkemiz AZERBAYCAN 'da BATAR , SEFEROV ve İBRAHİMOV gibi nice kahramanlar vardır. TÜRK'üz bizde kahraman bitmez. Bu vesile ile Hem güzel ülkemizde hem de kardeş ülkemizde gazi, ve şehit olmuş. Vatan için gece gündüz bekleyen tüm MEHMETÇİK' lerimize selam olsun.

Emeğinize sağlık. Fakat düzeltilmesi gereken bir kısım var. Azerbaycan' 'da hiç bir kardeşimiz kendilerine azeri denilmesini istemez. Hatta bu kelimeyi hakaret olarak algılarlar. Azeri stalin uydurması bir kelimedir. Biz TÜRKÜZ derler. Azeri olan kısımları o yüzden azerbaycan olarak değiştirmeniz okuyacak kardeşlerimizi rahatsız etmeyecektir.

 
Alt 04 Şubat 2021, 18:36   #6
Editör
Hacer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Yüreğine Sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ...

Rabbim bütün Mehmetçiklerimizi korusun.

________________

~~ Bazen sevinince Annem gibi,

Rengarenk reçeller dizerim kalbimin raflarına ~~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:02.