IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Kitap Tanıtımları Kitap Tanıtımları

 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Şubat 2022, 20:46   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Yeni Marvel çizgi romanı judgment Day bu yaz yayınlanacak

eni Marvel çizgi romanı Judgment Day, The Eternals ile X-Men'i karşı karşıya getirirken The Avengers ekibi ise potansiyel savaşı engellemeye çalışacak.
The Eternals, X-Men ve Avenger'sı bir araya getirecek Judgment Day, Temmuz 2022'de yayınlanacak. Kitabın yazarlığını üstlenen Kieron Gillen Marvel kozmik mitolojisini tekrar yorumlamak istediğini belirtmişti. Gillen, an itibariyle The Eternals çizgi romanlarının üzerinde çalışmaya devam ederken ayrıca yeni Immortal X-Men serisi üzerinde de çalışıyor.

Judgment Day'de The Eternals ile Mutantlar karşı karşıya

Marvel evreninin bu devasa crossover etkinliğini çizme işi ise Valerio Schiti'ye verilmiş. Çizgi romana dair Marvel'ın yayınladığı resmi açıklama şöyle:

" X-Men ölümsüzlüğü bulmayı başardı ve mutantlar dünyanın kontrolünü ele geçirdiler. The Eternals, mutantlar ile ilgili çok gizli bir bilgiyi ve korkunç bir gerçeği keşfetti. Avengers ise Celestial ırkı ile savaşa girmiş durumda ve düşmüş bir Celestial'ın bedenini üs olarak kullanarak yavaş yavaş sırlarını açığa çıkaracaklar."

Açıklamanın devamında, Eternals'ın mutantlara savaş açtığı ve Avengers ekibinin, felakete yol açabilecek bu savaşı engellemeye çalışacağı belirtilmiş. Çizgi romanın başında yaşanacak savaşların ardından taraflara farklı kişilerin katılacağı ve Marvel evreni üyelerinin, karşılaşacakları en yüce güç tarafından yargılanacakları belirtilmiş.


Yeni Marvel çizgi romanı judgment Day bu yaz yayınlanacak

alıntıdır.
________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:31.