IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 12 Haziran 2020, 00:13   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kahve Falında Unicorn Görmek

Falda unicorn görmek, aşk hayatında çok mutlu gelişmelerin olması, aşkta yüzünüzün gülmesi, kısmetlerin açılması, murada ermek gibi anlamlara gelir. Eğer bekarsanız ve ilişkiniz yoksa, yeni bir aşka yelken açarak heyecan ve sevinç dolu bir dönem yaşayabilirsiniz. Hoşlandığınız insan da size karşı duygularını açacak. Onun sizi sevdiğini anlayacaksınız. Eğer ilişkiniz varsa yakında evlilik kararı alabilirsiniz. Sevdiğiniz insan ile dünya evine girmek için bir adım atılabilir. Evli biriyseniz, eşiniz ile birlikte bir kutlama yapabilir ya da romantik bir an yaşanabilir. Eşiniz belki size sürpriz yapabilir. İlişkiniz sorunsuz bir şekilde devam edecek. Eğer bir sorun varsa da yakında çözüme kavuşacaktır.
Kahve falında unicorn görmek, başarılarınızın her geçen gün artması ve bu sayede yüzünüzün gülmesi anlamına da gelir. İş ya da eğitim hayatında parlak bir dönem sizleri bekliyor. Alacağınız bazı haberler sonrasında güzel şeyler olabilir. Falda unicorn çıkması, aynı zamanda getirisi yüksek bir işe girmek, hayallerinizdeki şeyleri yaşamaya başlamak demektir. Dilekleriniz teker teker gerçekleşmeye başlayabilir.
Kahve fincanında unicorn sembolünün çıkması, yanında yer alan diğer sembollere göre farklı anlamlara da gelir. Bu tek boynuzlu at simgesi, hayallerin gerçek olması ve güzel bir hayat geçirmek, aşk hayatında sürpriz şeyler olması demektir. Sevdiğiniz insanın sizi sevdiği ve aşık olduğunu onun yapacağı bazı şeyler ile anlayacaksınız.
________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:23.