IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Nisan 2020, 01:22   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kahve falında gülen yüz görmek

Kahve falında gülen yüz görmek, eğer yaşantınızda sizi huzursuz eden bir türlü aşamadığınız engeller varsa, yakında bunlardan kurtularak iç huzurunuzu artırabilirsiniz. İç dünyanızda artık mutluluğu yakalayacaksınız ve bu da dış enerjinize yansıyarak, insanlar sizi artık mutlu görecekler. Aşk hayatında yaşanacak sürpriz gelişmeler de sizi mutlu edebilir ve sevdiğiniz insan sayesinde yüzünüzde gülücükler açabilir.
Kahve Falında Gülen Surat Görmek

Sürekli kafanıza takılan ve sizi kısıtlayan sorunları aşabilirsiniz. Eğer maddi yönden engelleriniz varsa yakında bunlara çözüm bulunabilir. Ya da manevi yönden sizi üzen şeylerden de kurtularak rahata erişebilirsiniz. Aile içi sorunları olanlar, yeni gelişmeler ile birlikte aile içerisinde özledikleri huzur ve saadete yeniden erişebilirler.

Kahve Falında Gülen İnsan Yüzü Görmek

Sizin başarılarınız ve hayatınızda meydana gelecek güzel şeyler sizi seven insanların, anne ve babanızın yüzünü güldürecek. İnsanlar sizinle gurur duyabilirler ve pozitif enerjiniz ile herkese umut aşılayabilirsiniz. Eğer sevdiğiniz biri varsa, sizin için yakın zamanda çok önemli bir sürpriz yapabilir. Bekar olanlar evlilik kararı alabilirler. Evli olan kişiler ise eşlerinden yana çok şanslı olacaklar.
Kahve Falında Gülen Bebek Yüzü Görmek

Hane içerisinde bebek müjdesi olabilir. Eğer bir süredir çocuk sahibi olmak isteyen sevdikleriniz varsa, yakın zamanda bebek beklediklerinin haberini alabilirsiniz. Hane içerisinde bir akrabanız da hamile olabilir. Eğer fal sahibi evliyse, yuvasında mutluluğu artacak.
Kahve Falında Gülen Balık Görmek

Büyük bir talihe konmak, şans olarak değerlendirilir. Yakın zamanda bir yerden şansınız dönebilir. Aşk hayatında da zengin bir talip olarak yorumlanır. Şu günlerde ne kadar şanslı bir insan olduğunuzu yaşadığınız olaylar ile hissedebilirsiniz.
________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:53.