IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Kadın Cinayetleri İstatistikleri Kadın Cinayetleri Istatistiklerinin Yer Aldığı Alan

 
 
Seçenekler Stil
Alt 31 Temmuz 2023, 22:32   #1
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Exclamation 2023 Mart Ayı Kadın Cinayetleri İstatistiği

2023 Mart Ayında Erkekler Tarafından 23 Kadın Öldürüldü, 19 Kadın Şüpheli Şekilde Ölü Bulundu.

8 kadın hayatına dair karar almak istemesi bahanesiyle öldürüldü

Bu ay 23 kadın cinayeti işlenmiş, 19 kadın şüpheli bir şekilde ölü bulunmuştur. Öldürülen 23 kadından 8’si boşanmak istemek, barışmayı reddetmek, evlenmeyi reddetmek, ilişkiyi reddetmek gibi kendi hayatına dair karar almak istemesi bahanesi ile, 2’si ekonomik bahane ile, 1’i bakım altında olduğu bahanesi ile öldürüldü. 12’sinin ise hangi bahaneyle öldürüldüğü tespit edilemedi. 12 kadının hangi bahaneyle öldürüldüğünün tespit edilememesi, kadına yönelik şiddetin ve kadın cinayetlerinin görünmez kılınmasının bir sonucudur.

Kadınlar kimler tarafından öldürüldü?

Mart ayında öldürülen 23 kadının 9’u evli olduğu erkek, 4’ü birlikte olduğu erkek, 2’si eskiden birlikte olduğu erkek, 2’si babası, 2’si oğlu, 2’si tanıdığı biri, 1’i akrabası, 1’i eskiden evli olduğu erkek tarafından öldürülmüştür. Bu ay kadınların %39’u evli olduğu erkek tarafından öldürüldü.


Kadınlar en çok evlerinde öldürüldü

Kadınların 16’sı evinde, 4’ü sokakta, 1’i otelde, 1’i iş yerinde, 1’i ormanlık alanda öldürülmüştür. Bu ay öldürülen kadınların %70’i evlerinde öldürüldü.


Kadınlar en çok kesici aletler ile öldürüldü

Bu ay öldürülen kadınların 12’si kesici aletlerle, 10’u ateşli silahlarla ve 1’i boğularak öldürüldü. Bu ay öldürülen kadınların %52’si kesici aletler ile öldürüldü.

Daha detaylı istatistik için lütfen tıklayınız :>>> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .
Bırak elinde ki kalemi diyorlar,
bırak şeytan doldurur.
Ve bugün imge dediğin her şey,
bir anda bizim gibi bir katil olur.
.


hepSi bir yaLan . . .
 
Alt 31 Temmuz 2023, 23:26   #2
Standart

Şiddet ahlak seviyesi düşük erkeklere herzaman çekici gelmiştir.Sorsan kendilerini haklı görürler onlara göre kadın namussuzluk etmiştir, kışkırtmıştır, laf söz getirmiştir vs vs kısacası kendisine göre haklıdır ama bana göre kadına şiddet gösteren çocuklarinin gözünün önünde annelerini öldüren,annelerini katledip kafasını kesip sokağa atan ve daha bisürüsü yani erkek müsvetteleri şeref yoksunu haysiyetsiz namussuzun önde gidenidir.Kadınlar erkeklere öldürülmeleri tecavüz edilmeleri için değil korunmaları için emanet edilmiştir ama hale bakın sayılara öldürülen kadınlara bakın çok yazık söylenicek söz yok bu ülkede öldürülen kadınların çocukların sayısı okadar çok ki resmen geleceğimiz öldürülüyor ve bu olanlara rağmen hala bunun önüne geçilmiyor.Adam karısını öldürüyor bir süre sonra serbest bırakılıyor ve sonrasında yanında olan başka bir kadının ölüsü bulunuyor böyle bi ülkede yaşıyoruz.Yazık çok yazık.Şu habere bakınca sözün bittiği yerdeyiz bence çünkü kadınların öldürülmemesi için yapılan hiç bişey yok..

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:07.