IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


14Beğeni(ler)


 
 
Makale Ayarları Stil
  #1  
Alt
Jasper Editör
Jasper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Özel Bir Hikaye
yazan Jasper 21 Mart 2021, 11:47

DOSTLAR KIRAATHANESİ
İstanbul'un Güzel Semtlerinden Olan Eminönünde Bir Kıraathane Varmış.Bu Kıraathanenin Sahibi Olan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hem Dükkanın Gelirini Arttırmak Ve Reklam Yapmak İçin Bir Yarışma Düzenler.Ödül İse 1000 Tl olmakla beraber eşli okey usülü bir takımdan oluşması gerekiyormuş.Toplamda 6 Takımdan
Oluşan Bu Yarışmaya @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kadroları Katılmıştır. Kuraların Çekim Sonucu Şöyledir:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şeklinde olmuştur.
Kıraathane Sahibi Olan Kedi Şöyle Bir Açıklama Yapar:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :Arkadaşlar Herkese Başarılar Diliyorum.İki Gün Sonra Hepinizin Karşılaşmaları Yapılacak Olup Burda Saat 15:00 'Da Bulunmanız Gerekmektedir Diyerek Lafini Bitirir.
Seyircilerin Favorisi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Takımıymış. Ancak Şartlar Eşitmiş 20 Sayıdan Düşülecekmiş.İki Gün Geçmiş Olup Saat 15:00 Olmuştur. Takımlar Tam Antrenmanlı Olup @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Takımları Eşli Okey Yarışmasının İlk Karşılaşmasıdır. Karşılaşma Başlamıştır ve İlk Eli Açan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Olup Takımına Sayı Getiren Olmuştur .Taşlamalar Yapılmış Eller Açılmıştır ve Kazanan 10-2 Skor İle @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ekibi Olmuştur.Sırada Karşılaşma İse @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İkilisi Yarışmanın Favorisi Olan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İkilisi İle Karşılaşmaştır.İlk Eli Yazgı Açarak Takımına Puanı Getirmiştir.İkinci El Çok Rekabetli Olup Okey Vurarak Bu Eli Phoenix Takımına Getirmiştir.Rekabetli Geçen Karşılamada Zor Da Olsa 6-2 Skor İle Yazgı-Başak İkilisi Olmuştu.Üçüncü Karşılaşma İse @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İkilisi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İkilisi Arasındadır.Karşılaşma Başlamış Olup İlk El Okey Vuran Serdar ve İkinci Elde Ona Karşılık Veren BoSs Olmuştır.Rekabetli Geçen Karşılaşmada 4-2 Skor İle Serdar-Jasper İkilisi Olmuştur.
Kıraathane Sahibi Olan Kedi'nin İlk Çekiceği Kişi Direk Finalde Olacaktı Ve Çektiği Kişi:
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :Ve Direk Finalde Olan İsim Yazgı-Başak İkilisi Olmuştur .Yarın Yarı Final Vardır Bugünlük Bu Kadardı Arkadaşlar Ellerinize Sağlık Der.
Yarın Olmuş Olup Jasper-Serdar Ve Bozkurt-Lareina Ekipleri Arasında Olacaktır.Karşılaşma Başlamadan Önce Aralarında Başarılar Dileyip Karşılaşma Başlar.İlk Elde Galip Gelen Bozkurt Ve Lareina Ekibi Olmuştur.İkinci elde karşılık Jasper'dan Gelir.Güzel Geçen Bir Karşılaşmada 6-0 Skor İle Jasper ve Serdar Galip Olmuştır.

Finalin Adı Bellidir Ve Kedi'den Şöyle Bir Açıklama:
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :Evet Arkadaşlar Final Yarındır Herkese Başarılar Dilerim Şimdiden.Der Ve İki Ekipte Ordan Ayrılıp Yarına Kadar Antrenman Yapmıştır.

Yarın Olmuştur ve Herkesin Beklediği O Büyük Karşılaşma Başlamıştır.İlk Elde Galip Gelen Ekip Serdar ve Jasper'dır. Sonraki 2 Elde İse Yazgı Elini Açarak Takımına Eli Getirmiştir.4.Elde İse Serdar Karşılık Vermiştir.Skor İse 16-10'dur.6.El Başlamış Olup Ortaları Sırasında Şöyle Bir Diyalog Geçer:

Jasper:Yazgı Hanım Maşallah İyi Taşladınız diyerek Güler.
Serdar:Jasper sen hiç bitmeyecek misin kardeşim?
Yazgı: Taşlamayı Bitirirsem Belki Burdan Biraz Zor Döner Artık Yani Kaybeden Sizsiniz Demi Ortak?
Başak:Evet.

Der Ve Jasper Da Başağı Taşlamaya Başlar.Bu Diyalogtan Sonra Serdar Hırs Yapıp Hem Yazgı'yı Da Taşlayarak 6,7,8,9 .Eli Almıştır.
10.Ele Geçmeden Önce Skor 16-10 iken 10-4 Dönerek Serdar Geri Dönüşü mükemmel Şekilde Yapmıştır. 10.El Başlamış Olup Jasper İle Serdar Arasında Şöyle Bir Diyalog Geçer.

Serdar: Jasper Benden Bu El Hayır Çıkmaz Eğer Olmazsan Seni Burdan Eve Kadar Kovalarım.
-Jasper: Ya Abi Şans İşi Biliyorsun Sakin Ol Azcık.
-Serdar:Sakinim Ben.İnşallah Alırız Şu Eli.
-Yazgı:Alırsınız Ama Belki.
-Jasper:Bekleyin Yazgı Hanım.

Seyirciler Pür Dikkat Maçı Seyrederken Eli Jasper Alıp Durumu 10-2'ye Getirmiştir.Artık Son El Oynanıyordur.Jasper Yanlışlıkla Okey Atmıştır ve Başak Bu Durumu Değerlendirip Hafifiçe Gülümsemiştir.Ama Sondaki Sayı Okey Atmasına Rağmen Yine Jasper Kazanıp Takımını Ödüle Taşımıştır. Yazgı Ve Başak Kazanan Ekibi Tebrik Edip Ordan Ayrılmıştır.Serdar Ve Jasper İse Elinde Büyük Ödül İle Ordan Ayrılmıştır.

Bu Yarışmada Güzel Dostluklar Kurulmuş Olup Hiç Bozulmamıştır
Herkese Tşk Eder Ve Okey Turnuvasındaki Herkese Başarılar Dilerim
NOT:Fotoğraf Temsili Değil Gerçektir
Eklenmiş Resmin önizlemesi
Özel Bir Hikaye-ekran-alintisi.jpg  
__________________
11.08.1998 - 01.01.2023
( Baki Serdar Çınarlıoğlu Anısına. )
`` Biz Kardeşliği Bedenen Değil Ruhen Yaşadık Ve Yaşayacağız.``
جسم بشري وبداخله شخصان

Konu Jasper tarafından (21 Mart 2021 Saat 12:01 ) değiştirilmiştir.
Görüntüleme 333 Yorumlar 14
Toplam Yorumlar 14

Yorumlar

Alt 21 Mart 2021, 11:52   #2
Standart

Güzel bi hikaye olmuş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık

 
Alt 21 Mart 2021, 11:53   #3
Rüzgar Esti Dal Kırıldı..
SerdaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim kalemine sağlık harika bir hikaye olmuş.

İyi çevirdik ama .d

________________

 
Alt 21 Mart 2021, 11:53   #4
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğinize sağlık

 
Alt 21 Mart 2021, 11:55   #5
Standart

Hepinize Çok Tşk Ederim:)

________________

11.08.1998 - 01.01.2023
( Baki Serdar Çınarlıoğlu Anısına. )
`` Biz Kardeşliği Bedenen Değil Ruhen Yaşadık Ve Yaşayacağız.``
جسم بشري وبداخله شخصان
 
Alt 21 Mart 2021, 12:04   #6
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Yine güzel bir hikaye okumuş olduk, emeğinize sağlık.

________________

~ E & B ~
 
Alt 21 Mart 2021, 12:15   #7
Standart

Neden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] takımı bu kadar kolay lokma görülüyor acaba? Sjsjsj neymis efendim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'a yenilmişiz. Geçen gün lobide ah şöyle yenildik vah şöyle yenildik diyen onlardı bikere hih. Savulun behh Ortimle biz yenilmeye geliyoruz!!!

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eline sağlık güzel bir hikaye olmuş. :|

________________

۰۪۫.۪۫۰𝓑𝓪𝔃𝓲 𝓲𝓷𝓼𝓪𝓷𝓵𝓪𝓻 ,𝓫𝓪𝔃𝓮𝓷 𝓲𝓷𝓼𝓪𝓷𝓵𝓪𝓻۰۪۫.۪۫۰
𝑪𝒊𝒌𝒂𝒓 𝒊𝒍𝒊𝒔𝒌𝒊𝒍𝒆𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 , 𝒔𝒂𝒉𝒕𝒆 𝒅𝒐𝒔𝒕𝒍𝒖𝒌𝒍𝒂𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 𝒎𝒊𝒅𝒆𝒎𝒊 𝒃𝒖𝒍𝒂𝒏𝒅𝒊𝒓𝒊𝒚𝒐𝒓:OdvV24:

۰۪۫.۪۫۰𝓟𝓱𝓸𝓮𝓷𝓲𝔁۰۪۫.۪۫۰
 
Alt 21 Mart 2021, 13:20   #8
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

"Bu Yarışmada Güzel Dostluklar Kurulmuş Olup Hiç Bozulmamıştır."

Bakıyorum da gerçekten de ircrehberi bana güzel arkadaşlıklar katmış. Var olsunlar. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey benim okey attığımı da yazmayıp incelik yapmışsınız. Takdir ettim bunu da. :) Emeğinize sağlık.

 
Alt 21 Mart 2021, 13:23   #9
Özel Üye
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine sağlık , teşekkür ederim.
Keyifli bir yazı olmuş ^^

________________

“Size kafamda bir hüküm giydirmedim bayım. çünkü benim kafamda cezanız idamdı. ama sizden kafamda dahi öldüremeyecek kadar nefret ediyordum. Çünkü ölüler kokardı ve zihnimde ölünüzün kokusunu dahi istemiyorum...”
 
Alt 21 Mart 2021, 13:41   #10
~~ Şans ~~
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Harika Bir Yazı Keyif ile Okudum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yanlız Bizim Finale Yukseldigimizi Yazmamışsin:) Emeğine Kalemine Sağlık.

________________



"Şimdi açsam pencereyi de beklesem.
Sen gelsen.
Olmaz ya hani geliversen.
Hiç bir şey sormasan.
Hiç bir şey söylemesen.
Sussam...
Sussan...
Sussak...''
#cemalsüreyya
 


Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:00.