IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)


 
 
Makale Ayarları Stil
  #1  
Alt
Jasper Editör
Jasper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Foruma Özel İlk Hikaye
yazan Jasper 21 Şubat 2021, 20:59

Herkese Merhabalar İyi Okumalar Şimdiden..

Kız Koleji



Bir Varmış Bir Yokmuş İzmir'in Bornova Şehrinde Güzel Bir Mart Sabahıymış. Bu Güzel Şehirde Jasper, Şiirbaz Ve MySecret adında 3 kafadar arkadaş yaşarmış Ve Bu 3 Kafadar Bornova'daki Ahmet Mithat Efendi Meslek Lisesinde 10.Sınıftalardır. O Günün Oğleninden Sonra Okuldan Kaçıp Bilardo Ve Net Cafeye Giderler. Ahmet Mithat Efendi Meslek Lisesi Çıkan Yangın Sonucu Okul Kül Olmuş Olup Herkesi Başka Okula Kaydı Çoktan Yapılmıştır Ancak Bu 3 Kafadar Olaylardan Sonra Haberi Olup Bu 3 Kafadar Arkadaş Olan Jasper, Şiirbaz Ve MySecret 'a Okul Kalmamıştır. A.Mithat Efendi Müdür Yardımcısı Olan S.Duhan Öğrencilere Okul Bulununca Haber Vereceğini Söyler ve Okul Haftasonuna Doğru Tadilata Alınır. Bu 3 Kafadar Cumartesi GünüBuluşup Sohbet Etmeye Başlarlar:


+Jasper: Knklar Okuldaki Yangın Sonucu Lisesiz Kaldık İyi Mi?

+MySecret: Haklısın Da Ne Yapacaz Biz?

+Şiirbaz: Knklar Duhan Hoca Haber Verecem Dedi Ve Telefon Çalar Şiirbaz Telefonu Diğerlerine Gösterip Açar Arayan Duhan Hocadır.

Şiirbaz Telefonu Açar Ve Hoparlöre Verir:

+DUHAN: Merhaba Çocuklar Evet Yeni Liseniz Bulundu Yalnız Şöyle Bir Haberim Var Size En Son Bu Okul Kaldığı İçin Devlet Sizi Buraya Kaydırdı Ve Herşeyini Devlet Karşılayacak.

+Jasper: Nasıl Yani Hocam?

+MySecret: Hocam Bizi Nereye Aldılar?

+Şiirbaz: İnşallah İyi Bir Yerdir.

+DUHAN: Çocuklar Sakin.Gideceğiniz Yer Bir Rehberi Irc Kız Koleji Ve İyi Bir Yer Mecburen Eğitiminize Orda Devam Edeceksiniz Der Ve Telefon Kapanır.

Bu Konuşmadan Sonra Herkes Ayrılır Ve Evlerine Giderler.Bu 3 Kafadarın Kişilik Bakımından En Duygusalı Ve Flüt Aşığı Olan Ve Aynı Zamanda Piyano Çalabilen Şiirbaz Olup En Zekisi MySecret Ve Ahmet Mithat Efendi'den Saldığı Yaramazlık Ünü Sayesinde Bütün İzmirde Olay Olan Jasper'dır. Bu Üç Kafadarımızın İçinde Hepsi Yakışıklıdır. Jasper Ve Şiirbaz Da Zekidir Ancak MySecret Kadar Değildir. Günlerden Pazartesi Olup Bu 3 Kafadar Yeni Okullarına Doğru Yol Alırlar. Okulun Kapısına Gelmişlerdir.Okul Kapısının Önündeyken Şöyle Bir Diyalog Geçer:

+Şiirbaz: Ya Knklar Ben Korkuyorum Bu Ne Hep Kız?

+MySecret :Knklar Hepimizi Aynı Sınıfa Vermişler Korkma Yanındayız Yine Flütünü Getirdin Demi Şiirbaz?

+Şiirbaz: Evet Knk Biliyorsun Beni.

+Jasper: Zeka Küpümüz Haklı Yanındayız Şiirbaz Knkm:)

+MySecret: Jasper Knk Burdada Yaramazlığa Devam Mı Ve Şiirbaz Sende Sakin Ol Knkm Tmm:)

+Jasper. Tabikide Devam Zeka Küpü

+Şiirbaz: Tmm Knk Sakin Olacam İyi Ki Varsınız:)

Okulda 1.Ders Çoktan Bitmiş Herkes Teneffüsdedir ve Bu 3 Kafadar İçeriye Girer. Okuldan Girdikleri İlk Anda Dikkatleri Çekmeyi Başaran Bu Üç Kafadar Okul Yönetimi Kadrosu Katına Çıkarak Rehberi Irc Kız Kolejinin Müdürü Omen'ın Yanına Giderler ve Kapıyı Çalarlar. O Sırada Okul Yönetiminden Müdür Yardımcıları Reyhan, Puslu Ve Lavinia Omen'in Yanında Bu Üç Kafadarı Bekliyorlardır.Bu 3 Kafadar Odadan İçeriye Girip Konuşurlarken Teneffüste Olan Okulun En İyi Sınıfı Olarak Da Bilinen 10/C Sınıfı Öğrencilerinden Pia,Sim,Zeyna Ve Gamzelinin De Dikkatini Çekmişlerdir:

+Pia: Kızlar Bunlar Kim?

+Sim: Yanan Okuldan Gelen Yeni Öğrenciler.

+Zeyna: Aralarından Biri Çok Zeki Diye Duydum Ben:)

+Gamzeli: Bunlardan Birini Gözüm Tutmadı Ztn Yaramazlığı İle Ünlü Çocuk.

+Sim: Bende Biri Müzik Aşığı Diye Duydum Keşke Bizim Sınıfa Gelseler. Diye Kendi Aralarında Sohbet Ederken Pia,Sim Okulun Dedikoducuları Zeyna İse Okulun 'İnek' Diye Tabir Ettiği Zekilerden Gamzeli İse Okulun Ağır Ablalarındandır. Kızlar Aralarında Konuşurken 3 Kafadarımız 10/C Sınıfına Kaydını Olmuştur ve Tam Sınıftan Çıkarken Omen Jasper'ı Durdurur:

+Omen: Yaramazlık Yok Adını Duydum Birkaç Defa.

+Jasper: Tmm Hocam.

Kapıyı Açıp Çıktıktan Sonra Puslu Hocaları İle Birlikte Yol Alan 3 Kafadarımız Okulda Çoktan Zilin Çaldığını Farkedip 10/C Sınıfına Doğru Geçerler.Ders Edebiyat Olup Elyanura Hocalarınadır. Elyanura İse Katı Bir Disiplinlikte Olup Ama İçten İçe Öğrencilerini Seven Bir Hocaymış. Puslu Hoca 10/C yi Gösterdikten Sonra Ordan Ayrılır. Şiirbaz Kapıyı Çalar ve 3 Kafadar İçeri Girer:

+Şiirbaz: Merhabalar Hocam İçeri Gelebilir Miyiz Biz Yeni Gelen Öğrencileriz.

+Elyanura: Tabiki Buyrun Çocuklar Geleceğinizden Haberim Vardı.

+MySecret: Sağolun Hocam.
Elyanura'nın Gözü Jasper'e Çarpar.

+Elyanura: Sen Bütün İzmirin Konuştuğu Yaramaz Çocuk Değil Misin?

+Jasper: Evet Hocam Benim. Der Ve Yerine Oturur.

10/C Sınıfının Dedikoducuları Olan Pia,Sim Ve Naz Derste Dedikodunun Belini Kırarken, Okulun 'İnek'Diye Tabir Ettiği Kız Olan Zeyna Ders Çalışırken, Okulun Popüler Kızı Lareina ,En Alınganları Phoenix,Yazgı ve BidiBidi Ve Onlarla Uğraşan Sınıfın Yaramazları Elfida Ve Aleyna Sınıfın En Arka Kenar Köşede Oturan Velevki ve Gamzeli'den Oluşan Bir Sınıfmış. 40 Dk Böyle Sınıfın Tarayan Bu 3 Kafadar'ın Yanına Kimse Gelmemiştir.Teneffüse Çıkan Bu 3 Kafadar'ın İçinde Tek Sigara İçen Jasper'dir. Jasper Sigarasını İçtikten Sonra Bu 3 Kafadar Derse Geçer.İlk Gün Olaysız Ve Sıkıntısız Geçmiştir Ama Yanlarına Kimse Uğramamıştır.Sebebi İse Onları Yalnız Bırakıp Zamanla Tanımaya Çalışmalarıdır. Akşam Kızların Sınıf Whatsapp Grubu Bu 3 Kafadarın Lafı Dönüyordur:

+Sim: Kızlar Burda Mısınız Dedikodu Var.

+Lareina :Kimin Dedikodusu Yine
+Pia: Yeni Gelen Erkeklerin

+Naz: Dedikodu Var Dediler Geldik.

+Zeyna: Ben Ders Çalışacam Kusura Bakmayın .

Bu Şekilde Devam Eden Konuşmalar Sırasında 3 Kafadardan Şiirbaz Yeni Bir Beste Yaparken, MySecret Ders Çalışıyordu ve Jasper İse Yeni Arkadaşlarına Nasıl Bir Yaramazlık Yapmayla İlgili Planlar Kuruyordu. Ertesi Gün Olup Bu Üç Kafadar Derse Gelmiştir. Onlarla İlk Tanışan Pia-Sim ve Naz Üçlüsü Olmuştur. Nihayet İlk Arkadaşlarını Edinen 3 Kafadarlarımızdan Jasper 2.Derste Elyanura Hocanın Dersinde Velevki ve Gamzeli İle Sözlü Kapışması Sonucu İlk Yaramazlığını Yapmayı Başarmıştır. Teneffüs Olmuştır Ve Jasper Hala Velevki ve Gamzeli Sözlü Olarak Kavga Ediyorlardır. Bundan Etkilenen Elfida Ve Aleyna Jasper'ın Yanında Olup Onunla Tanışmıştır. MySecret İse Zeyna İle Dersten Konuşup Orda Tanışmıştır. Şiirbaz İse Okulun En Alıngan Kızlarına BidiBidi Yazgı Ve Phoenix İle Tanışmak İçin Cesaretini Toplayıp Onların Yanlarına Gider Ve Merhaba Diyip Tanışmayı Başarır Ve Onlara Güzel Bir Flüt Gösterisi Yapar. Bu Üç Kafadarın Tanışmadığı Tek Kız İse Lareina Kalmıştır. Lareina Okulun En Zengin Ve Popüler Kızı Olup 3 Kafadar İle Tanışmak İstemez. Çünkü Para Bakımından Bizim Üç Kafadar Orta Gelirlidir. Yaklaşık 1 Ay Geçmiş Olup Lareina Hala Tanışmamıştır.

17 Nisan Salı Günü 7.Ders Bitmiş Olup Teneffüs Olmuştır. Jasper Direk Dışarı Çıkıp Sigara İçmeyi Giderken MySecret Kantine Şiirbaz İse Sınıfta Kalmıştır. Lareina Da O Anda Sınıftadadır Ve Sadece Sınıfta İkisi Vardır. Şiirbaz'ın Yanına Gelip Fakir Diyerek Dalga Geçmeye Başlar. Bu Aşağılanma Şiirbazın Gururuna Dokunur Ve Gözlerinden İki Damla Yaş Geldiği Sırada MySecret Sınıfa Girer Ve Şiirbaz'ı O Halde Görünce Eli Ayağına Dolaşmıştır. Ardından Yazgı Ve Phoenix Sınıfa Girince Utangaçlığından Başını Sıraya Gömen Şiirbaz'ın Yanına Varırlar Ve Hala Şiirbaz Başını Kaldırmaz. Gamzeli-Velevki-Zeyna Üçlüsü De Şiirbaz'ın Yanına Gelir Moral Vermeye Çalışırlar Ancak Onlar Da Başarısız Olurlar. Pia-Sim ve Naz Üçlüsü İçeri Girince Şiirbaz'ı Öyle Görünce Dayanamayıp Yanlarına Varırlar Ancak Onlar Da Başarısız Olmuştur. Elfida Aleyna Ve Jasper Tam Sınıfa Girdiklerinde Ders Zili Çalar.İçeri Girdiklerinde Şiirbaz'ı O Halde Gören Jasper Direk Yanına Koşar Ve Başını Zorla Kaldırır:

+MySecret: Noldu Knk Bu Halin Ne?

+Jasper: Kim Akıttı Senin Gözyaşlarını Söyle?

+Gamzeli: İyi Misin Kardeşim Gel Hadi Bir Elini Yüzünü Yıkayalım.
+Şiirbaz
: Yok İstemem

+Sim: Noldu Bari Onu Söyle.

+Şiirbaz: Lareina'ya Üçümüze Fakir Dedi.

+MySecret: Öyle Mi?

+Jasper: Tmm Knkm İntikamını Alacam Ben Plan Kurdum Ben Bile. der Ve Ders Başlar. Lareina Bu Sıra Okul Öğrenci Başkanlığı Seçimi İçin Tek Aday Olup Karşısında Kimse Yoktur. 10 Gün Sonra Yani 27 Nisan'da Okul Öğrenci Başkanlığı Seçimine Jasper'da Lareina Şiirbaz'a Yaptıkları İçin Adaylığını Koymuştır. Bu Olaydan 10/C Sınıfının Oyları Full Jasper'a Geçmiştir. Jasper Planın İlk Aşaması Tamamlanmıştır. Jasper Bütün Sınıfları Gezerken Şiirbaz'ın Olayını Anlatır Ve Herkes Ona Katılır. Lareina Jasper'ın Aday Olduğunu Duyunca Gülmüştür Ancak Olacakların Farkında Bile Değildir. Jasper İle Lareina Bütün Sınıfları Gezip Oy İstemişlerdir.27 Nisan Günü Gelmiş Olup Herkes Oyunu Kullanmaya Başlamıştır. Lareina Hocası Omen'in Jasper İse Müdür Yardımcısı Puslu'nun Yanında Durmaktadır. Herkes Oyunu Kullandıktan Sonra Sayım Yapılmıştır Saat Akşam 5 Civarı Oy Sayımı Sonucu Jasper Okul Öğrenci Başkanı Olurken Lareina Hüzünlenerek Okuldan Arka Bahçesine Kaçmıştır.). Herkes Sevinirken Jasper Lareina'ı Görüp Takip Eder ve Yanına Gelir:

+Lareina: Nasıl Kazanamadım Hayır.

Jasper Ordan Lafa Girer.
+Jasper: Bilmem Neden Acaba

+Lareina: Sen Ee Kazandın Yanıma Böbürlenmeye Mi Geldin?

+Jasper: Hayır. Tam Tersine Arkadaş Olmak Ve Tebrik Etmeye Geldim.

+Lareina: Gerçekten Özür Dilerim Senden De Arkadaşında.

+Jasper: Önemli Değil Der. Ve Lareina'yı Yerinden Kaldırır.

10/C Sınıfının Hepsinden Özür Dileyen Lareina'yı Herkes Affetmiştir ve Lareina Bir Daha Asla Böyle Yapmayacağına Dair Söz Verir. Aradan 2 Yıl Geçip Herkes Harıl Harıl Üniversite Sınavına Çalışıp Herkes İstediği Yere Gitmiştir. Liste:

+Pia,Sim: Moda Tasarımı
+Phoenix Ve Elfida: Havacılık Yönetimi
+Jasper :Enerji Mühendisliği
+Lareina-Aleyna-BidiBidi: Çevre Mühendisliği
+Naz-Yazgı :Edebiyat Öğretmenliği
+Velevki-Gamzeli: Beden Eğitimi Öğretmenliği
+Şiirbaz: Müzik Sanatları
+Zeyna Ve MySecret: Tıp Bölümlerini Kazanmıştır.

Arkadaşlık aşktan daha zordur, çünkü daha uzun sürer.

DİPNOT: Karakterlerim: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve Ben

İlk Defa Hikaye Yazıyorum
İnşallah Beklentilerinizi Karşılayabilmişimdir.Karşılayamadıysak Affola Şimdiden
Karakterlerimin Hepsine Ve Bana Şans Verdikleri İçin Tşk Ederim.
Hikayem Hayal Ürünüdür.

Saygılarımla Jasper…
__________________
11.08.1998 - 01.01.2023
( Baki Serdar Çınarlıoğlu Anısına. )
`` Biz Kardeşliği Bedenen Değil Ruhen Yaşadık Ve Yaşayacağız.``
جسم بشري وبداخله شخصان

Konu Yazgı tarafından (21 Şubat 2021 Saat 22:15 ) değiştirilmiştir.
Görüntüleme 677 Yorumlar 24
Toplam Yorumlar 24

Yorumlar

Alt 21 Şubat 2021, 21:08   #2
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] biz niye alinganiz şu okulda ya
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eline emeğine sağlık beklediğimize değdi bence eğlenerek okudum :)

İLK YORUM BENDEEE

________________

۰۪۫.۪۫۰𝓑𝓪𝔃𝓲 𝓲𝓷𝓼𝓪𝓷𝓵𝓪𝓻 ,𝓫𝓪𝔃𝓮𝓷 𝓲𝓷𝓼𝓪𝓷𝓵𝓪𝓻۰۪۫.۪۫۰
𝑪𝒊𝒌𝒂𝒓 𝒊𝒍𝒊𝒔𝒌𝒊𝒍𝒆𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 , 𝒔𝒂𝒉𝒕𝒆 𝒅𝒐𝒔𝒕𝒍𝒖𝒌𝒍𝒂𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 𝒎𝒊𝒅𝒆𝒎𝒊 𝒃𝒖𝒍𝒂𝒏𝒅𝒊𝒓𝒊𝒚𝒐𝒓:OdvV24:

۰۪۫.۪۫۰𝓟𝓱𝓸𝓮𝓷𝓲𝔁۰۪۫.۪۫۰
 
Alt 21 Şubat 2021, 21:12   #3
~~ Şans ~~
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Kişileri Bir Hikayede Buluşturmak Ne Kadar Güzel Birşey,Emeğine Kalemine Sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________



"Şimdi açsam pencereyi de beklesem.
Sen gelsen.
Olmaz ya hani geliversen.
Hiç bir şey sormasan.
Hiç bir şey söylemesen.
Sussam...
Sussan...
Sussak...''
#cemalsüreyya
 
Alt 21 Şubat 2021, 21:15   #4
İyiki Hayallerimizi Görmüyorlar...!!!
PuSLu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Normalde bu kadar uzun yazıyı cok nadir okurum. Ama okuduğumdan zevk aldım beni yazmassın die zannediyordum ben kalemine aldığın için teşekkür ederim.

Güzel olmuş Su C sınıfı yakamı neden bırakmıyor benim ya :)

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım..

 
Alt 21 Şubat 2021, 21:16   #5
🙈🙉🙊
BidiBidi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Alinganim doğru

________________

Oturduğum Yerden Millete Dert Oluyorum, Ayağa Kalksam Ne olur Acaba
 
Alt 21 Şubat 2021, 21:16   #6
Pia
Banlı Üye
Pia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kalemine emegine saglik)) yalniz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adimiz dedikoducuya cikti iyi mi ddd

 
Alt 21 Şubat 2021, 21:19   #7
Ponçik hanım
eLfida - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine kalemine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] paçimmm bak bizi yine ayırmamışlar hikayede olsa

________________

 
Alt 21 Şubat 2021, 21:21   #8
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ın ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nun müdür yardımcısı olması şoku @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey edebiyat öğretmenliği ve alınganlık huyunu 12den vurmuşsunuz tebrik ediyorum güzel hikaye olmuş emeğinize sağlık.

 
Alt 21 Şubat 2021, 21:26   #9
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

emeginize saglik.
cok güzel olmus:d
moda tasarim.. sevdim

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 21 Şubat 2021, 21:26   #10
Standart

Emeğinize teşekkürler.

________________

Hiçbir süs edep kadar güzel değildir...
 


Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:16.