IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


21Beğeni(ler)


 
 
Makale Ayarları Stil
  #1  
Alt
Jasper Editör
Jasper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Zorlu Hayat 3.Bölüm
yazan Jasper 27 Aralık 2022, 21:14

Bakalım Bu Sefer Berkan'ı Neler Bekliyor Biraz Kısa Oldu Beni Affedin Elimden Geleni Yaptım. 3.Bölüm Sizlerle Keyifli Okumalar
Berkan Oradan Ayrılır Ayçil İse Bu Durum Karşısında Şok Olur Ve Berkan Arabaya Doğru Yönelince Ayçil De Onu Takip Etmek İçin Hızlıca Hareket Eder.Berkan Arkasına Bakmadan Basar Ve Bir Park A Doğru Sürer Bu Park Onun En Çok Gitmek İstediği Ancak Bir Gün Ayçil İle Gelerek Hayalini Kurduğu Lunaparkin Ta Kendisidir.
Ayçil Berkan`in İzini Kaybeder Ve Berkan Onla Hiç Konuşmayacak Şekilde Orada Kendine Söz Verir.
Berkan Lunaparkta Düşüncelere Dalarken Ayçil İse Mecburen Evine Dönüş Yapmıştır.Evine Dönüş Yapan Ayçil İse Bu İtirafı Düşünmek İçin Odasına Kapanır . Aradan 2 Gün Geçer Ne Berkandan Ne De Ayçilden Haber Alınır Rabia Ayçili Evde Burak İse Berkanı Barda Çalışırken Bulur. Bu Arada Mustafa Şeyda Seda Mehmet Ortaklaşa Bir Parti Düzenlemek İçin Hazırlıklara Başlamıştır. Burak Ve Rabia Bundan Haberdardır Ancak Şöyle Bir Sorun Vardır Umut Yurtdışından Döndükten Sonra Berru İle Berkan O Partide Barmen Olarak Görevlidirler.
Ayçil İse En Yakın Arkadaşi Olan Rabia`yı Kırmaz Ve Partiye Geleceğini Söyleyerek Berkan İle Görüşme Umudu İle Bu Partiyi Kabul Eder.
Parti Akşam Saatlerinde Başlayacak Olup Geceye Kadar Sürecektir. Partiden Yaklaşık 5 Saat Önce SoulSky`da Toplantı İçin Toplanan Berkan Ve Berru Beklerken Odaya 4 Kişi Girer Ve Berkan Bu 2 Kişiyi Tanımaz.Bu Kişiler Saruhan Ve Onun Asistanı İrem`dir. Saruhan Ünlü Bir İş Adamı Ve Aynı Zamanda Ayçil`in Annesi Olan İnci`nin Kardeşidir.Bu 4 Kişi Berkan Ve Berru`nun Karşısına Oturur:
+Umut: Berkan Berru Bu Gördüğünüz Kişi Saruhan Yeni Ortağım Ayrıca Yakın Bir Arkadaşım.
+Berru: Hoşgeldiniz Hayırlı Olsun.
Berkan Saruhan`a Bakarak Kafasını Sallar .
+Saruhan: Merhabalar Arkadaşlar Sizinle Tanışmak İçin Zamanım Olacak Ancak Şuan Önümüzde Bir Parti Var Hazır Mısınız
+Berkan: Evet .
Saruhan Kendinden Emin Gözüken Berkan`a Bakar Ve Gülümseyerek Kafasını Umut `a Şöyle Söyler:
+Saruhan: Umut Berkan`i İyi Yetiştirmişsin Belli Sevdim İkisini De.
Berkan Ve Berru Bu Sözlerden Sonra Müsade İsteyerek Çıkarlar Partiye Müthiş Bir Şekilde Giriş Yapacak Şekilde Güzelce Giyinirler.Bar Odası Felan Partide Herşey Tamamdır. Partiye 1 Saat Kalmıştır Ve Berkan - Berru İkilisi İki Ayrı Bar Olacak Şekilde Ayrılır.
10 Dakika Sonra Umut - Asena Çifti Ve Yeni Ortakları Saruhan - İrem İkilisi Partiye Giriş Yaparak İkisi De Bir Yana Ayrılır.Berru`nun Tarafına Asena Ve İrem Berkan`in Tarafına İse Saruhan Ve Umut Eşlik Edecektir Tüm Parti Boyunca.
Berkan Bardan Karşıya Baktığında Ayçil Hariç Bütün Arkadaşları Ordadır Ancak Mustafa'nın Yine Sağ Solu Rahat Durmayacaktir.Parti Başlamıştır Ve Ayçil Sonradan Gelmiş Olup Berkan Onu Gördüğünde Müthiş Bir Kırmızı Transparan Elbise Kırmızı Ayakkabı Hafif Makyaj Ve A Yazılı Bir Kolye İle Görünce Hafif Dalmıştır Ancak Hemen İşine Dönerek Dikkatini Dağıtır.
Berkan Bardakları Silip Partideki İnsanlara İçki Hazırlarken Ayçil Arkadaşlarınin Yanına Geçer Ancak Berkan`i Gözleri Arar Ve Göremez.
Berkan Bardakları Silerken Mustafa`nin Kafasi Güzeldir Sallanarak Bar`a Doğru Gider Ve Berkanı Karşısında Görünce Dalga Geçmeye Başlar:
+Mustafa: Oo Fakir Köpek Anca Bana Hizmet Edersin Böyle.
+Berkan: Mustafa Git Başımdan Adam Akıllı İçkini Al Git.
+Mustafa: Gitmiyorum N'olacak Sen Şuan Benim Hizmetçimsin.
+Berkan: Ya Sabır Allah.
+Mustafa: Diğer İşinden Neden Çıkardılar Ben Çıkarttirdim Seni
+Berkan: Ne Dedin Sen Bir Daha Söyle
+Mustafa: Duydun Fakir Köpek Ben Çıkarttirdim Seni O Fabrikadan
+Berkan: Ulan Seni Elimden Kim Alacak Onu Da Bir Düşün Bakalım Demeye Kalmadan Berkan Elindeki Bardağı Sinirden Parçalayarak Mustafa'ya Yumruğu Vurur Ve Bu Yumruğu Vurduğu Anda Herkes Eğlenirken Bir Anda Kavga Başlar Berkan Mustafa'yı Ayağa Kaldırır Ve Yumruğunu Tekrar Vurur.Yerde Yumruklamaya Devam Ederken Herkes Kavgayı Görür Ve Ayçil Mustafa İle Berkan`i Görür.Kimse Ayırmaz Çünkü Herkes Mustafadan Nefret Ediyordur Ama Bir Ses Berkan`i Durdurur:
+Saruhan: Berkan!
Berkan Son Bir Yumruğu Vurup Mustafa'yı Bayıltana Kadar Dövdükten Sonra Saruhan`in Karşısına Dikilir:
+Berkan: Ne Var Saruhan Abi.
Saruhan Ve Berkan Karşı Karşıya Gelecekken Umut Berkanin Kolunu Tutar Ve Ordan Onu Götürür. Berkan Umut İle Arabaya Biner Partiyi Orda Terkederek SoulSky`a Geri Dönerken Partide İse Mustafa Hastaneye Kaldırılırken Herkes Partiden Yavaş Yavaş Ayrılırken Ayçil Seda Şeyda Rabia Burak Ve Mehmet Hastaneye Geçerken Saruhan Asena İrem Berruyu Yolda Evine Bırakarak SoulSky`A Geçerler.
Berkan Toplantı Odasında Sinirden Kriz Geçirecek Durumda İken Umut İse Odasından Berkan`i Seyreder Ve Saruhan`a `Ofisime Gelin Toplantı Odasında Şuan Berkan Sinirli Ben Bile Yalnız Bıraktım Onu`Diye Mesajını Görünce Saruhan İrem Ve Asena Direk Ofise Geçer. Toplantı Orda Başlar Ve Toplantının Genel Konusu Berkan`in Neden Böyle Yaptığı Hakkındadır.Berkan Sandalye Oturur Ve İyice Düşünmeye Başlarkene Toplantı Biraz Hararetli Geçmektedir.
Umut İle Saruhan Arasında Gerilim Vardır Çünkü Saruhan Çıkmasını Umut İse Berkan`in Kalması Yönünde Karar Verirler.Berkan İyice Olan Biteni Düşünür Ve Gözyaşlarını Boğulup Haykırdigi Anda Umut Ve Saruhan Kameradan Berkan `in Yıllarca İçinde Birikmiş Olup Duygulari Sonunda Patlamıştır.Berkan`in Şu Sözlerini Duyarlar :
+Berkan: İnsanlara Ben Birşey Yapmazken Hep Dalga Geçtiler Ben Ne Yaptım Size Ha Artık Ne Dayanacak Gücüm Ne De Halim Kaldı Bir Kişi Bile Bana Destek Olmaz Mi Demeye Kalmadan Berkan Kafasını Masaya Vurarak Bayılır.Umut Asena Saruhan Ve İrem Anında Berkan`in Yanına Koşarlar. Berkan`i O Halde Gören Anında Bir Bez Alır Ve Berkan`in Kanayan Bölgesine Tampon Yapar Ve Asena Anında Ambulans Çağırır.
ATT Memuru Olan Elif - Barış Çifti Anında Olay Yerinde Olurlar Ve Berkan`a Baktıklari Anda İkisi Birden Müdahale Yapar Ancak Bu İlk Müdahale Yeterli Olmayıp Berkan Hastaneye Kaldırilir Ve Ambulans İle Hızlıca Cerrahpaşa Tıp Fakültesine Doğru Sürerkene Berkan`in Kalbi Fazla Kan Kaybından Durur.
Elif Bir Yandan Kanamayı Durdurmaya Çalışırken Barış Elektro Şok Kullanarak Berkan`i Tekrar Hayata Döndürmeyi Başarır.
Ambulans Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde Direk Ameliyata Alınırken Mustafa İle Aynı Hastaneye Düştüklerini Sonradan Farkedecekken Umut Asena İrem Ve Saruhan Berkan`dan 5 Dakika Sonra Gelirler Ve Umut Direk Hastanenin Önüne Park Eder. Hızlıca Koşar Danışmaya Varır:
+Umut: Berkan Sancaktar Şuan Nerede Acaba 5 Dakika Önce Buraya Getirdiler
Hemşirelerden Biri Olan Eylem Umutun Sesini Duyar Ve Hızlıca Onun Yanına Varırken Diğerleri İse Umutun Yanına Çoktan Gelmiştir Ki Hemşire Onlara Doğru Yaklaşır :
+Eylem:Berkan Sancaktar Şuan Ameliyatta Bekleyeceksiniz.
Umut Ve Asena Bu Haberden Sonra Yıkılırken Onlara Saruhan Ve İrem Destek Olurken Berru Haberi Duyunca Anında Uçup Hastaneye Gelir Ve Umut-Asena İkilisine O Da Destek Olurken Diğer Tarafta İse Ayçil Seda Şeyda Rabia Burak Ve Mehmet Mustafa'nın Ayilmasini Beklerken Mustafa Uyanır Ve Kendini Hastanede Görünce Şaşırmıştir Ve Kafası Kazan Gibi Olunca Yüzüne Bakar Ve Mustafa Her Yeri Kan Olduğu Görünce Hemşireye Çağrı Butonuna Basar Ve Hemşire Mustafa'nın Odasına Girer:
+Hemşire: Geçmiş Olsun Mustafa Bey .
+Mustafa: Sağolun Da Bana Noldu ?
+Hemşire: Çok İçki İcmissiniz Arkadaşınız İle Arbede Sonucu Sizi Bu Hale Getirmiş.Ben Arkadaşlarınıza Haber Veririm Geçmiş Olsun.
Hemşire Odadan Çıkar Ayçil Ve Arkadaşlarının Yanına Vararak Mustafa'nın Uyandığıni Söylerken Herkes Onu Ziyaret İçin İçeri Girer Ve Konuşmalar Başlar:
+Burak: Geçmiş Olsun
+Mustafa: Sağol Burak Da Beni Bu Hale Getiren Kim .
+Mehmet: Kimse Kardeşim Ya Tanımadığımız Biri Demi Ya?
+Şeyda: Yok Baya Berkan Mustafa'yı Bayıltana Kadar Dövdü.
+Rabia: Şeyda Susacak Misin Yoksa Ben Mi Susturayim Seni.
+Mustafa: Doğru Mu Şeyda`nin Dedikleri
+Mehmet: Maalesef Doğru Kafan Güzeldi Ne Dediysen Berkan Çıldırdı.
Mustafa: Tamam Hepiniz Çıkın Yalnız Kalmak İstiyorum.
Herkes Mustafa'nın Odasindan Çıkarkene Berkan Yaşam İle Ölüm Arasındaki O İnce Çizgi Arasında Ameliyatta İken Umut Ve Asena in Yanina Elif Ve Barış Gelir Geçmiş Olsun Dileklerini İletip Ayrılırlar.
Umut Ve Saruhan Dışarı Çıkarlarkene Ayçil İle Rabia İle Karşılaşırlar :
+Ayçil:Saruhan Dayı Senin Burda Ne İşin Var.
+Saruhan: Hiç Sorma Canım Diyerek Sarılırlar.
+Ayçil: Dayı Noldu Birine Birşey Mi Oldu Bizden.
+Saruhan: Yok Kuzum Bizim Elemanlardan Biri Kafasını Masaya Çarptı Ameliyatta Şuan
+Rabia: Geçmiş Olsun Efendim.
+Ayçil: Kim Ki Bu Kişi.
+Umut:Berkan Sancaktar Tanır Mısın.
Ayçil Bu Haberi Duyduktan Sonra Nefesi Kesilerek Oracıkta Diz Çökerkene Rabia Ve Saruhan Ona Destek Olur.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu Kadroya Eklenen İsimler Olmuştur.
__________________
11.08.1998 - 01.01.2023
( Baki Serdar Çınarlıoğlu Anısına. )
`` Biz Kardeşliği Bedenen Değil Ruhen Yaşadık Ve Yaşayacağız.``
جسم بشري وبداخله شخصان
Görüntüleme 251 Yorumlar 16
Toplam Yorumlar 16

Yorumlar

Alt 27 Aralık 2022, 21:23   #2
Standart

Dipnottur Eklemeyi Unutmuşum Bir Kişi Daha Kadroya Eklenecek Olup Gerçek İsmi İle Eklenecektir.

________________

11.08.1998 - 01.01.2023
( Baki Serdar Çınarlıoğlu Anısına. )
`` Biz Kardeşliği Bedenen Değil Ruhen Yaşadık Ve Yaşayacağız.``
جسم بشري وبداخله شخصان
 
Alt 27 Aralık 2022, 21:30   #3
Standart

kalemine sağlık çok sürükleyici bir bölüm olmuş bir sonra ki bölümü merakla bekliyorum .)))

 
Alt 27 Aralık 2022, 21:39   #4
Standart

Alıntı:
Minyonita Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kalemine sağlık çok sürükleyici bir bölüm olmuş bir sonra ki bölümü merakla bekliyorum .)))
Tşk Ederim Okuyan Yüreğine Ve Ağzına Sağlık

________________

11.08.1998 - 01.01.2023
( Baki Serdar Çınarlıoğlu Anısına. )
`` Biz Kardeşliği Bedenen Değil Ruhen Yaşadık Ve Yaşayacağız.``
جسم بشري وبداخله شخصان
 
Alt 27 Aralık 2022, 21:44   #5
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Kardeşim kalemine emeğine sağlık sürükleyici ve hikayedeki gibi aksiyon dolu olmuş. Hemen hemen iyi analiz etmişsin Saruhan'ı sadece bana fazla gömlek büyük gelen kelimeler canım kuzum vs laflarını en yakın arkadaşı geçtim akrabama bile kullanmam kalemine yüreğine emeğine sağlık olsun cidden durmak yok dewamke kardeşim

________________

Zorlu Hayat 3.Bölüm
 
Alt 27 Aralık 2022, 21:55   #6
1905
Silvia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Her zaman ki gibi gerekeni yapmışım emeğine sağlıkk

________________

And moments become memories.
 
Alt 27 Aralık 2022, 21:58   #7
Standart

Alıntı:
Silvia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Her zaman ki gibi gerekeni yapmışım emeğine sağlıkk
Alıntı:
Saruhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeşim kalemine emeğine sağlık sürükleyici ve hikayedeki gibi aksiyon dolu olmuş. Hemen hemen iyi analiz etmişsin Saruhan'ı sadece bana fazla gömlek büyük gelen kelimeler canım kuzum vs laflarını en yakın arkadaşı geçtim akrabama bile kullanmam kalemine yüreğine emeğine sağlık olsun cidden durmak yok dewamke kardeşim
Okuyan Yüreklerinize Sağlık

________________

11.08.1998 - 01.01.2023
( Baki Serdar Çınarlıoğlu Anısına. )
`` Biz Kardeşliği Bedenen Değil Ruhen Yaşadık Ve Yaşayacağız.``
جسم بشري وبداخله شخصان
 
Alt 27 Aralık 2022, 22:04   #8
Beşiktaş
Staff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

2 gün izinliyim izleyeceğim merak ettim doğrusu

________________

mutlu noeller..
 
Alt 27 Aralık 2022, 22:07   #9
Standart

Alıntı:
Staff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2 gün izinliyim izleyeceğim merak ettim doğrusu
İzle Bakalım Sendeyiz

________________

11.08.1998 - 01.01.2023
( Baki Serdar Çınarlıoğlu Anısına. )
`` Biz Kardeşliği Bedenen Değil Ruhen Yaşadık Ve Yaşayacağız.``
جسم بشري وبداخله شخصان
 
Alt 27 Aralık 2022, 22:24   #10
Standart

berkan devamini merak eden ben kaleminize saglik

________________

No MoRe DramA
 


Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:50.