IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)


 
 
Makale Ayarları Stil
  #1  
Alt
Jasper Editör
Jasper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Ölüm 1.Bölüm
yazan Jasper 26 Mart 2022, 22:20

Bir Varmış Bir Yokmuş…
İstanbul'un Köşe Sokaklarında o soğuk günde bir erkek çocuğu dünyaya gelmişti.İsmi ise Bartu olmuştu. Yıllar 1998'in Ocak ayında doğan bu çocuk Annesi ve Babası tarafından bir sokak çöplüğünün yanına konularak ölüme terkedilmişti.Babasının İsmi Selçuk Olup Annesinin İsmi İse Gamzeydi İkisinin de işi ve keyfi hali yerinde ancak Bartu'yu yine de terk etmişlerdi.Selçuk Siber Güvenlik İstihbarat Uzmanı Gamze İse Emniyet Müdürüydü.

O Bıraktıkları Gün Hava Çok Soğuk ve Kar Yağışlıydı. İstihbarat Merkezine Giderken Yeni İstihbarat Elemanları olan daha 18 yaşında olan iki kız Bartunun bırakıldığı sokağa girer. Bu kızlar Cansu ve İrem'dir.İrem ve Cansu sokaktan geçerken bir bebek ağlaması duyarlar ve Bu ses Bartuya aittir.
Cansu ve İrem sese koşarlar ve gördükleri karşısında şoka uğrarlar ve ikisininde gözlerinden yaşlar akmaya başlar. Çünkü onlarda yurtta büyümüş olup bırakılmanın ne olduğunu iyi biliyorlarmış ama yurt müdürünün sayesinde eğitimlerini alıp buraya kadar gelmiş olmaları onları bu hale getirmişti.
İkili ayağa kalkıp aralarında konuşmaya başlar:
-İrem: Daha Küçücük bebek bu nasıl yaparlar ona?
-Cansu:Bilmiyorum ama bu yapanlarda kalp yokmuş o belli bu soğukta bebek bırakmak bizim bile her yerimiz donuyor.
-İrem:Ne Yapalım?
-Cansu: Polisi aramaktan başka çaremiz yok.Ama bu çocuk ileride karşımıza çıkacak hissediyorum.
Cansu Polisi arar ve Üst düzey ekibin başında Aral Amir vardır. Aral 25 yaşında olup evli ama çocuğu olmayan birisidir. Cansu'nın ihbarı Polis Merkezi tarafından Aral Amir ve ekibine verilmiştir. Aral Amir Olay yerine varır ve kızlarla konuşmaya başlar:
-Aral: İhbarı yapan hanginiz?
-Cansu:Benim buyrun amirim
-Aral:Kimliklerinizi alayım öncelikle.
Aral Cansu ve İremin kimliğini alıp sorgulatmaya gönderir ve sicilleri temizdir.
-Aral:Mesleğiniz ne sizin ikinizin?
Cansu ve İrem yeni istihbarat kimliklerini Aral Amir'e gösterir.
-Aral:Anladım kızlar.Başarılar ikinize diyip gönderir.Cansu Ve İrem ordan ayrılır.Aral Amir Ve Eşi olan Sevda Komiser Bartu'ya bakarlar.Aral Bartu bebeği kucağına alır ve onu sımsıkı tutar .Aradan Bir Hafta Geçmiştir. Aral Ve Sevda Müdürlerine Bebeği sahipleneceğine dair belge verirler ve belge Sosyal Hizmetler tarafından onay alır ve ona isminin yanına ikinci isim olarak Göktürk ismini vermişlerdir. Bartu'nun yaşamı böyle devam ederken Aral Bir Gün onu merkeze getirir ve Merkezdeki onu herkes çok sevmiştir. Bartu o sıralar 6 yaşına yeni girmiştir ve Aral onu askeri eğitim ile eğittiği için herkese karşı saygılı ama bazen asi çıktığı olmasına rağmen yinede kimsede bir şey dememiştir. Gamze Ve Selçuk o gün Aral Amir 'in ekibini teftiş için gelmiştir. Bartu Göktürk'ün kimliğinde Baba Adı Ve Anne adı yazan kişileri aramaya başlayan Aral Amir onları ama bulamamıştı ve şuan kendisinin oğluydu Bartu.Gamze Ve Selçuk İçeri girdiklerinde Aral Bartuya birkaç şınav çekmesini söylemiştir ve Bartu iddiayı kabul edip kendi rekoru olan 16 şınavı tekte çekmekteydi. Gamze Ve Selçuk Aral Amir'in Yanına Giderler:
-Gamze:Bu Ne Rezillik Amirim Ayrıca Bu Kim?
-Selçuk:Aral Ne Oluyor Burada Ve Neden Şınav Çektiriyorsun O Çocuk daha?
Aral Amir gülümsemiştir.
Aral:O Kim Dediğiniz benim oğlum Yani ilk göz ağrım Bartu Gel Selam dur asker vaziyeti.
Bartu:Tamam baba.Ve Bartu selamı bir asker gibi durur.
-Selçuk: Bir dakika sen Bartu mu dedin ?
-Aral: Evet ve ayrıca yetim kalmıştı onu bulduğumda yani 6 yıl önce bir çöplüğün kenarına kimlikli vaziyette olup iki kız bulmuştu ve onlar olmasaydı şuan oğlum burda değil mezarlıkta olurdu.Annesine ve Babasını tam 1 yıl boyunca aradım ama bulamadım.
-Gamze:Anne ve babasının ismi nedir?
-Aral:Anne adı sizin adınız ve baba adı da eşinize aynı ada sahip müdürüm.
Bartu ordan lafa girer.
-Bartu:Benim bir tek annem ve babam var O da sensin Aral baba.Gerçek anne ve babamdan intikam alacağım günü bekliyorum ve o zmn gelecek eminim.Cansu ve İrem Ablaya hayat borçluyum ama şuan onlardan da haber alamıyorum.
Bu Gözleri duyan Gamze'nin gözleri fena dolar ama belli etmemeye ve Selçuk da anlamıştır.Gamze çocuğa yaklaşır ama Bartu son hızda karnına yumruk vurur.
Aral:Bartu ne yapıyorsun oğlum.
Bartu:Özür dilerim ama Gamze isimli herkesten nefret ettim ve yumruk için de pişman değilim .
Gamze müsaade ister ve dışarı çıkar ardından Selçuk yanına gelir:
-Gamze:Selçuk o bizim oğlumuz biliyorsun demi .
-Selçuk:Biliyorum canım içim yanıyor ve Belli ki Aral'ı sevmiş ve bizden intikam istiyor gözlerinde o ışığı gördüm.
-Gamze:İyi içeride belli etmeyelim ama Bartu'yu sıkı takibe aldıracam ben özel dedektif bir arkadaşıma.
Bu Diyalogdan Sonra Gamze Arkadaşını Aramıştır ve Bartunun Hiçbir Anını Kaçırmamıştır.
Aradan Yıllar Geçip Yıl 2017 Gösterdiğinde Bartu 19 Yaşında Fransa'ya Gitmişti ve Fransa İstihbaratına Katılmak İçin Başvuru Yapmıştı.Bartu Geçtiğimiz Yıllar İçerisinde 6 Dil Biliyordu Ve Fransa İstihbaratı Bartu'yu Yakından Takip Ediyordu Ancak Bartunun Bunlardan Haberi Yoktu. Bartu Polis Okulundan Mezun Olmuştu Ve İstihbarat Konusunda Başarılı Olduğunu Göstermişti Ancak İkinci Babası Olan Aral Onu Fransa'ya Göndermek İstememişti Ancak Bartu O Gün Evden Kaçmıştı Ve Pasaportunu da yanına alıp Fransa'ya Doğru Çoktan Yol Almuştı Bile.Bartu Özel Dedektif'i Çoktan Öğrenmişti Ve Takip Edildiğini De Biliyordu.Bartu Güçlenmişti Ve İntikam Hırsı İle Yanıp Tutuşuyordu Ve Gerçek Annesinden Ve Babasından İntikam Alacağı Günü Bekliyordu.Bartu O Sırada Fransa Uçağına Binerken Yıllardan Gelişmelerini Verelim.Aral Emniyet Müdürlüğüne Kadar Yükseldi Ve Bir Yandan Da Bartu'yu Sıkı Eğitti Gamze Tüm Emniyet Müdürlerinin Üstü Oldu Ve Emniyet Genel Müdürlüğüne Kadar Yükseldi Selçuk İse Siber Güvenliğin Genel Koordinatör Yardımcılığına Kadar Yükseldi Ve Gelelim Cansu Ve İreme Özel İstihbarat Timi 10XCZ İsimli Olan 5 Kişilik Kız Timine Katılmış Olup Diğer Arkadaşları Lisa Semra Ve Deniz İle Müthiş İşler Başarmışlardır.Bartu'ya Dönelim.
Bartu Fransa Uçağından Önce Özel Dedektif Olan Can Bartu'yu Durdurmaya Çalışmış Ancak Bartu Pusuya Düşürmüştü Çoktan Can'ı Ve Tek Hamlede Bayılmıştı. Bartunun En Önemli Şeyi Yüzünün Oyun Karakteri Olan Subzero Maskesi İle Kapalı Kalması Olup Bartu Uçağa Binip Çoktan Uçmuştu .Bartu Fransa'da İstihbarat Yerine Ulaşmış Ve Fransa İstihbarat Amiri Jan Kesley Anında Bartu'yu Ekibine Dahil Etmişti.Bartu'nın Eğitimleri Çok Sıkıydı Ve Bartu Çok Hazırlıklıydı Çünkü Aral'ın Eğitimleri İşe Yaramıştı. Bir Gün Bartu'yu Amiri Jan Çağırmıştır:
-Jan:Bartu Neden Türk İstihbaratına Değil De Bize Katıldın.
Bartu Maskeyi Asla Çıkartmazmış.
-Bartu:Çünkü Gerçek Babam Siber İstihbaratcı Annem İse Emniyet Genel Müdürü Ve Onların Bulunduğu Yerde Bulunmak İstemedim O Yüzden Burdayım İntikam İçin.
-Jan:Senin Adına Üzüldüm Hayat hikayeni biliyorum ve seni 6 yaşından belli her gün takip eden dedektifi kaç yaşında farkettin
-Bartu:15
-Jan:Bu Onların Kaybı ve Aramızda Bulunmandan Mutluyum Çünkü En İyisi Sensin Ekibin.
Fransa'da Gelişmeler Bu Yönde İlerlerken Türkiyede Durumlar Karışıktı. Aral Selçuk Gamze ve 10XCZ Ekibi Toplantı Yaparken Can Aralarına Katılır. Toplantının Konusu Belliydi Bartu'yu Nasıl Geri Türkiyeye Transfer Edebilirz.Toplantılar Yapılmıştır ve Bartu'nun Bu Toplantılardan Haberi Oluyordu Nerden Mi Dersiniz Bartu Aral'ın Telefon Kılıfı Niyetine Doğum Günü Hediyesinin İçinde Bir Dinleme Cihazı Vardı Ve Bartu Bu Sesi Duydu:
-Bartu:Jan Geliyorum Hemen.
Bartu Konuşmaları Dinler 10XCZ Ekibine Karşı Savaşacağını Anlar.Bartu Onlardan Bir Adım Öndeydi ve Bartu Telefonu Açar Ve Aral'ın Telefonuna Bir Msj Gönderir Ve Hattı Kırar:
Aral Telefonu Açar Ve Sesli Mesajı Açar:
-Aral:Bartu'dan Msj Var Bize Çünkü O Fransız Numarası Ona Aitti Çoktan Kırmıştır.
-Gamze Ve Kızlar :Açın Msjı Müdürüm Ve O An Onun Sesi Duyulur:
-Bartu:Merhaba Beni Hatırladınız Mı Aral Babam Olmasaydı Şuan Hepiniz Ölüydünüz Sevgili Emniyet Genel Müdürü Ve Siber İstihbaratcı. 10XCZ Ekibi Sizede Selamlar Ve Beni Bulmada Bol Şanslar Benim Lakabım Bellidir Ghost Ve Bu İsmi Yakında Duyacaksınız.Aral Babam Seni Çok Seviyorum Ama Bu Kişilerden Uzak Dur Derim Çünkü Artık Bu Yanındakilere Acımam Yok.10XCZ Ekibinin Hepsini Biliyorum Son Bir Aydır Toplantı Yapıyorsunuz Ve Açıkcası Gülerek Dinliyorum Sevgili Ekibinizin Lideri İrem Ve Cansu Karşıma Çıkmayın Sakın Çünkü Onların Yanında İseniz Şimdiden Herkesle Vedalaşın Ve Bu Msjı Şöyle Sonlandırayım Aral Babam Sevda Anneme Selamlarımla SEVGİLERLERİMLE Bartu'Ghost'Göktürk…
-Cansu:Onu Yakalayıp Size Getirecem.
-Aral:İmkansız.Bartu Senin İki Katın Ve İyi Bir Dövüşcü Çünkü Beni Yendiğinde 17 Yaşındaydı.
-İrem:Biz 10XCZ Ekibiyiz Ve Buluruz Ne Görevler Geçti.
Böyle Konuşmalar Devam Ederken Bartu O Sırada İran Görevine Çıkmıştır. Yaklaşık 3 Ayda Görev Tamamlanması Hedeflenirken Bartu Tek Başına 22 Günde Tamamlamıştır Ve Ghost Olduğunu Tamamen Kanıtını Göstermıştir Ama Türk İstihbaratından Gelen Bir Haber 10XCZ Ekibini Harekete Geçirmiştir Haber Şuydu:
-Ajan 014:Türk İstihbaratı Ajan 014 Konuşuyor.Yaklaşık 22 Gündür Aranan Ghost Lakaplı Kişi Havalimanına Yakın Terkedilmiş Binalara Giderken Görüldü.
-Lisa:Anlaşıldı Ajan 014 10XCZ Ekibini Bekleyin Oraya Yakınız.
-Ajan 014:Anlaşıldı Efenim Takipteyiz Herhangi Bir Gelişme Olursa Söyleriz.
Bartu O Sırada Ajan 014 Yakalar Ve Telsizini Elinden Alır Ve Ajanla Dövüşmeye Başlar Ve Ajan Yenilir:
-Bartu:Kimsin Sen Ajan ?
-014:Söylemem
Bartu Sağlam Bir Yumruk Atar Ve O Sırada Cansu'nun Sesi Duyulur:
-Cansu:Ajan 014 Konumuzu Bildirin.
Bartu O Sesi Duyduğu Anda Sesi Tanıyıp Ajan 014'ün Kellesini Tek Bir Hamlede Vücudundan Ayırmıştır.
-Bartu:Merhaba Cansu Beni Tanıdın Mı?
-Cansu:Sen Ajan 014' e Ne Yaptın.
-Bartu:Ajan 014 Ha Güzel Adammış Yahu Ama Neyse Gelince Kendi Gözlerinle Görün Ve Sakın Peşime Adam Takmayın.
Bartu Elinde Ajan 014 Kellesi İle 10XCZ Ekibini Beklemektedir.Aradan 5 Dk Geçtikten Sonra Bartu Karanlık Bir Yerde Gelen Arabayı Görür.
-Bartu:Bunlar Onlar Olmalı.
Araba Yanaşır Ve Ajan 014'Ün Vücudunu Görürler.
-Lisa:Allah Kahretsin Bunu O Mu Yaptı.
-Deniz:O Herifi Kendi Ellerimle Boğacağım.
-Semra:Tamam Da Bu Adamın Başı Nerede?
-Cansu:Biz İremle Diğer Tarafa Bakacaz.
-Semra: Dikkatli Olun
O Anda Karanlık Bir Yerden Kelle Ayaklarının Önüne Düşer ve Atılan Yere Doğru Döndüler.
Semra Hemen Silahına Davranır.Bartu Kapüşonlu Bir Mont Ve Subzero Maskesi ile Gözükmüştür.
-Semra :Anlatılanlar Doğruymuş Bu O Ghost.
-Bartu:Haklısın Semra Liderleriniz Yok Mu Ya Onsuz Tadı Çıkmazdı
Semra Telsizden İrem'e Seslenir.
-Semra:Gelin O Burada.
İrem Ve Cansu Jet Hızıyla Semra 'ya Yetişirler.
-İrem:Ghost!!
-Bartu: Bu Ses İrem Vay Çok Güzelleşmişsin Ve Hepiniz Öyle Ama Bugün Yazık Olacak.
-Lisa:Biz 5 Kişiyiz Sen Bir.
-Bartu:Lisacım Fazla Şansını Zorlama İstersen Bu İşi Çabuk Bitirelim Silahsızım Yumruklarımda Yeter.
Bartu Hızlıca Gölgelerden Yararlanarak Lisa'yı Yakalamıştır.
-Bartu:Bir Daha Söyle Bakalım 5 Kişi Olmak Fayda Mı Sence Ben Kimim Ghost Tek Hamle Yeterli Sana Biliyorsun.
-Lisa :Ne Duruyorsun Öldür Beni.
-Bartu:Hayır.Seni Fransaya Götürecem.
Bartu Semra İrem Ve Deniz 'i Bayıltmıştır. Geriye Cansu Kalmıştır Ama Cansu Onun Arkasındadır Ve Silahını Dayar.
-Cansu:Teslim Ol Bartu Yoksa Öldürürüm
Bartu Hafif Bir Gülücük Sesi Duyar Ve Cansu'nın Silahını Etkisiz Hale Getirir.Cansu İle Bartu Kapışmaya Başlamıştır.Cansu Sağ El Üç Parmağındaki Tırnak İzleri Bartunun Sağ Gözüne Denk Gelmiş Olup Ve İz Yapmıştur.Bartu İse Cansu'da İz Bırakmamıştır Ama Cansu'yı Hastanelik Edecek Kadar Dövüp 4 Kaburgasını Kırmıştır.
Bartu Sonradan Lisayı Götürmekten Vazgeçti Orada Öldürdü ve Lisa'nın Üstünde Bir Ses Kaydedici Vardı. Cansu Zorla Da Olsa Ayağa Kalkıp Selçuk Aral Ve Gamzeye Haber Vermiştir:
-Cansu:Aral Müdürüm Orada Mısınız?
-Aralinliyorum Cansu.
-Cansu:Biz İlk Defa Başaramadık Ve Bartu Maalesef Lisa'yı Öldürdü.Üstünde Gamze Selçuk Müdürlerim Ve Sizin İsminiz Yazılı Olan Bir Ses Kaydedici Var. Bir Helikopter Yönlendirir Misiniz Buraya.
-Aral:Tmm Cansu Lisa İçin Üzgünüm Ama Diğerleri Nasıl.
-Cansu:Bartu Hızlıca Hepsini Bayılttı Ne Olduğunu Bile Anlamadık.
-Aral: Kendi Taktiği Olan Valastro Kombosunu Yapmış.Tmm Yönlendirdim 10 Dk İçinde Orda.
Tam Da Bu Sırada Bartu Özel Jet İle Fransa'ya Dönmekteydi ve Jan'ı Aradı.
-Jan:Nasılsın.
-Bartu:İyi Değilim Irkımdan Birini Öldürdüm.
-Jan:Üzgünüm Ama Biliyorsun Bartu Yapacak Birşeyin Yoktu.
-Bartu:Hepsi O İkisinin Suçu.
Bartu Bir Viski Açıp Bir Kadeh'e Doldurur İçer Ve Uykuya Dalar.
Tam O Sırada 10XCZ Ekibi Hastanede Uyanır. Ekibin Hepsi Uyanmıştır.
-Gamze:Çocuklar Çok Üzülerek Söylüyorum Lisa'yı Olay Yerinde Kaybettik Ve Cansu Ameliyata Alındı 4 Kaburgası Kırık.
-İrem:Müdürüm O Kimdi Ghost Yani.
-Aral: Kendisi Benim Eğittiğim Biri Ve Gerçek Anne Ve Babası Gamze Ve Selçuk Müdürünüz İrem Ve Cansu Sadece İsmini Biliyor Ama Onu Bulmanız Zor Ancak O Sizi Çabuk Bulur Kendini Baya İlerletmiş.Siz Dinlenmenize Bakın Biz Üst Kurul Toplantı Yapacaz
Aral Ve Gamze İçeriden Çıkar Ve İstihbarat Alanına Doğru Giderler. Yaklaşık 10 Gün Geçmiştir Bartu Sıkı Antrenman Yapıyordu Ancak Lisa'yı Anmayı Unutmadı. Bartu'nun Antrenman Çıkışında Kapınn Önünde Görev Kağıdı Vardı Ve Görev Yeri Türkiye Hedef İse 10XCZ Ekibinin Tamamı Ve Üst Kurulunun Suikastı Alt Metinli Sancak Görevi Olarak Adlandırıldı.Hastaneden Çıkan 10XCZ Ekibi Toplantıya Katılır:
-Selçuk:Çocuklar Daha İyi Misiniz Gelemedim Geçmiş Olsun Hepinize Ve Başımız Sağolsun.
-Cansuostlar Sağolsun Müdürüm. Ben Bir şey Sormak İstiyordum Msj Hakkında Dinleyebilir Miyiz.
O Sırada Bartu Aral'ı Arar:
-Aral:Efendim Ghost
-Bartu:Baba Üzgünüm Biliyorum Ama Telefonu Hoparlöre Verir Misin.
-Gamze :Aral Kim O?
-Aral: Oğlunuz Müdürüm Hoparlöre Vermemi İstiyor Veriyorum.
-Bartu:Herkese Merhaba Beni İyi Dinleyin Hepinizi Öldürecekler Şuanda Fransadan Bir İstihbarat Timi Sizin İçin Geliyor.
-İrem:İhanet Etmediğini Nerden Bilelim.
-Bartu :Bak Ben Sevdiklerinizden Birini Öldürdüm Müdürleriniz Umurumda Bile Değil Aral Babam Dışında Ve Siz İkinize De Hayatımı Borçluyum Ve Bende Ssizi Destekleyecem Görevi Kabul Etmedim Ve Fransa İstihbaratından Ayrıldım Ben.Ve Siz İkinizede Gelince Sevgili Emniyet Genel Müdürü Ve Sevgili İstihbaratcıı Bana Cevaplar Borçlusunuz Yalanı Çok İyi Anlarım Söylerseniz Ölürsünüz Türkiyeye Geliyorum 1 Saate Aral Baba Alabilir Misin?
-Cansu:Ben Alırım İrem İle Seni
-Bartu:İyi .
1 Saat İçinde Bartu Havalimanına İner Ve Cansu İle İrem'in Hızlıca Arkasından Yaklaşır Ve Merhaba Diyerek Korkutur:
-İrem ve Cansu:Bartu'!!
-Bartu: Hey Hey Sakin Tmm Öldürmedim Ya Sizi Ve Özür Dilerim Herşey İçin Daha İyii Misiniz?
-Cansu:İrem İyi De 4 Kaburgamı Nasıl Kırdın Sen?
-Bartu:Olur Öyle Şeyler.Hade Neyse Aral Babamın Yanına Götürün Beni.Diğerleri İle İlgilenmiyorum.
Bartu Hızlıca Dışarı Çıkar Ve Cansu'dan Anahtarı Alıp Direksiyona Geçer 30 DK LIK yolu 12 dk da gider.
İstihbarat Timinin Toplantı yerine varan İrem Ve Cansu İçeri Girer Bartu İse Dışarı Kalır:
-Aral:Bartu Nerede?
-İremışarıda
Ve Bartu İçeri Girer
-Bartu:Çok Üzgünüm Baba Geciktim Ve Aral Sıkıca Bartu'ya Sarılır Ve Yüzüne Bakar İz Dikkatini Çeker
-Aral:Bunu Kim Yaptı.
-Bartu:Ekibinizin Lideri Cansu İyİ Dövüşüyor ama kendini geliştirmesi gerek bana karşı.
-Cansu:Hey
Gamze Ve Selçuk Ayağa Kalkar.
-Bartu:Aral Baba Ve Ekip Hiçbirşeye Karışmayın .
Gamze İle Selçuk Bartuya İyice Yaklaşır.Bartu Selçuk'a Sert Bir Şekilde Yumruk Atar Kaldırır Ve Gamze İle Birlikte İkisinin De Boğazından Tutar :
-Bartu:Sakın Kalkmayı Denemeyin Ölürsünüz.Bakın Orda Yapmadım Ama Burda Yaparım.Şimdi Söyleyin Neden Bıraktınız Anne Ve Baba?
Ses Çıkartmazlar.
-Bartu: Neden Diyorum Size Daha Duymadınız MI.
-Gamze:Çünkü sana bakamazdık hepimiz göreve gidiyorduk.
-Bartu: Sizi Öldürmeyecem ancak iki şartla
-Aral:Bartu.
-Bartu Yüksek Seslee Bağırır:Karışma!! Hiç Mi Sevgi Kalmadı Diyecem De Gözümün İçine Bakmıyorsunuz Ki Bakın Gözlerimin İçine.
Bartu'nın Gözlerini Dolduğunu Görürler Ve Bartu Onları Serbest Bırakır.
-Bartu: Sizi Çok Sevdim Hep Özledim Ancak İşte Şartlar Böyleymiş..
Bartu Yere Yığıldı Ona Koşan İlk Ekip Oldu Ve Onu Ayakta Tuttu Aral Gözlerinin İçine Bakarak:
-Aral:Şartların Nelerdir
-Bartu:Şart Felan Kalmadı Onlar Beni Affedene Kadar Ben Bu Görevde Yokum Diyerek Bakar Ve Çıkar.
DEVAM EDECEK…..
Selamlarımla Ben Jasper RL'den dolayı uzun süredir yoktum.
Şimdiden Keyifli Okumalar İsteyen Olursa Kadroya Eklerim
Çok Uzun Biliyorum Ama İdare Edin Bu Seferlik
__________________
11.08.1998 - 01.01.2023
( Baki Serdar Çınarlıoğlu Anısına. )
`` Biz Kardeşliği Bedenen Değil Ruhen Yaşadık Ve Yaşayacağız.``
جسم بشري وبداخله شخصان
Görüntüleme 409 Yorumlar 15
Toplam Yorumlar 15

Yorumlar

Alt 27 Mart 2022, 07:15   #2
Mix
★ GeneraL ★
Mix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emegine, yüreğine sağlık.

 
Alt 27 Mart 2022, 12:01   #3
Özel Üye
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

ben bu hikayeyi zaten öncesinde okudum,
ama devamıni beklerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık .
Bartu umarım sakinleşir.

________________

“Size kafamda bir hüküm giydirmedim bayım. çünkü benim kafamda cezanız idamdı. ama sizden kafamda dahi öldüremeyecek kadar nefret ediyordum. Çünkü ölüler kokardı ve zihnimde ölünüzün kokusunu dahi istemiyorum...”
 
Alt 27 Mart 2022, 12:02   #4
Lightbulb

Alıntı:
Lareina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben bu hikayeyi zaten öncesinde okudum,
ama devamıni beklerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık .
Bartu umarım sakinleşir.
Çok Zor Ama Umarim Diyoruz

________________

11.08.1998 - 01.01.2023
( Baki Serdar Çınarlıoğlu Anısına. )
`` Biz Kardeşliği Bedenen Değil Ruhen Yaşadık Ve Yaşayacağız.``
جسم بشري وبداخله شخصان
 
Alt 27 Mart 2022, 12:17   #5
Standart

Kalemine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , uzun zaman sonra uzun bir hikayeyle dönüş yapman güzel olmuş.
Bartu'nun büyük bi nefret besliyor oluşu üzücü. Umarım zamanla kini geçer. Aral amirden de almazlar umarım, üzer bu beni.

 
Alt 27 Mart 2022, 13:21   #6
Standart

Alıntı:
ZeyNa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kalemine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , uzun zaman sonra uzun bir hikayeyle dönüş yapman güzel olmuş.
Bartu'nun büyük bi nefret besliyor oluşu üzücü. Umarım zamanla kini geçer. Aral amirden de almazlar umarım, üzer bu beni.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım tşkler zaman gösterecek bunu spoiler vermek istemiyorum

________________

11.08.1998 - 01.01.2023
( Baki Serdar Çınarlıoğlu Anısına. )
`` Biz Kardeşliği Bedenen Değil Ruhen Yaşadık Ve Yaşayacağız.``
جسم بشري وبداخله شخصان
 
Alt 27 Mart 2022, 14:10   #7
1905
Silvia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] &[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________

And moments become memories.
 
Alt 27 Mart 2022, 16:30   #8
✰ ÖzeL..
oMeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dönüşün güzel olmuş

________________

Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive..




~ E & B ~
 
Alt 27 Mart 2022, 16:35   #9
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

emeginize saglik

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 28 Mart 2022, 03:24   #10
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine kalemine sağlık

________________

Ölüm 1.Bölüm
 


Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:33.