IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


IRCd Makaleler IRCd hakkında her türlü makalelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Artist


 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Haziran 2021, 04:00   #1
SohbetKeyfim.Com Sahibi
Selma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow Ask Sohbet Chat Odaları - Sohbetkeyfim.com

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ask Sohbet Chat Odaları

Ask sohbet odalarının aska , sevgi ye açılan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sohbet evinizden sizlere selamlar dostlar. Ask insana hayat veren , ask insanı hayata bağlayan , ask sohbet leri ile huzur bulanlardandır ask. Bizler askı gözümüz de deil içimizde büyüten insanlar olarak aska yürek gerek dediğimiz anlatım ve iç açıcılık ile ortaya koyarız. Ask ın tabiri sevgi li sohbet ailesi zordur. Bu neden le ask tabiri deilse aslında yaşaması güzel bir şeydir.

Ask yoluna girilen yolda eğerki size ask ınız huzur lu sohbet ortamı , sakin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ortamı sunuyor ise sizler o aska sahip çıkın . Ask bulmak belki sohbet odalarında sohbet ederken zordur ama zorluğu kadar ise kolay dır ama en güzeli emek vermektir bazen. Ama bir ilişkide sohbet ederken anlaşmamazlıklar var ise o ilişkide olan sohbet ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olumsuz hale gelir. Sizlere nacizhane olarak fikrimiz şudur sevgili [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] odaları sakinlerimiz. Bir ilişkide anlaşmasizlık var ise o ilişkiyi fazla zorlamamak akışına bırakmak gerekiyor.

Sohbet odaları ikili ilişkilerde bağ kurmaya yarayan en güzel şey karşılıklı empati yaparak olgun sohbet kurmak gerekir. Mantıklı ve olgun [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]etmek her iki tarafın birbirine karşılıklı birbirine vereceği en güzel iletişim nedenidir. İletişimsizlik, anlaşmamazlık sohbet odalarımızda sohbet ederken ask ile güzel sohbet kurmaya özen göstermeniz en uygun olanı olucaktır. Aksi taktirde olumsuz cevaplara hazırlıklı olmakta fayda vardır. Bizi en iyi biz anlarız düşüncesi ile en güzel iletişim leri yapmamız bize en güzel örnek olacaktır.

Sevgili [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] lar ve dosthane sohbet kurmayı seven sohbet ailesi , sizlere her gün seslenmekten bizler okdar huzurlu vede mutluyuzki okadar. Hiç bir Ücret talep etmeyen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Üyeliksiz olan sohbet odalarımızda üyelik sorunu etmeden iç ferahlığı ile sohbet etme imkanına sahip olabilirsiniz. Sohbet ailesine katılan yeni sohbet arkadaşlarımıza hos geldiniz der, sohbetibol olarak yapmanızı dileriz. Eskisohbet arkadaşlarımıza ise bize yıllardır verdikleri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sohhet katkısı ve huzur ortamı olarak bizlere desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Kalın sağlıcakla sohbet ailesi.
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] YıLMaZ

https://www.gungorenfm.com/[/url] Selma

https://www.lafsohbet.com/[/url] Kenan

https://www.chatevi.org/[/url] SeRpiL
 
Alt 19 Haziran 2021, 04:29   #2
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık başarılar dilerim.

________________

Ask Sohbet Chat Odaları - Sohbetkeyfim.com
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:12.