IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


IRCd Makaleler IRCd hakkında her türlü makalelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Haziran 2021, 23:22   #1
SohbetKeyfim.Com Sahibi
Selma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow ELİT SOHBET CHAT ODALARI - lafsohbet.com

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Elit sohbet odaları adını elit sohbet insanlarından alan sohbet odalarımızdan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ailesinden sizleri selamlıyoruz. Sohbet Chat Muhabbet Odaları, Muhabbet Sohbet Odaları, Sohbet Mobil Odaları her günün yorgunluğunu alan tek sohbet chat odalarımızdır. Sohbet odalarımızda kalmak veya olmak sohbet odalarımızdan seslenmek güzel bir sohbet anlayışıdır bize göre. Sohbet odalarımızda sizlere hizmet etmek, sizlere hizmet sunmak daima bizlere aslı bir görevdir. Sohbet siz muhabbetsiz asla olmaz arkadaşlar. İnsanı insan yapan, insanı birbirine bağlayan tek şey sohbet odalarımızda kalarak sohbette ki arkadaşlarınızı tanımak bizlere huzur verir. Sohbet odaları anlayışı bizim sohbet odalarımızda ki tek yönümüz olmalıdır.

ELİT SOHBET ODALARI
Elit Sohbet Odaları, Sohbet [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Odaları tam manası ile sizlere vede hepimize hitap etmektedir. Başkalarının yaşamına karışmadan özgürce sohbet edenler bizle olamaz. Sohbet odalarımızda başkalarına saygısı olmayan kişilerin bizim aramızda mekanımızda asla yerleri olamaz. Biz önceliği kendi yaşamımıza deil karşı tarafamıza saygı yı önemli tutarız. Kişi kendi yaşamlarında sohbet ederken de ortamda saygısızlığa yer verilmeyeceğini bilmelidir. Elit sohbet odalarımızda sohbet anlayışını benimseyen sohbet odaları sohbet sitesmiz sizlere hizmet ederken sohbet odalarımızda üyeliksiz sohbet etmektedirler.

Sohbette olan herkesin yaşamı kişinin kendisini bağlar arkadaşlar. Bizim [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] odalarımızda başkasının sohbet tarzına kirli saygızlığı asla kabul edemeyiz. Elit [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] odaları sakini olmak için karşı tarafımızdaki kişiyi öncelikle saygın şekilde karşılamalıyız. Kendi düşünce tarzı ve düşüncelerine saygılı olunması gerektiği ni insanların başta bilmesi gerekmektedir. Sohbet konusunda gerekli sohbet odalarımızda özeni bizim sohbet sakinlerimiz göstermektedir. Chat Odaları Muhabbet odalarımızda sohbet kurallarına uyulmasına dikkat edilmesi ve bu dikkatide diğer arkadaşlarımızada el birliğiyle öğretmeliyiz arkadaşlar. Sohbet odalarımızda gerektiği ile ilgili açıklamalar #operhep kanalımızda adminler vede Yönetim tarafından sizlere yapılabilmektedir. Sohbet odalarımızda eğlence kanalları olarakda #oyun #kelime #yarışma kanalları bulunmaktadır. Yarışabilir ve sohbet ederkende buna göre kişilerin birbirleri ile nasıl konuşması gerektiği, gibi sohbet asayişinide göz önünde tutacağımız kaçınılmazdır.

SOHBET VE MUHABBET ODALARI
Sohbet ve muhabbet odalarımızda konuşmak istemeyen kişilerin rahatsız olmaması ve rahatsız edilmemesi gibi kurallara da özen gösterilmelidir. Bizler kural cı insanlar deiliz ama yanlış sohbet anlayışında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kuralını önem li sayarız. Değerli arkadaşlar sohbet odalarımızın kurulumuna bizler sizler için başladık. Sohbette elit sohbet etmek bu yüzden gerekmektedir. Bizim mekan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sizin sohbet aileniz dir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ailemizde olan herkese bizler çok değer veririz. Sizi sohbet sizleri muhabbet odalarımızda beklemek ve sohbet odalarımızda ağırlamak istiyoruz. Sohbet odalarımızın derya gibi akan sohbet seli, sohbet odalarımızın sohbetyeri, sohbet odalarımızın sohbetcafe si bizim sohbet odalarıdır. Sohbet odalarımızın temiz sohbet yeri bizi bize bağlayan sohbet odalarıdır. Kalp ten sohbet etmenizi, candan sohbet kurmanızı dileriz. Kalın sağlıcakla sevgili [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ailesi. Son olarak Yorumlarınızı herzman ki gibi yine bekliyoruz.

EDİTÖR: ScanX
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] YıLMaZ

https://www.gungorenfm.com/[/url] Selma

https://www.lafsohbet.com/[/url] Kenan

https://www.chatevi.org/[/url] SeRpiL
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:15.