IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


IRCd Makaleler IRCd hakkında her türlü makalelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

4Beğeni(ler)
  • 2 Post By Selma
  • 1 Post By Lareina
  • 1 Post By WildCat


 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Mayıs 2021, 22:46   #1
SohbetKeyfim.Com Sahibi
Selma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow Sohbet Yuvam Chat Odaları - Sohbetkeyfim

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sohbet Muhabbet odalarımızın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sohbet yuvası olan sohbet ailemizden sizleri selamlarız. Sohbet sitemiz de olan herkese biz sohbet deil de aile evi gibi daima karşılama ederiz. Bu yüzden sitemiz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yuvası adını almış bulunmaktayız. Sohbet çi, muhabbet çi, arkadaşlar ile sohbet yuvamızda sohbet etmek chat, muhabbet, sohbet yuvası kurmak amacındayız. Bizim mekan da olan sizlere verdiğimiz sohbet, arkadaşlık değeri sizlerin bizler için ne kadar değerli olduğunuzu göstergesidir.

Sohbet teki sohbet odaları sunucumuzda sohbet keyfini çıkartmanız için sizler kat ve kat zevk alarak ve sohbette hoşnut olarak sohbet zevkinizi bizim mekanımızda artırmak istemezmisiniz. Gelin hepimiz sohbet yuvası kanalımız olan muhabbet odalarımızda gelin hep beraber el ele, gönül gönüle, sohbet edelim. Arkadaşlar bizler, sizler eğerki sohbet sitelerimize gelip doldurmaz isek sohbetyuvamız sizsiz kalır. Bu yüzden sohbet odalarımızı ziyaret ederek bizlerle, yeni tanıştığınız arkadaşlarla sohbet etmelisiniz. Sohbet odalarımızı ziyaret etmiş olursanız eğer sizlerde emin olun bizlerden çok memnun kalacaksınız. Ne dersiniz bu günden başlayarak sohbet etmeye varmısınız.

Bizimle bu mekan da en güzel muhabbet, en güzel sohbet, chat ortamında sohbeti doruklara, muhabbeti yükselere beraber ce çıkarmaya ne dersiniz sevgili arkadaşlar. Sohbeti, muhabbeti beraber ce yaşayalım. Sohbet yuvası sohbet odaları, chat sohbet odaları muhabbet olarak bizimle beraber neşeli chat’e dönüştürmede Yönetim vede arkadaş olarak sizlere destek olabiliriz. Muhabbet chat sohbet etmenin mutlusohbet e dönüşmesi vede zevkini aldığımızda sohbet tam sohbet muhabbet kıvamında olur. Bizim le [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] neşesine, bizim le güzelsohbetlere ne dersiniz arkadaşlar. Sakin ve seviyeli sohbet adresimizin öncü sohbet kalitesini daha iyi bizim mekan olan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sohbet, chat odalarımızda gelip daha iyi şekilde anlayacaksınız. Mobil destekli , androirc, eski sürüm, yeni sürüm lü olan sohbet sitemizde tekneloji olarak akıllı telefonlarınıza ve bilgisayarınıza uyumlu olan sohbet odalarımız giriş te sorunsuz bir şekilde çalış maktadır.

Bizler bu işe başladığımızda her daim sohbetten [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ten uzak eksik kalmadan sohbet etmenizi yönetim olarak sağlamaktayız. Hep beraber sitemize giriş yaparak mobil telefon rahat lığımızı daima yaşayalım. Herkes kendini sohbet yuvası olan odamızda kendi içinde, kendi yuvasında hissetmesi için elimizden gelenin herşeyini siz degerli kullanıcılarımız için yapmaktayız. Bizim tek amacımız sizlerin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] odalarımızda yabancılık çekmesine imkan vermemektır. Kimse bizim mekanda yabancılık, hatta mutsuz hissetmemelidir. Bu amaç ile sizleri sohbet yuvası olan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sohbet odalarında toplamaya karar verdik. Çok sevgili, çok değerli kullanıcılarımız yine herzmanki gibi makalemizin sonuna gelmişken sizlerden yine yazılan diğer makalelerimize göz atmanız vede yorumlarınızı eksik etmemeniz sizlere ricamızdır. Bu yüzden siz Değerli arkadaşlar sohbet yuvası odamızdan sohbetci olan herkese güzel günler dileriz. Kalın sağlıcakla sevgili Sohbetkeyfim.com ailesi. Kısa bir alıntı yapmak istiyorum musadenizle.

Dürüstlük daima pahalı bir mülktür, ama ucuz insanlarda asla bulunmaz.

EDİTÖR: ScanX
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] YıLMaZ

https://www.gungorenfm.com/[/url] Selma

https://www.lafsohbet.com/[/url] Kenan

https://www.chatevi.org/[/url] SeRpiL
 
Alt 30 Mayıs 2021, 22:50   #2
Özel Üye
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Başarılar dilerim sizlere,kaleminize sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ablacım.

________________

“Size kafamda bir hüküm giydirmedim bayım. çünkü benim kafamda cezanız idamdı. ama sizden kafamda dahi öldüremeyecek kadar nefret ediyordum. Çünkü ölüler kokardı ve zihnimde ölünüzün kokusunu dahi istemiyorum...”
 
Alt 30 Mayıs 2021, 22:51   #3
Standart

emegine saglik cnm ayrica basarilar dilerim

________________

No MoRe DramA
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:17.