IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


IRCd Makaleler IRCd hakkında her türlü makalelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

3Beğeni(ler)
  • 1 Post By Selma
  • 1 Post By Reyhan
  • 1 Post By Seth


 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Mayıs 2021, 23:19   #1
SohbetKeyfim.Com Sahibi
Selma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow Tek Sohbet Mobil Odaları - Sohbetkeyfim

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sanal alemin en iyi, en güçlü, en yırtık olan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sohbet odalarının tek sohbet mobil chat sunucusundan herkese iyi günler diliyoruz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] odalarında tek sohbet yapacağınız şeyler sıradışı sohbet etmekten se özgün sohbet etmek olsun. Günümüzün en güzeli olan tek sohbet odaları tamamen iyi sohbet tir. Hepimiz günün yorgunluğundan, ortam şartlarından yorulunca işten eve geldiğimizde internette sitres atmaya yarar tek sohbet odalarına gelmektir düşüncemiz.

Bizler sizleri yönetim kadromuzla sohbet odalarımızda karşılarken 7/24 saat her gün tek çabamız sizlerin iyi bir sohbet odasında olmanızdan yanadır. Her günün bütün koşturmacasını hayatın yükünü sitresli ortamını geride bırakmak en doğal haktır ve bunu tüm kalbimizde isteriz. Gün içerisinde bazen o kadar yoruluyoruzki [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] odalarına gelip can dan bir sohbet arkadaşı ile Sohbet ederken günün yorgunluğunun gitmiş olduğunun farkına varırız. Kendimizi bırakıp hatta kendimizi salarak bedenimizden geçmek inanın hiç iyi bir çözüm deil. Bizler yor gunken sohbet edebilmenin ve dinlenebilmenin çaresini ararız. Aklımızda yoğun iş ve ev işleri varken yorgunluk azda olsa geçsin diye sohbet ederken bunları düşünürüz.

Hayatta bizlerin birikmiş bir sürü sitres yaratan okadar çok şeyler vardırki arkadaşlar. Bu iş sorunu olabir, Sağlık sorunu ola bilir, anlaşamamazlık sorunları olabilir, Ama asıl her şeyin başı sağlık dediğimiz varsa sorunları sorun olmakdan bizler azami şekilde hayatımızda aza indirmekte çaba yapabiliriz. Arkadaşlar her sorunda sohbet belkide bize karşı tarafın iletişimi ile gelir düşüncesi olmalıdır. Belkide sorun zihnimizi meşgul ederken iyi bir sohbet arkadaşı ve konuşacak birilerini ararız.

Bu arayış bize en iyi gelen dosthane bizlere yaklaşan sohbet arkadaşı olabilir. Bu aşamada ve zamanlarda tek yapacağımiz bir telefon görüşmesi olabilir. Tek sohbet odalarına gelinebilir. Mobil sohhet odaları bu yüzden iç açıcı vede ferahlatıcıdır. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] odalarımızda yerimizden kalkmadan sohbet etme imkanınada sahibiz arkadaşlar. Bizim sohbet mekanımız olan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] işte sizlere bu avantajlardan faydalanmanızı sağlamaktadır. Online chat sohbet odaları ile online sohbet te olanlar mutlu sohbet ler yaşamaktadır. Sohbet te geride bıraktığımız sorunlar, geride kalan sitres leri sıkıntıları bırakırız. Biz sizler ile beraber iyi bir sohbet ederek doyumsuz sohbetlere yelken açarız. Yeni sohbet odaları, eski sürümlü eski sohbet odaları arayışında olan sevgili dostlar, tek yapmanız gerekeni az çok anladınız umarız.

Sohbet Dünya sının [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] odalarına açılan kapısı olan tek sohbet odalarından sizlere bol sohbet dileriz. Bizim fulsohbet arayışımız sitresi, yorgunluğu üzerimizden atmaktır. Sizlerde bu fikirde bizlerle hem fikirseniz aramıza katılmanızı istiyoruz. Şimdiden hoş geldiniz sevgili [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diyerek aranızdan ayrılırken Bir dahaki makalede görüşmek üzere esen kalın. Sizlerden Ricamız Her zaman ki Gibi diğer yazılan makalelerimize Yorumlarınızı atmanızı temenni ediyoruz, sevgili Sohbetkeyfim.com kullanıcıları.

EDİTÖR: ScanX
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] YıLMaZ

https://www.gungorenfm.com/[/url] Selma

https://www.lafsohbet.com/[/url] Kenan

https://www.chatevi.org/[/url] SeRpiL
 
Alt 29 Mayıs 2021, 23:29   #2
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık ; başarılar dilerim.

________________

bazen insanlar iyilesmek istemez.
cünkü ,
icindeki acı sevdiklerinin son hatirasidir..


per aspera ad astra ✨
 
Alt 30 Mayıs 2021, 00:33   #3
IRC Vip Üyesi
Seth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

ey maşallah emeğinize sağlık hadi hayırlısı olsun bakalım :)

________________

Popüler Olabilirsin Ama Kalite Başka Birşey..
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:46.