IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


IRCd Makaleler IRCd hakkında her türlü makalelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

7Beğeni(ler)
  • 2 Post By Selma
  • 1 Post By WildCat
  • 1 Post By Başak
  • 1 Post By INFLaMeS
  • 1 Post By Seth
  • 1 Post By Artist


 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Mayıs 2021, 01:58   #1
SohbetKeyfim.Com Sahibi
Selma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow Dostlar Chat Seviyeli Sohbet - Sohbetkeyfim

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Herkese Merhaba sevgili Dostlar chat sohbet etmeden kimse duramaz. Seviyeli sohbetin adresinden [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dan herkese saygı lar. Bizlerde sizlere ve dostlarınıza buradan seslenmek istedik. Arkadaşlar dost ve sohbet arkadaşlarınızı bizim mekanımızda buluşmak için ara bulucu olmaya karar verdik. Dost ların sohbet mekanı, dostların sohbetcafe si olarak sizlere alt yapı hazırladık. Ne dersiniz dostlarınızı yeni dost larınız ile tanıştırmaya ve sohbet etmeye varmısınız.?

Bizler sizlere yeni mekan, yeni jenerasyon olarak eskisohbet odalarımızın kapısını araladık. Sizlerde bir selam ile bir güzel yüz ile aramıza katılım sağlayın. Sanal ortamlarda en çok aranan şey dostluktur. Güzel bir sohbet sitesi belkide gerçek hayatımızdan önceliğe gelir. Ama arkadaşlar buradan altını çizerek sizlere söylemek isterizki ailenizi asla kimse ile kıyaslamayın ve kimse için hele ki sanal ortam için gerı plana koymayın. Aile bağları bizim örf ve adetlerimizde önceliğimiz olmalı ve bu asla ve asla unutulmamalıdır. Aile demek biz demektir. Bizim aile varlığımızdaki sohbet candan sohbet tir. Bir çok sohbet sitesinde aile bağları bulunmakla birlikte olabilir. Ama sizlerinde google ile arama motorlarında sohbet kanalımızı yazarak www.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sohbet ailemize katılabilirsiniz. Bizlerin sohbet ailesi ortmında sohbet kurması ve durmadan sohbet etmeleri hergün vardır.

Sizlerin google üzerinden aradığı tek sohbet siteleri olarak sohbet ortamımızı aradığınızın farkındayız. Bu farkındalığı düşünerek sizlere iyi sohbet evi ile karşınızdayız. En iyisini ve kendinize yakışacak olan en güzel sohbet bulmak için tabikide sohbet odalarında sohbet ederiz. Size demek istediğimiz şey google de sohbet sunucumuzu tarayıp bulmak sizleri rahat latacaktır. Sohbet e takılmak, sohbet etmek veya kalıcı olmak fikrinizde varsa bizlerinde baştacısınız. Sohbet düşüncesi bu yolda olanlar ile sohbet chat muhabbet [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]bu sohbet ortamlarında bulunuyor. Çok gezmek demek sohbet odalarında kafa karışıklığına nedendir. Bu yüzden kalıcı sohbet olarak bizim mekan da kalmanızı öneriyoruz.

İster bir aşk isterseniz dost edinin bu dostluk aşk yıllarına gitsin. Ama yol ayrımına gelindiğinde saygıda susmanızı öneririz. Geçmişe saygı demek kişinin kendine saygısıdır. Bizler sizleri sohbeti bol insanlarla tanıştırmak ve isterse genel bir sohbet anlamına taşımak istiyoruz. Bazen canın sıkılıyor için içine sığmıyor ise veya ciddi tartışmalar yaşamıssan ondan kurtulmanın tek yolu sohbet yoludur. Bunun sizler için en iyi olanı en iyi sohbet arkadaşı ve insanları ile tanışmanızdır. Bir çok [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kanalından daha iyi bir kanal olan sohbet odalarımızın her birinde sürekli zaman geçirmek isteyen arkadaşlar hoş sohbet edebilirler. Kadınlar ve erkekler sizlere buradan bukadar şeyi sizin iyi sohbet ortamı bulmanıza öncü oluyoruz.

Sohbet odalarında aynı zamanda özel olarak arkadaşınızı özel kanal açarakda sohbet etme imkanını sizlere sunuyoruz. Bu ortamda sohbet edebilir ve kimse sizi rahat sız ortama sürükleyemez ve rahatsız edilmeden yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Bizim mekan da belki kendi sohbet kanalınızda topic atarak sevdiğiniz insanın ne kadar özel olduğunu ona hissetirebilirsiniz. Dostluk ve aşk bir arada yaşanır düşüncesi bizim mekan da vardır. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sunucumuzda ki odanızı oluşturmak için kanalınızı açıp kendiniz ve arkadaşınız için özelleştirebilirsiniz. Bizim sizlere demek istediğimiz şey bir kaç kişiden oluşan bir platform değildir. Bunun nedeni ise toplu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] biz Türk halkı olarak çok severiz. Buradan sizlere dosthane sevgi ler sunarız. Emek veren dost , arkadaş herkese şükranlarımızı sunarız. Kalın sağlıcakla.

EDİTÖR: ScanX
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] YıLMaZ

https://www.gungorenfm.com/[/url] Selma

https://www.lafsohbet.com/[/url] Kenan

https://www.chatevi.org/[/url] SeRpiL

Konu Selma tarafından (28 Mayıs 2021 Saat 03:44 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 28 Mayıs 2021, 02:02   #2
Standart

emegine saglik cnm guzel paylasim tsk ederiz

________________

No MoRe DramA
 
Alt 28 Mayıs 2021, 02:09   #3
~~ Şans ~~
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize Sağlık,Başarılar Diliyorum.

________________



"Şimdi açsam pencereyi de beklesem.
Sen gelsen.
Olmaz ya hani geliversen.
Hiç bir şey sormasan.
Hiç bir şey söylemesen.
Sussam...
Sussan...
Sussak...''
#cemalsüreyya
 
Alt 28 Mayıs 2021, 02:10   #4
Standart

emeginize saglik

________________

Dostlar Chat Seviyeli Sohbet - Sohbetkeyfim
 
Alt 30 Mayıs 2021, 00:39   #5
IRC Vip Üyesi
Seth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

emeklerinize sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teyseee güzel paylaşım devamını bekliyos hade bakem saygılar prof

________________

Popüler Olabilirsin Ama Kalite Başka Birşey..
 
Alt 30 Mayıs 2021, 00:42   #6
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık

________________

Dostlar Chat Seviyeli Sohbet - Sohbetkeyfim
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:37.