IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


IRCd Makaleler IRCd hakkında her türlü makalelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

19Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Ağustos 2020, 16:08   #1
Webmaster
AreS1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Sonsuz teşekkürler ircrehberi

IRCREHBERİ VE EKİBİ

zirvechat.net*olarak sevgili* @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] *kardeşim sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] *kardeşim Sizler benim*ircrehberi*ile tanışmam da burada Sizler sayesinde Sen Dostlar Sen kardeşlikler kazandım Bunun için size teşekkür ederim Sizler sayesinde kardeşlik dostluk nedir paylaşmak ve desteklik nedir Bunları sayesinde daha net anladım bu zamana kadar Bana verdiğiniz destek ve kardeşlikten dolayı tekrar teşekkür ediyorum. ircrehberi*sanal sohbetler siteleri için kurulmuş destek amaçlı*sohbet siteleri* rehber platformudur Burada gördüğünüz tanıdığınız tanışacağız kişilerin hepsi çok özeldir. Burada sonucu sahipleri yönetimde olan kişileri daha yakın takip edip tanımanıza fırsat sunuyor.

Tabii ircrehberi ‘ndeki* yetkili olan tüm kişiler aile olarak yer almaktadır ve burada üye olan insanlar hem kendilerini tanıtmış Sen de samimi bir ortamda yer almaktadır. Hem kendi şahsım adına hem*zirvechat.net*adına @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] *kardeşime çok teşekkür ediyorum. Yetkili olan arkadaşlarımız sorun ve şikayetler de kişilere yardımcı olabilmek için gerçekten de canla başla yardımcı olmaya çalışıyorlar hakkını veriyorlar. Gerek*@Allecra*Gerek*@Lariena*gerek*@Yazgı*ve saygı değer**@velevki**Bu saydığım isimler gerçekten ile Özellikle de bana çok yardımcı ve destek olmuşlardır kendilerine de buradan sevgilerimi saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum.

ircrehberi* sayesinde güzel dostluklar kazandım kendimi kalemimi yazılarımı tanıtıp duyurabilirdim. Buradan söylemek sohbet siteleri* birlik ve beraberliğin nasıl bir şey olduğunu kanıtlamak için orada olup site sahipleri birbirlerine el uzatıp yardımcı oluyorlar Tabii ki ircrehberi* sayesinde yapabiliyoruz.*Ircforumlarının* en iyi* rehberi olan bu paylaşım yeri hayranlık duyulan ve takip edilen sitede çalınan ve istenen Çok saygıdeğer insanlar var birkaçından da bahsetmek isterim.

Bana destek veren Değerli kişiler

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] *site sahibi’nden daha çok duruş ve kişiliğin ile takdire şayen birisi olduğunu Öncelikle belirtmek isterim sunucuna* geldiğimden beri bana pozitif enerji vererek destek vererek Ve yanımda durarak sağlam kişiliğini hissettirdiğin için sana sonsuz teşekkür ediyorum varlığının devamını diliyorum

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] *çok saygıdeğer hem de çok Hanımefendi ben arkadaşımız gerek Yayınları ile gerek kendi yazdığı şiirleri ile gerçekten takdirlik bir hanımefendi.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] *hem dostu hem arkadaşlığı hem de sohbeti çok mükemmel olan bir saygıdeğer insan Yayınları ile de gerçekten de dinlenmesi gereken bir dj yazıları ile de ön plana çıkan ve yazıları okunması gereken kişidir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] *benim için hem sırdaş Hem kardeş hem dost Hem de her zaman yanımda olan ve herkesin gerçekten de dostluk için sahip olması gereken kişidir ifşalı yayınlarıyla ile de ön plana çıkan benim mükemmel bir kardeşim.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] **tanıdığım günden bu yana benim her zaman arkanda duran ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Canım Kardeşim iyi ki varsın makalelerin yazalım düşüncelerin Hele ki yayınların Gerçekten de çok takdirlik varlığının devamını diliyorum.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ***ablalık ve kardeşliğin tam manası ile bana yaşatan ve hissettiren Kişiliğini ve dostluğunu gerçekten de hiç seçmeniz gereken yeğenim dedim desteklerini asla benden çekmediğin için sana sonsuz teşekkür ediyorum.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] *sevgili kardeşim dostum ve arkadaşım ne zaman ihtiyacım olsa koşan ne asla elini çekmeyen gölgesi dahi yeter bir kardeşim sana da sonsuz teşekkür ederim.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] **uzun süredir bir arada oldun hemen hemen her gün görüştüm Sevgili kardeşim abim danışmadan ve konuşmaktan asla çekinmedim güvendim ve inandım sana da sonsuz teşekkür ediyorum.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] *Hem abi hem sahip çıkma konusunda sağlamlığın her gün halimi hatırımı soran her sıkıntımda elini hiç düşünmeden uzatan.. iyiki varsın varlığının devamını dilerim.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] **Tabii ki benim kardeşinin gülü dediğim M her zaman bana destek çıkan yardımcı olan Ne desem Hayır kelimesini kullanmıyorum canım kardeşim iyi ki varsın varlığının devamını diliyorum.

oMeN**tanıştığımız ilk günden bu yana her zaman bana kardeş olarak yaklaşan her zaman her gün neredeyse iletişim kurdum ve birbirimize danıştığımız fikirler ve yardımlar için sana sonsuz teşekkür ediyorum İyi ki varsın iyi ki tanışmışım Seninle desteklerin ve arkamda sağlam duruşun için sana ne desem ne söylesem azdır İyi ki varsın kardeşim iyi ki bu ircrehberini bizlere sağladınız varlığımızın devamını diliyorum.

Ve diğer tanıdığım tanımadığım Tüm insanlar Siz varlığımız ve yaptım* paylaşımlarda yorum yaparak ve beğenerek destek verdiğiniz için sizlere de sonsuz teşekkür ediyorum birlik beraberlik mi Birbirimize destek çıkarak ayırdım yapmadan menfaat çıkartma ben birbirimizi kırmadan incitmeden el ele vererek tüm site sahiplerine varlığınız için teşekkür ediyorum varlığınızın devamını diliyorum.

Sevgilerimizle

AreS

Konu AreS1 tarafından (26 Ağustos 2020 Saat 17:06 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 26 Ağustos 2020, 16:31   #2
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] *çok saygıdeğer hem de çok Hanımefendi ben arkadaşımız gerek Yayınları ile gerek kendi yazdığı şiirleri ile gerçekten takdirlik bir hanımefendi.


çok teşekkür ederim estağfurullah :)
senin de emeğine yüreğine sağlık olsun
başarılar diliyorum

________________

<div align=center><b>dobarla bıragma gendini</b></div> <img src=images/smilies/vbsmiley/a4.png border=0 alt= title=A4 class=inlineimg />
 
Alt 26 Ağustos 2020, 16:36   #3
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Başarılar seninle olsun karşiiim ;b6

________________

ellerinde bir güldüm ,
soldum .
 
Alt 26 Ağustos 2020, 16:38   #4
R`
Razor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Kocaman yüreğine sağlık kardeşim.Ne de güzel bir insansın sen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;gul

________________

Daha çok gülümse,kronik kötümser.
 
Alt 26 Ağustos 2020, 16:38   #5
Webmaster
AreS1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardesm saolasn

 
Alt 26 Ağustos 2020, 16:39   #6
Webmaster
AreS1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok saolasn kardesm

 
Alt 26 Ağustos 2020, 19:10   #7
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Eywallah kardeşim , sende sanalda ender rastlanan kalbi temiz olan insanlardan birisin.

________________

izler kalır,izler kalırsın.
 
Alt 26 Ağustos 2020, 21:22   #8
RakipsizSohbet.Com
aLeyna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yureguni kisiLigini durusunu oLe cok seviorumki sanaLda degismiyenLer arasindasun dahasi eiki tanidm dedikLerim oLe cok azki onLarin arasindasun ;gul seviLiorsun vede her zmn her daim ne oLur ise oLsun ha bu hamSi hep yaninda oLucak hamSi sozu unutma buni emi :cici:

________________

Sonsuz teşekkürler ircrehberi
 
Alt 26 Ağustos 2020, 21:29   #9
spring will never be again..
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Yardımlarım her zaman geçerlidir,teşekkür ederim temiz birisin yolun her zaman açık olsun.

________________

“sen haylaz rüzgarlar önünde şimdi, sevdanın yükünü attım omuzumdan. sen sandığım şey belki benim yüreğimdi, iyi ki dönmüşüm yolun başından.”
 
Alt 26 Ağustos 2020, 23:30   #10
Webmaster
AreS1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cansın kardesm:)

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:12.