IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


IRC Dünyasından Röportajlar IRC Dünyası üzerinde görev almış, tanınmış kişilerle yapılan röportaj ve söyleşileri bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

172Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Aralık 2021, 11:30   #1
Ada
Banlı Üye
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow IRCRehberi Genel Sorumlusu Sim & Ada Röportajı (TatliSohbet)

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

~Ada~ Sim öncelikle Röportajımı kabul ettiğin için çok teşekkür ediyorum.

~Ada~ Sim seni tanımayanlar ve merak edenler için kısaca kendinden bahseder misin ?

~Sim~ Merhaba Ada, ben teşekkür ederim. Aslında kendimden bahsetmeyi pek sevmiyorum. Nick im Sim göründüğü gibi zaten yurtdışında yaşıyorum. yeterli sanırım.

~Ada~ Tabi ki teşekkür ediyorum canım. Her zaman sorulan bir soru fakat öğrenmek istediğim bir konu da iRCRehberi ile tanışman ne zaman ve nasıl oldu peki?

~Sim~ 1,2 sene olacak iRCRehberi ile tanışmam nerdeyse. @L_ ile o zamanlar bir sunucudan tanışıyorduk üye olmamı istedi foruma üye oldum ama pek anlamadığım için giriş yapmadım bir daha. 1-2 ay geçti sonra @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dedi gel takıl bu forumdayım diye öylelikle geldim takılmaya başladım.

~Ada~ İyi ki de gelmişsin çünkü kendi adıma şunu söyleyebilirim ki cidden Sim iRCRehberinin bel kemiği bence.

~Ada~ Bize biraz da iRCRehberindeki görevinden bahseder misin Sim?

~Sim~ teşekkür ederim canım. Board Admin yani Genel Sorumluyum diyebilirim sanırım.

~Ada~ iRCRehberinde genel sorumlu olarak En dikkate aldığın ve özen gösterdiğin konular hangileridir peki?

~Sim~ Forumumuz genel olarak IRCd üzerine kurulu. O yüzden Sunucuların açtığı konulara destek olmaya, sırayla hepsine uğramaya özen gösteririm. Artık eskisi kadar sunucularda bulunmasam da uğramaya çalışıyorum ara ara görüyorsun sende zaten. Önem verdiğim şeylerin başında tabi bir de üyelerimiz var. rahat, huzurlu hissetmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. hepsinden önce saygı içeren samimi bir ortam yaratmak en önemlisi bence.

~Ada~ Tabi ki de öncelik saygı ve samimi bir ortam olması. Herkes de bu konuda elinden geleni fazlası ile yapıyor bence.

~Ada~ Yönetim kadromuzda adaletli olmana rağmen yine de illaki anlaşmazlıklar olabiliyor. Tanıdığım kadarı ile sakin bir yapın var Sim. Peki Sim i en çok ne sinirlendirir ?

~Sim~ Hayatımızın her alanında illa ki ufak tefek anlaşmazlıklar yaşıyoruz zaten bunlar hayatin bir parçası. Önemli olan yukarıda da dediğim gibi saygı. Saygı olduktan sonra her anlaşmazlık çözülür bence, çözülüyor da zaten bunu başarıyoruz Çok şükür. Yani Sim i en Çok saygısızlık sinirlendirir, kavga ederken bile üsluba dikkat etmeli. çoğu zaman sakinimdir evet ama damarıma basıldığında benim de gözüm dönebiliyor maalesef.

~Ada~ Herkesin yaşadığı ve herkesi sinirlendiren durum zaten. Hani herkesin bir tahammül sınırı vardır.

~Ada~ Sim Konu açma rekorun var canım sürekli takip ediyorum. Daha çok forum oyunlarında aktifsin. Bunun sebebi nedir?

~Sim~ Forumda ilk moderator olduğumuz zamanlar günde 100-150 konu açardık, yani yarışırdık arkadaşlarla aramızda. bir süre sonra sınırlama geldi zaten konuları kopyalayıp yapıştırdığımız için foruma pek katkısı olmadığını öğrendik. Özgün içerikli konu açmak foruma artı kazandırır sadece alıntı konular değil. E bunu öğrenince ve yetkim yükseldikçe de konu açmayı bıraktım zamanla. Forumu genel dolaşırsan her konuda hemen hemen yorumlarım vardır zaten, sadece forum oyunlarında değil. zaten forumu bir görev olarak görmüyorum sadece eğleniyorum çok aynı zamanda.

~Ada~ Evet tabi ki zaten her bölümde olmak tabi ki keyifli. Ama genel olarak forum oyunlarında olmak başka bir keyif veriyor insana diyebilirim.

~Ada~ Yönetim olarak merak ettiğim bir başka soru ise Yarışmalarda yaşanan üyelerimizin adaletsiz diye adlandırdığı ve insanların herdaim sorun çıkarması. Sim böyle durumlarda nasıl sakin kalabiliyor ve nasıl çözümler buluyor?

~Sim~ Ben zaten genel olarak sakin biriyim yapım böyle. yarışma yüzünden sorun çıktığında bana çok saçma gelir ya gerçekten aşırı saçma buluyorum. sonuçta sadece bir yarışma. bu yarışmada kazanamayan bir dahaki yarışmada kazanabilir. İlk değildi son da değil sonuçta. ama ne zaman bir yarışma düzenlesek illa ki bir sorun çıkıyor o yüzden bir süre ara verdik yarışma düzenlemiyoruz pek. ama bu tür konularda sorun çıkması tüm forumlarda oluyordur sanırım. insanlarla konuşa konuşa anlaşırsınız yani biz de konuşa konuşa hallediyoruz çözüm buluyoruz. kimseyi kırmamaya özen gösteriyoruz. Üyelerimizin çoğunda zaten çok anlayışlı insanlar. sorunu hemen ortadan kaldırabiliyoruz.

~Ada~ Aynen tatlı dille halledilemeyecek bir şey yoktur. Hem sabır hem tatlı dil bu işin sırrı bence canım.

~Sim~ Kesinlikle hâklisin.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

~Ada~ iRCRehberinde bu zamana kadar seni en mutlu eden şey nedir peki ?

~Sim~ Şimdiye kadar hep beraber başardıklarımız ve başaramayacağımız her şey beni çok mutlu etti; ediyor ve tabi tanıdığım, burada olan veya artık olmayan güzel insanlar tabi.

~Ada~ Ayni şekilde yine sormak istiyorum Sim . Seni en çok üzen ve yaralayan şey nedir peki?

~Sim~ Beni en çok üzen veya çok yaralayan bir şey yok diyebilirim aslında. ufak tefek hepimizin üzüldüğü şeyler oldu yaşandı zamanında ama sonuç olarak her şey olacağına varıyor. Böyle olması gerekiyormuş , böyle olmuş“ diye bakıyorum ben artık.

~Ada~ Evet bazen hayatı akışına bırakmak gerekir. Çünkü hiç kimse ve hiç bir şey bizden kıymetli değil bence.

~Ada~ Reel hayatında da bu kadar uyumlu özverili sabırlı mıdır sim?

~Sim~ Evet gerçekten çok sabırlı ve uyumluyum, bazen arkadaşlarımı rahatsız bile eder bu durum. „ne bu rahatlık ?“ „sen neden sinirlenmedin ?“ „sen neden bu kadar sakinsin ?“ diye basımın etini yerler. ama dediğim gibi damarıma basılırsa da yanıma yaklaşmasın kimse. başka birine dönüşüyorum. ha ama bu uzun sürmez kin tutamam yani. hayata pozitif bakmayı seven biriyim o yüzden böyleyim sanırım. pozitif enerji yayarsam o enerjinin bana geri geleceğine inananlardanım yani.

~Ada~ Bence herkes senin gibi düşünse zaten herkes mutlu mesut yaşar ve inan ki hayat daha güzel olur

~Sim~ Aynen öyle, kendimize iyi gelmeyen her şeyden uzak durmak lazım. Hayat böyle çok daha güzel.

~Ada~ Hayatında olmazsa olmazların nelerdir peki Sim?

~Sim~ olmazsa olmazım Ailem.

~Ada~ Aile deyince akan sular durur. Allah hepsine uzun ömürler versin inşallah canım benim.

~Sim~ Amin inşallah canim cümlemizin sevdiklerine.

~Ada~ Samimiyetine dayanarak sormak istiyorum Hayatına istediğin gibi seni gerçekten seven ve değer veren biri olursa Onun için yapacağın en büyük fedakarlığın ne olurdu Sim?

~Sim~ Hımm zor soru aslında bilemedim büyük konuşmak istemem ama beni gerçekten sevip, değer veriyorsa fedakârlık yapmamı gerektirecek bir durum olmaz sanırım. ben sevip değer veriyorsam zaten onun için yaptığım şeyleri içimden geldiği için yapıyorumdur fedakârlık diye bakmam buna.

~Ada~ Kendini nerde görmek isterdin yani hayal demeyelim de hedefin nerde olmak Sim?

~Sim~ 4 ay önce işimi değiştirmiştim. burada biraz daha yükselmek istiyorum seminerlere katılarak. ha bir de Güney Kore ‘ye gitmek istiyorum hayalim diyebilirim. inşallah nasip olur.

~Ada~ İnşallah canım benim güveniyorum sana inşallah hedefine ulaşırsın.

~Ada~ Sim Geriye dönüp baktığın zaman mesela şu 5 sene içinde neler öğrendin hayattan? iRCRehberinin sana kazandırdığı en önemli şey nedir?

~Sim~ Kendimden başka kimseye gerçek anlamda güvenmemem gerektiğini öğrendim sanırım. insanlara çok çabuk güvenen ve tabi o yüzden de hemen hayal kırıklığına uğrayan biriydim. kimse kırılmasın, kimse üzülmesin diye kendimi çok üzülmüşüyüm olmuştur. ama bunun yanlış olduğunu öğrendim. önce kendini sonra başkalarını düşüneceksin. Ircrehberi.net bana güzel anılar ve güzel dostlar kazandırdı. burası sayesinde çok şey öğrendim hala da öğrenmeye devam ediyorum.

~Ada~ Evet bazen herkesi kendimiz gibi sanıp güvendiğimiz zamanlar olmuştur. Çoğu zaman da yanılırız ama geç te olsa farkına vardığımız zaman da maalesef o kişiler artık hayatımızda yoktur.

~Ada ~ Sim Kendinde neyi değiştirmek isterdin? Ya da hangi özelliği eklemek isterdin?

~Sim~ Kendimi olduğum gibi seviyorum aslında ama bazen COK FAZLA düşünüyorum. onu değiştirmek isterdim. ha inadımı da biraz azaltmak isterdim

~Ada~ Sende de inat varsa Hayatta inanmam canim tamamen senin kuruntun bence

~Sim~ Onu bir de beni yakından tanıyanlara sor canim sen.
~Ada~ Pekim canımsın

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

~Ada~ Normalde iRCRehberinin güzel ve kaliteli röportajlarını hem senin kaleminden okur ve yorumlarız. Bugün benim röportaj konuğum olmak nasıl bir duygu Sim

~Sim~ Ben röportaj yapmak istemiyordum aslında elime yüzüme bulaştırırım diye ama seni kıramadım biliyorsun. Seni biraz beklettim ama yaptık sonunda kusura bakma tekrardan canim. güzel bir duygu ve çok heyecanlandım nedense :siritan: umarım yine de yük olmamıştır sana

~Ada~ Seninle söyleşi yapmak esasında sohbet etmek benim için keyif ve onurdur.

~Ada~ Bu kadar zaman başarılı röportajlar yaptın ve zevkle okuduk. Hepsi birbirinden güzeldi. Fakat En keyif aldığın konuğun kimdi?

~Sim~ Hepsinin yeri ayrıdır yani ayıramam kesinlikle. hepsini özenle yapmaya çalıştım. Beğenildiyse ne mutlu bana. teşekkür ederim canım.

~Ada~ Tabi ki beğenildi röportaj yapan ve röportaj veren herkese saygımız sonsuz.

~Ada~ Sim iRCRehberi nde hepimizin illaki nazımızın geçtiği ve kendimize yakın bulduğumuz birileri vardır. Senin kendine en yakın bulduğun kişilerden 3 isim saymanı istersem ne derdin?

~Sim~ Ya simdi kimi saysam diğerine haksızlık olur gibi. hepsiyle iyi anlaşıyorum aslında. illa bir isim ver dersen @L_ var ilk başta çok güvendiğim ve çok sevdiğim dostum. onun yeri çok ayrıdır bende. Yönetimde ki kızların hepsini de çok seviyorum zaten ayırt edemem

~Ada~ Evet gerek yönetimdeki gerek üyelerimiz bayanlar hepsi çok kıymetli ve içten.

~Ada~ Sim TatLiSohbet.ORG adına şunu iletmek istiyorum bütün üyelerimize her daim sabırlı ve anlayışlı olmanızdan dolayı kendi adıma teşekkür ederim. Senin TatLiSohbet.ORG hakkındaki düşüncelerini alabilir miyim ?

~Sim~ TatLiSohbet.ORG çok başarılı bulduğum bir sunucu. karşılıklı birbirimize destek oluyoruz, destek oldukça da dostluk bağı kuvvetleniyor zaten. ne zaman uğrasam hep samimi bir şekilde karşılandım güzel bir aile ortamı var. bu bozulmaz inşallah. başarılarınızın daim olmasını dilerim.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

~Ada~ Teşekkür ediyorum. Bende bu kadar sunucularda görev aldım fakat TatLiSohbet.ORG gibi iRCRehberi'ne gerçekten emek verip paylaşım yapan bir site görmedim. Hepsine buradan da Ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başarıları daim olsun inşallah.

~Sim~ Asil ben sana teşekkür ederim canım her şey için. çok keyifliydi. Hep mutlu ol canim sen de çok seviliyorsun. ♥️

~Ada~ Canımsın benim hep mutlu ol ve hep gül. Başarılar diliyorum.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu Ada tarafından (30 Aralık 2021 Saat 20:06 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 30 Aralık 2021, 11:33   #2
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

ikinizinde yuregine saglik, guzel roportaj olmus

________________

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .
Bırak elinde ki kalemi diyorlar,
bırak şeytan doldurur.
Ve bugün imge dediğin her şey,
bir anda bizim gibi bir katil olur.
.


hepSi bir yaLan . . .
 
Alt 30 Aralık 2021, 11:34   #3
Standart

Her konuda olduğu gibi röportaj konusunda da en güzelini yapmışsın görsel ve söyleşi harika. Emeğine sağlık başarıların devamını diliyorum.

Forum görseL = @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu AdrenaLin tarafından (02 Ocak 2022 Saat 16:11 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 30 Aralık 2021, 11:35   #4
Standart

roportajlari bu sekilde okumak zor geliyo alinti yapiyorum alinti penceresinde okuyorum

________________

hay s.yim yine ayni gun yine ayni tavan ya
 
Alt 30 Aralık 2021, 11:36   #5
spring will never be again..
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

İyi ki gel demişim.
O zaman.
Çok samimi bir röportaj olmuş,emeklerinize sağlık.

 
Alt 30 Aralık 2021, 11:39   #6
Banlı Üye
Aykut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Muhabbetiniz,varlığınız daim olsun.Yüreğinize sağlık :)

 
Alt 30 Aralık 2021, 11:39   #7
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] harika roportaj olmus ikinize de basarilar :)

________________

IRCRehberi Genel Sorumlusu Sim &  Ada Röportajı (TatliSohbet)
 
Alt 30 Aralık 2021, 11:40   #8
Ada
Banlı Üye
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
ZaLim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ikinizinde yuregine saglik, guzel roportaj olmus
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok teşekkür ederim.
Beğenmene sevindim:)

 
Alt 30 Aralık 2021, 11:49   #9
Emektar
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] & @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Güzel bi roportaj olmuş Emeğinize yüreğinize sağlık

 
Alt 30 Aralık 2021, 11:54   #10
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zaten yaptigi herisin hakkini veren mükemmel 1 insan.tebrik ederim. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zaten duruşu ve kalitesiyle zaten mükemmel 1 insan.yani 2 mükemmel buluşuncada ortata çıkan tek şey GÜZELLİK.tebrikler ve başarılar.

________________

ηrmη
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:26.