IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


IRC Dünyasından Röportajlar IRC Dünyası üzerinde görev almış, tanınmış kişilerle yapılan röportaj ve söyleşileri bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

55Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Haziran 2022, 20:22   #1
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Mobilkelebek.Net Sunucu Sahibi " IneGoL " ile röportajımız

Mobilkelebek.Net Sunucu Sahibi " IneGoL " ile röportajımız

Saruhan Selamün aleyküm hayırlı günler nasılsınız ?


IneGoL A.s hg Saruhan çok şükür sen nasılsın.


Saruhan Hoşbuldum sende hoş geldin hamd olsun iyiyim. Öncelikle IneGoL'ü tanımakla ve tanıtmakla başlayalım. Kimdir ne iş yapar ? Kendinizden bahsetmek gerekirse neler söyleyebilirsiniz ?

IneGoL Tabikide adım Fatih Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşıyorum şehrimi çok sevdiğimden dolayı bu nicki aldım mesleğim mobilya sektörü


Saruhan Fatih memnun oldum. Biliyorsun forumumuz sunucular üzerine kurulu ve herkes irc dünyasına bir vesile ile tanışmış takılmış bulunuyoruz bizlerde dahil peki sen İRCD dünyasına ne zaman katıldın. Nasıl tanıştın bizlere biraz bundan bahseder misin ?

IneGoL Tabikide irc dünyasına 2005 yılında bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine büyük sunucularda takıldım.Kendimi orda baya bir şekilde arkadaş ortam tanımaya başladım ve bir kaç sunucuda yıllarımı verdim.Son 5 yıl içinde Sunucu açıp sunucularla güzel bir şekilde ortam yaptım ve bir çok forum sayfasına takıldım.Benim en çok hoşuma giden ve bana samimi gelen tek forum sayfası ircrehberi.net ailesi samimi arkadaşlar var.Burda bir konu açsam ve paylaşım yapsam beni en güzel şekilde temsil ediyorlar.Başta oMeN ve bu forum sayfasına emek veren herkeze çok teşekkür ederim.


Saruhan Bizlerde bizleri tercih edip ve aktif olduğunuzdan ötürü teşekküru borç bilip röportaj vesilesi ile sizlere iletmiş olalım. 2005 den bu yana 17 sene geçmiş ara verdiğiniz dönemler oldumu? Olduysa neden ara verdiniz? Malumunuz bazen İRCD dünyası kafa ağrıtıp can sıkabiliyor.


IneGoL 17 sene içinde bir kaç yıl ara verdim.Sanal aleme biraz kafa dinlemek için ama eş dost arkadaşlarım bırakmadı beni yalnız ve tekrar sanal aleme giriş yaptım ve mobilkelebek.net sunucusunu aldım devam ektirmekteyim. Aklımda 2 tane daha domain var bunları bünyeme en yakın zamanda katıp irc dünyasını daha güzel emek vermek için elimden geleni yapacağım.

Saruhan Allah utandırmasın kafandaki ve umut ettiğin seviyeye gelmek ve farkındalık katmak için harcadığınız emeklerinin karşılığını almanız dileğimizi hem kendi adıma hemde ircrehberi.net yönetimi adına sizlere belirtmek istiyoruz. 17 sene İRCD hayatınızda çok sunucularda ve büyük mecralarda bulunduğunuzu ifade ettiniz. Peki ne gibi görevler üstlendiniz ? Size yakın gelen ve severek yaptığınız bir görev nedir?


IneGoL 17 sene içinde bulunmuş olduğum yıllardır dostlugumu sürdürdüğümüz çok nadir arkadaşlarım kaldı yanımda ve her konuda üstlenmiş olduğum görevler getirmiş olduğum arkadaşlarımın en güzel şekilde ağırlanmaları için elimde geleni yapmamdır ve yetki bazında Network adminliktir.Bilgimiz ve eş dost arkadaş çevremizle hemen hemen 20 25 kişilik dostluğumuz bulunmaktadır
.

Saruhan Allah dostluğunuzu baki kılsın. Peki 17 senelik İRCD hayatınızda ilk başladığınız yıllar ve günümüz arasında kıyaslama yapmak gerekirse neler soylebilirsiniz? Artı ve eksilerini değerlendirirken neler söylebilirsiniz?


IneGoL Tabi 2005 yıllarında çok güzel arkadaşlık ortamı vardı.Sağlam dostluklar ozamanlar kimsenin kimse hakkında konuşması yoktu veya birbirinin arkasından iş çevirme şimdiki zaman en yakın arkadaşın senin hakkında yalan yanlış bilgi alıp dostlarından eder oldu ozamanki samimiyetlik kalmadı şimdi cebine 3 5 koyan insanlar Sunucu açar oldu.Günümüzdeki dostluk pek kalmadı o yüzden forum kanallarında gerçek dostluk arkadaşlık kaldı.


Saruhan Tabiki hak verip size katılıyorum. Mobilkelebek.net emek verilerek açıldığı aktif olarak konular da paylaşıldığı üzere çaba ve emek sarfediliyor. Bunun üzerine bu yolculuğa çıkarken ne gibi hedefler konuldu. Hedeflerinizi biz forum sakinlerine paylaşmak ister misiniz?


IneGoL Tabiki de Mobilkelebek.net adı altında buluşan ve bizi destekleyen herkese çok teşekkür ederim.Bizim açılma gayemiz temiz nezih bir arkadaş ortamı ile bu meşakkatli yolda kat etmek haksızlıkların olmadığı kimsenin kalbi kırılmadan bir platform da buluşmak niyetimiz.Tabikide her Sunucu emek vermekte ama bu emeği arkadaşlarıyla birarada başarma derdindeyiz.

.

Saruhan Allah utandırmasın. Sizin düşünceniz ile bakarsak sizin sohbet platformunuz da yönetici olmak için ne gibi vasıflar olmalı ?


IneGoL Amin şahsen yönetici olmaktansa bulunmuş olduğun sohbet kanallarında arkadaşlar ortamına katılma derdindeyim.Bir yöneticilik gayem olmadı şahsen
.


Saruhan Anlıyorum. Peki kullanıcılar neden mobilkelebek.net tercih etmeli diye sorarsak okuyucularımıza neler söylebilirsiniz?


IneGoL Şahsen bulunmuş olduğumuz Sunucu bazı sunuculara göre daha güzel ve samimi gelmektedir.Mobilkelebek.net kanalı sohbet ortamları arasında güzel bir seviyeye ulaşmaktadır.Bizleri tercih etmelerinin sebebi samimiyetlik ve saygının olması.

Saruhan Bu yolda devam etmenizi temenni ediyorum. Az önce cebine para giren herkes hemen sunucu açıyor diye belirttiniz. Buda ister istemez sunucu kirliliğine yol açıyor. Bu konuda temennileriniz ne olabilir ?


IneGoL Bir ekip oluşturmadan Sunucu açan çok insan var ve bir kaç ay sunucuyu açıp kapatan insanlara söylemek istemiştim onu ama birlik olup herkes elinden geldiği kadar arkadaşlığını ve dostluğunu sağlasa bu aç kapa olayı olmayacak.Bakıyorsun yeni açılan Sunucu diye forum sayfasına giriyorsun hayırlı olsun diyorsun.2 ay sonra Sunucu kapanmış :) demek istediğim bundan ibaret öncelik arkadaş ortamını kurmak saygı kazanmak daha sonra Sunucu açmaktır.Biz bunların hepsini aşmış bulunmaktayız.



Saruhan Evet malesef ama zevk aldıkları için düşünceler her zaman havada kalıyor. Peki son olarak ircrehberi.net hakkındaki düşüncelerinizi alabilir miyiz?


IneGoL Şahsen valla ircrehberi ailesi benim gönlümde başka yerde beni ve ekibimi her zaman desteklediler yanımda oldular.Sunucularıma gelip ziyaret eden tüm üyelere ve yöneticilere çok teşekkür ederim.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ailesine bu meşakkatli yolda emek veren herkeze teşekkür ederim

.

Saruhan Hem röportaj teklifimizi kabul ettiğiniz için hemde bizleri tercih ettiğiniz için hem kendi adıma hemde ircrehberi.net yönetimi adına teşekkür ediyoruz. Sağolun varolun.


IneGoL Sizlerde sağolun var olun iyiki bu güzel platformdasınız.
________________

Mobilkelebek.Net Sunucu Sahibi " IneGoL " ile röportajımız
 
Alt 03 Haziran 2022, 20:57   #2
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

emegine saglik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
güzel sorularla dolu dolu cevaplarla keyifli bi röportaj olmus
basarilarin daim olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 03 Haziran 2022, 21:00   #3
SosiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Samimi keyifli bir röportaj olmuş.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Emeğine sağlık.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılarının devamını dilerim.

________________


Mobilkelebek.Net Sunucu Sahibi " IneGoL " ile röportajımız
 
Alt 03 Haziran 2022, 21:17   #4
Standart

Emeğinize sağlık keyifle okudum, başarılarınızın devamını dilerim

 
Alt 03 Haziran 2022, 21:26   #5
Standart

emegine saglik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] basarilariniz herdaim olmasi dilegiyle ayrica guzel roportaj olmus emeginize saglik

________________

No MoRe DramA
 
Alt 04 Haziran 2022, 09:39   #6
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık.
İçten bir röportaj olmuş
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılarınızın devamını dilerim.

 
Alt 04 Haziran 2022, 09:47   #7
Yönetim Bilişim Sistemleri Uzmanı
Koray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılarınızın devamını dilerim

________________

"Sözünü tartmadan söyleyen, aldığı cevaptan incinmesin."
Hz.Mevlana
 
Alt 04 Haziran 2022, 09:49   #8
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık çok güzel bi röportaj olmuş
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılarının devamını dilerim

________________

 
Alt 04 Haziran 2022, 10:03   #9
SendikaLı
MarjinaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Emeğine Sağlık Keyıfle Okudum..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ßaşarılı ßir sunucunuz war arada gelıyorum ve çok keyıf alıyorum.ßaşarılarınızın devamını dılerım kardeşim.

________________

𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲.

Mobilkelebek.Net Sunucu Sahibi " IneGoL " ile röportajımız
 
Alt 04 Haziran 2022, 10:16   #10
Emektar
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Emeğine Sağlık İçten Samimi Bir Röportaj Olmuş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dostum Başarılarının Devamını Dilerim.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:28.