IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


IRC Dünyasından Röportajlar IRC Dünyası üzerinde görev almış, tanınmış kişilerle yapılan röportaj ve söyleşileri bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

31Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 16 Eylül 2020, 13:27   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Trsohbet.Com Sales Lideri Stella Röportajı

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[CENTER] Merhaba Saygıdeğer IRCRehberi.Net kullanıcıları ;


Trsohbet.Com Sales Lideri Stella ile sizler için keyifli bir röportaj gerçekleştirdik..


She : Merhaba Stella, öncelikle nasılsınız yıllar sonra.?

Stella : She cim iyiyim teşekkürler seni görmek çok güzel bu arada 😊

She : Aynı duygu içindeyim Stella cım IRCRehberi.Net olarak röportaj teklifimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Stella : Rica ederim She cim

She : Uzun yıllardır IRC/d dünyasında olan ve çoğu Kişinin'de tanıdığı ama bu röportaj ile birlikte sizi ilk defa tanıyacak olan kişiler için kendinizi tanıtırmı sınız bizlere.?

Stella : 40 yaşındayım, kendime ait emlak ofisim var. Onun dışında inatçı, hıslı biriyimdir. Aslında kendimi anlatmayı pekde sevmiyorum, en zorlandığım soru bu olsa gerek ..

She : Hırslı oldugunuzu, biliyorum buda güzel bir özellik bence sizi yaşamak gerek.

She : Peki Stella, IRC/d ile nasıl tanıştınız, uzun zamandır IRC/d bulunuyorsunuz, ilk hangi departmanda, hangi sunucularda bulundunuz.?

Stella : 11 sene önce IRC/d gevezede başladım. Çok sevdiğim bir dostumun zoruyla girdim diyebilirim..

She : Baya uzun bir süre zarfı olmuş diyebilirim sizin adınıza.

Stella : Evet. Bu süre zarfında bi kaç kez bıraktım.

She : Pekala uzun yıllardır IRC/d bulunuyorsunuz, size ne gibi + ve - oldu bu zamana kadar Stella.?

Stella : Kendi adıma eksileride çok oldu artılarıda. Çok güzel dostluklar kurdum ve realime yansıttım bu dostlukları...
Eksileri ise çok fazla hayal kırıklıkları yaşadım. insanlara olan güvenim sarsıldı..

Stella : Eksileri olmasına rağman artılar daha çok ağır basıyo bende. Hiç tanıyamıyacağim insanları tanıdım dost denilebilecek insanlar bunlar.

She : Sanalın gerçek yüzü hayel kırıklıkları oluyor illaki zaten güvenmemek gerek. Ama dostluk farklı özellikler Real dökünce.

She : Trsohbet.Com gibi köklü bir sunucu da yıllardır görev alıyorsunuz. Öncelikle sales gibi bir depertmanın başındasınız, bize biraz yönetim anlayışınız'dan bahsedermi siniz.?

Stella : Trsohbet.Com 'da hem üstyönetim hemde sales departman lideriyim. Biraz yorucu stresli ama keyifli bir görevim var. Sales olarak biz sununuda ki ilk kapıyız. Userlikden adminliğe açılan ilk kapı ve verdiğimiz izlenim suncuyu temsil ettiği için hoşgörülü, sabırlı, anlayışlı olmak zorundayız.

[COLOR="Purple "]Stella :[/COLOR] Kişiler admin olmadan önceki ilk izlenimlerini sunucuda bizimle görür. Kendisine yardımcı olan kişiyle anlaşırsa, admin'lik alır, anlaşamazsa almaz. Kendi adıma adil , sabırlı, anlayışlı insan kaybına değilde kazanmaya odaklı bir yönetim anlayışım var.

Stella : İnsanlar hata yapar , yapmalılar da doğamızın gereği budur. Yeterki ona anlayışla yaklaşıp hatalarını gösterebilelim ve değişme fırsatı sunabilelim. Ben egolu bir yönetici olmadım hiç sanırım o yüzdende çoğunlukla, user - adminler özelden yardım isterler benden.

She : Gerçekten zor ve Bi o kadar da sabır isteyen, bir görevdesiniz. Ama beğendiğim bir yönetim tarzına sahipsiniz genel olarak.

She : Evet şunun'da altını çizmek istiyorum ; Sizinle aynı yönetim de olduk ve ego "sıfır".

Stella : Keyifliydi doğrusu seninle çalışmak Elif Teşekkür ediyorum, özledim o günlerimizi, İdeal cidden bambaşkaydı bizim için 😊

She : Stella çoğu sunucularda sales artık var peki neden kullanıcılar Trsohbet.Com tercih etmeli sizce.? Sonuşta para ise oraya da ödenicek sizede. Admin'lik düşünenlerin sizde ne gibi avantajları olucak peki.?

Stella : She Trsohbette bir kere egolu yöneticiler yok. Sıcak samimi bir ortamımız var. Pek çok sunucuya göre daha nezihiz .Prensib olarak sadece para prensibini taşımıyoruz . Yani paramı öderim istediğimi yaparım düşüncesinde, olan kişileri barındırmıyoruz.

Stella : Sunucu kuralları neyse hepimiz için geçerlidir. Bizde Network Adminde hata yaptığında ceza alır, Root Adminde ceza alır, yönetim üyeside olsa ceza alır..

She : Eşit adaletin tescil etmesi güzel şöyle bir laf vardır hani. Parayı veren düdüğü çalar, bu Trsohbet.Com için geçerli değil ise güzel bir izlenim oluşturur sunucunuzu tercih edenler için.

She : Pekala günümüzde oldugu gibi sanalda'da kadın olmanın zorluğunu yaşıyoruz elbette ki. Sizde hem sales lideri olarak ne gibi zorluklar yaşıyorsunuz.? Biliyorsunuz ki yönetici olarak her zaman ilk sizden geçiyorlar o yüzden sabır ve her daim pozitif olunmak zorunda kalınıyor bazen.

Stella : She canım valla ben zorluk yaşamıyorum aksine yaşatıyorum, azcık mikrop bi yapım var 😊

Stella : Herkesle uğraşıyorum cadılıklar yapıyorum. Hep derim kadın istemedikden sonra kimse ne realde ne sanal da bişey yapabilir. O izni verirsen zaten sorunu sanalda değil heryerde yaşarsın..

She : Kesinlikle katılıyorum Stella insanın içinde olucak, içinde yoksa yapan her yerde yapar.

She : Stella IRC/d "Sales denildi mi akla ilk gelen, para olur, tabiki bunuda yönetmek zor olsa gerek. Eskiden help, radyo sunucunun bel kemiği olurdu şimdi sales depertmanı aldı gibi görünüyor. Peki sunucu için sales ne gibi önemlidir.?

Stella : Sales cidden zor bi departman . Bizler herzaman profösyenel olmak zorundayiz. Duygularimizla hareket edemeyiz, Kavga edemeyiz. Yani tüm adminlerle iyi geçinmeliyiz. Sen adminsin mesala senle kavga, ettim bir ay sonra sana ödeme icin nasil gelecem gelemem.

Stella : Ve admin ve opers arasindaki ilk intibayi biz veririz . Yani kisiyle ilgilenmemiz iyiyse sunucu, hakkinda olumlu düşünceye sahip olur . Kötüyse, kötü intiba birakir. Sunucuya katkisina gelince sales sunucunun kasasidir. Sunucunun tüm giderleri sales gelirlerinden giderilir.

She : Herşey den önce birlik ve beraberlik içinde olmanız gerekir her daim dediğiniz gibi sonuçta büyük bir sunucu illaki giderleri vardır buda sales'den geçiyor orası kazanıcak'ki sunucuda, para akışı dönebilsin.

She : Peki Stella artık günümüzde normal bir user bile ücret ödeyip en yüksek yetkiye sahip olabiliyor. Eskiden yetkili olmak için bir çok komut ve emek vermek gerekiyordu oysaki artık öyle değil, peki bu Trsohbet.Com nasıl etkiliyor ne gibi faydası oluyor ücretlilerin.


Stella : Yani aslinda sunucu dediginiz sey kurallardan olusan bir sistemdir. Kurallara uyarsa devam eder uymazsa ceza alir silinir. Kurallara uydugunuz sürece, sorun yok aslinda, ücretli bile olsa kural her zaman geçerlidir bizde. Faydasına gelince tabii oluyor sonuçta para dönmesi gerek, ihtiyaçlar için.

Stella : Adminleri ücretli yada ucretsiz diye ayirmiyoruz biz. Tek farklari ücretsizler emek vermek zorundalar ücretliler emek vermek zorunda degiller.

She : Her sunucu da olan sistem burdada var ama emek veren Adminler daha farklıdır diye düşünüyorum, keza yıllardır bu yönetim de var bildiğim kadarıyla o yüzden emek farklıdır.

She : Stella her büyük sunucu gibi sizinde kullanıcılara özel yaptığınız yada yapıcağız projeler varmı dır.? Bilirsiniz ki IRC/d, kullanıcılarına her zaman cazip geliyor bu tarz projeler.

Stella : She dönem, dönem yapılıyor, Radyoda dj'ler arasindan en iyilerine oper hediye ediliyor. Oyun kanallarinda derece, alanlara gold ekliyoruz.

She : She Radyo ile ilgili proje güzelmiş ayın en iyi dj yine Oper.

She : Pekala yetkilendirme Trsohbet.Com da nasıl oluyor. Belli bir süreç var mı yoksa ücreti ödeyen herkes hemen root olabiliyor mu.? Çünkü IRC/d güvenip yetki vermek zor.

Stella : Root olabiliyor ama yonetime girebilmesi için belirli, zaman dilimi geçiriyor
bu süreçte, Root izleniyo egosuz, mütevazi icten samimi biri ise yönetime girebiliyor.

She : IRC/d en büyük özellik bence egosuz olabilme genelde Adminler bir şey sorulduğunda ya saatler sonra cvp alınır yada hiç.

She : Stella herkesde şu düşünce ister istemez oluyor. Büyük sunucular denilince akla hep özellikle herkesin gözünde para ile çalışan bir sunucu izlenimi veriliyor bunun için ne diyorsunuz. ?

Stella : Şöyle para tabiki gerekli büyük sunucularin büyük masraflari oluyo ama bu demek degilki para veren istedigi gibi hareket edebilsin. Kurallat var ve bu kurallara herkes uymak zorunda.

She : Kesinlikle öyle, her para veren istediğini yaparsa zaten bir yol kat edilemez.

She : Son olarak, IRCRehberi.Net kullanıcıları ve bu röportaj okuyan herkese ne demek istersiniz Stella cım.

Stella : Sabirlarindan ötürü teşekkür ederim. Zira uzun bir röportaj oldu, sanada ayrıca teşekkür ederim She canım 😊

She : Asıl IRCRehberi.Net ve kendi adıma ben teşekkür ederim bu güzel röportaj için ve ayırdığınız zaman dilimi için Stella cım 😊

Not : Sorular güncellenmiştir.
________________

~ E & B ~

Konu She tarafından (18 Eylül 2020 Saat 13:00 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 16 Eylül 2020, 13:47   #2
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

cok akici ve guzel olmus uzun olmasina ragmen hic sklmadim okurken
emeginize saglik

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 16 Eylül 2020, 13:49   #3
spring will never be again..
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Harika olmuş , emeklerinize sağlık

________________

“sen haylaz rüzgarlar önünde şimdi, sevdanın yükünü attım omuzumdan. sen sandığım şey belki benim yüreğimdi, iyi ki dönmüşüm yolun başından.”
 
Alt 16 Eylül 2020, 13:53   #4
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ah @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cığım seni görmek ne hoş!
Keyifle okudum. Emeğinize sağlık her ikinizinde 🌸

 
Alt 16 Eylül 2020, 13:53   #5
"Mizantrop"
Rima - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güzel bir röportaj olmuş.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cığıma da başarılar dilerim

________________

.
 
Alt 16 Eylül 2020, 13:55   #6
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık hanımlar.

 
Alt 16 Eylül 2020, 14:42   #7
Tr Sohbet
NiCe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] canım harika bir röportaj olmuş ikinizde eskisi gibi yan yana gelmişsiniz sizi seviyorum :*❤💜😇

 
Alt 16 Eylül 2020, 15:23   #8
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Sim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
cok akici ve guzel olmus uzun olmasina ragmen hic sklmadim okurken
emeginize saglik
Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sağolasın

Alıntı:
Lareina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Harika olmuş , emeklerinize sağlık
Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sağolasın

Alıntı:
Allecra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ah @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cığım seni görmek ne hoş!
Keyifle okudum. Emeğinize sağlık her ikinizinde 🌸
Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cım sağolasın

Alıntı:
Rima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güzel bir röportaj olmuş.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cığıma da başarılar dilerim
Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sağolasın

Alıntı:
Yazgı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğinize sağlık hanımlar.
Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımcım sağolasın

Alıntı:
NiCe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] canım harika bir röportaj olmuş ikinizde eskisi gibi yan yana gelmişsiniz sizi seviyorum :*❤💜😇
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim teşekkür ederiz

________________

~ E & B ~
 
Alt 16 Eylül 2020, 15:49   #9
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cım yıne oguzel yuregınle butunlestırıp karsındakı ınsanın guzel ve bilinmeyen yönlerini çıkarmısın cok basarılı ve akıcı bir sohbet roportaj olmus tek kelimeyle harıkasın herzamanki gibi herdaim en iyi yapıcagından eminim
Basarilar ikinizede

________________



» [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 16 Eylül 2020, 16:03   #10
Standart

She mmm güzel bi insanla güzel bi röportaj olmuş bu güzel insanı da tanimamiza vesile olduğun için cook teşekkürler bitanem

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:54.