IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


IRC Dünyasından Röportajlar IRC Dünyası üzerinde görev almış, tanınmış kişilerle yapılan röportaj ve söyleşileri bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

48Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Eylül 2020, 14:41   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Trsohbet.Com Üst Yönetimi Bakkardi Röportajı

Trsohbet.Com Üst Yönetimi Bakkardi Röportajı


Merhaba Saygıdeğer IRCRehberi.Net kullanıcıları ;

Trsohbet.Com Üst yönetimi ve Ns Lideri Bakkardi ile sizler için keyifli bir röportaj gerçekleştirdik..



She : Merhaba Bakkardi, nasılsınız.?

Bakkardi : Merhaba She iyiyim teşekkürler siz nasılsınız.

She : Teşekkür ediyorum yıllar sonra görüşmek bugüne nasip oldu bende iyiyim.

Bakkardi : Evet şaşırdım bende ama güzel oldu 😊

She : Öncelikle ilk olarak röportaj teklifimizi kabul ettiğiniz için. IRCRehberi.Net yönetimi ve kullanıcıları, adına teşekkür ediyorum.

Bakkardi : Ben teşekkür ederim sana ve tüm ekibe böyle bir söyleşiye davetin için.

She : Evet o zaman hazırsanız sorulara geçelim Bakkardi.

Bakkardi : Buyurun geçelim Elif hanım

She : Bakkardi kimdir, IRC/d sizi tanıyan kadar bu röportaj ile yakından tanımak istiyenler için kendinizi tanıtırmı sınız rica etsek..

Bakkardi : Adım Emin, 35 yaşındayım aslen Düzceliyim doğma büyüme istanbuldayım özel bir şirktette satın alma sorumlusu olarak çalışıyorum.

She : Güzel bir tanıtım oldu teşekkür ederim.

She : Pekala olmazsa, olmaz sorumuz IRC/d ile tanışmanız ne zaman ve nasıl oldu. İlk girdiğiniz sunucu hangisiydi.?

Bakkardi : Aslında pek çok kişi gibi erken yaşta tanışmadım IRC/d ile, 24 yaşındayken evimize aldıgımız yeni bir bilgisayarın içindeki mirc programı sayesinde tanıştım, sadece merak amaçlı girip bakmıştım, zamanla gele gide müdavimleri arasında yer aldım. Ben sadece idealsohbet.com sunucusunda oldum yıllarca.

Bakkardi : Sonrasında sunucu sahibi el değişti ve tr sohbet ile linklendi sunucu, şuan da da trsohbetdeyim bildiğin üzere.

She : Herkes bir merak ile başlıyor bu IRC/d sevdasına zaten ama ideal sohbet yeri bende de çok farklıdır ilktir 😊

Bakkardi : Bende de öyle 😊

She : Peki herkesin ve benimde merak ettiğim soruya gelelim. Uzun zamandır bu nicki kullanıyorsunuz. Nickinizin bir anısı varmı neden Bakkardi nerden esti bu nicki kullanmak.?

Bakkardi : İlk girdiğim zamanlar belirli bir rumuzum yoktu. Sonrasın alıştıkça ortamı tanıdıkça, sabir bir rumuz almam gerektiğini anladım..

Bakkardi : Çok komik ama aklıma bişi gelmedi o an, o yıllarda istanbulda arkadaslarımızla gittiğimiz bir eğlece mekanı vardı. Adı Bakkardi o geldi aklıma öylece aldım ve kaldı bende 😊

She : Eğlence mekanını ismi olması da enteresan mış ama güzel bir nickiniz var öğrenmiş olduk anısınıda.

She : Bakkardi bu zamana kadar hangi depertmanlarda görev aldınız.? Ve şuan Trsohbet.Com Ns Lideri olarak görev yapmaktanız peki bu süreç nasıl oldu.?

Bakkardi : İdealSohbet'de chanserv de görev almıştım burada da nickserv kısmet oldu, ben ilk IRC de girdiğimde help konusuna çok merak sarmıstım. Ve o konularda kafa yordum sürekli o sebepten sunucuda, hangi departmanda ihtiyaç varsa orda görev almaya gönüllü oluyorum..

She : Doğru yaklaşım önemli olan yetki değil nerde açık varsa onu kapatmak zaten biz ideal sohbet de o tozları yuttuğumuz için bizde öncelikle çıkarsız yardım geliyor.

She : Sizde uzun yıllardır yönetim bölümlerinde yer alan biri olarak. Bir yönetici olabilmek için ne gibi vasiflara sahip olunmalidir. ?

Bakkardi : Aslında ben yöneticilik konusunda çok iddalı değilimdir, çünkü yıllardır tanıdıgım ve saygı duydugum kişiler var onlara saygısızlık olmasın. Ama bana göre bir yöneticide sevk ve idare, onun dısında iş disiplini ve yaptıgı işi sevmesi altındaki kişilere de onu Hissettirip, kendisinin örnek alınmasını sağlamaktır.

She : Kesinlikle katılıyorum, o bölümü sevdirmek ve zaten severek yapmaları Sizide mutlu eder kimse huzursuz oldugu yerde çiçek açmaz diye düşünüyorum.

She : Sayın Bakkardi, bir sunucuyu kaliteli bir şekilde ayakta tutabilmek için yönetici olarak nelere dikkat edersiniz? Sizin için en önemli kural nedir.?

Bakkardi : Bu soruya kısa ve öz bir cevap vereyim disiplin ve adalet.

She : Zaten ikisi olursa gerisi geliyor.

She : Merak ettiğim bir diğer soruya geçmek istiyorum sayın Bakkardi.

She : Uzun zamandır Trsohbet.Com yetkilisiniz, sizde bilirsiniz ki sanalda pek sabit olan kişiler nadirdir. Bu başarınızı neye bağlıyorsunuz.?

Bakkardi : Bulunduğum ortam ve ortamdaki arkadaş çevremi seviyorum, aldıgım görevleri de elimden geldiğince basarılı bir şekilde yürüttüğüme inanıyorum ve bu beni mutlu ediyor..

Bakkardi : Kısacası severek yaptıgınız işte başarı kaçınılmaz düşüncem bu yönde 😊

She : She Aynı fikirdeyim sevmek çok önemli birde sevdiğimiz insanlar varsa daha da güzel olur ortam 😊

She : Peki Trsohbet.Com olsun yada diğer sunuculardan olsun, yöneticiliklerini takdir ettiğiniz ve beğendiğiniz kişi'ler var mı.?

Bakkardi : Diğer sunuculardaki yönetici arkadasları pek tanımıyorum, ama geçmişte idealsohbet'deki ilk yıllarımda MeteoR abi vardı onun yöneticiliğini çok severdim.Şu an TRSohbet'deki arkadaşlarımızdan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocamı begeniyorum.

Bakkardi : Birde sunucu sahibimiz Cagatay onun yeri de bende ayrıdır 😊

She : Emek veren herkes degerlidir, aynen Cagatay farklı bizim için ve tabiki Pink de unutmayalım.

She : Bakkardi Trsohbet.Com köklü bir sunucu ama günden, güne yeni sunucularda açılıyor kullanıcılar neden sizce sizi tercih etmeli.? Onlar için sizin sunucuyu cazip kılan etkenler nelerdir.?

Bakkardi : Mutlaka bu kadar ilgi ve alaka görülen bir platform için sürekli yeni projeler üretmek zorundasınız, bizim sucumuzda da böyle şeyler var ve olmaya devam edecektir. o yuzden Trsohbet.com kalsınlar.

She : Kesinlikle sürekli kendi içinizde hep yenilikler yapıyorsunuz buda zaten bu zamana kadar buralarda olmanıza bağlı zaten. Başarılarınız daim olsun diyorum.

Bakkardi : Teşekkür Ederim She 😊

She : Pekala günümüzde para herşeyin kapısını açıyor paranın olmadığı yer yok malum IRC/d ortamlarında bile artık söz parada. Sizce IRC/d in içine paranın girmesi doğrumu ? Emek verenle para veren aynı olur'mu.?

Bakkardi : Şimdi sunucuların belirli bir giderleri oluyor ve bu masrafları karsılmak içinde bir maddi akış gerekiyor, bana göre her ne kadar yanlış birşey olsada birde hayatın gerçekleri var kimse hem büyük ve kaliteli bir sunucuyu para olmadan olusturamıyor şu şartlarda mecbur işin içine para giriyor.

Bakkardi : Bence emek veren ile para veren bir olmuyor. Para veren her istediği sunucuda her istediği yetkiye sahip olabiliyor ama emek verip bir yerlere gelmek daha değerli diye düşünüyorum.

She : Evet kesinlikle Bir olmuyor ama dediğiniz gibi de büyük bir sunucu ve illaki gideri oluyor ama her ne olursa olsun emek veren kişiler bir üst daha degerli emek verdikleri için.

She : Son olarak IRCRehberi.Net hakkında düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim. Burdan İRCRehberi.Net kullanıcılarına ne söylemek istersiniz.?

Bakkardi : Ben forum sitelerine çok yabancı biri olarak pek bir yorum yapmim ama sonradan öğrendim ve gördüm ki IRC/d tanıdıgım arkadaşım var mış. Bundan sonra Tabiki aranızda olmaya gayret edeceğim.

Bakkardi : Senin davetin ve nezdinde hepsine ve sana çok teşekkür ederim Elif 😊

She : Bu zaman dilimini ayırıp bu güzel röportajı gerçekleştirdiğimiz için ben teşekkür ederim. Umarım okuyanlar'da bizim kadar keyif alır.
________________

~ E & B ~
 
Alt 08 Eylül 2020, 14:46   #2
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

güzel bi röportaj olmus emeginize yureginize saglik

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 08 Eylül 2020, 14:48   #3
"Mizantrop"
Rima - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güzel bir röportaj olmuş.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarıların devamını dilerim. :)

________________

.
 
Alt 08 Eylül 2020, 14:59   #4
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Sizi tanımak güzel @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılarınız daim olsun.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eline sağlık canımcım ;68

 
Alt 08 Eylül 2020, 16:00   #5
L_
~ Kekkei Genkai ~
L_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Başarılarının devamını dilerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kanka . Elinize sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yine harikasın

________________

Sayonaraaa..

 
Alt 08 Eylül 2020, 16:01   #6
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bende diyorum bu nicki nerden tanıyorum meğer nick değil mekanı tanıyomuşum

Sunucuda en önemli 2 şey : disiplin ve adalet kesinlikle katılıyorum. Disiplin ile baskı ve hiyerarşi karışınca da sevmiyorum ama ya. Sonuçta kafa dağıtmaya giriyoruz. Her şey dozunda güzel.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğinize sağlık ; bir çırpıda okudum ;ççk

________________

ellerinde bir güldüm ,
soldum .
 
Alt 08 Eylül 2020, 16:13   #7
Mutena
Ruyanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@Bakkardi basarilariniz daim olsun..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Eline emegine saglik yine cok guzel bir roportaj olmus.:)

________________

"hakikâte giden yolda, meşakkatsiz bir varış yoktur."




 
Alt 08 Eylül 2020, 16:24   #8
Standart

Emeğinize Sağlık.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi Saygılar : )

 
Alt 08 Eylül 2020, 16:29   #9
Hacker Tugbu
tugbu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] agabey adaletli misiniz peki siz?

She cim emeğine sağlık takipçisiyim roportajlarinın;gul

________________

 
Alt 08 Eylül 2020, 17:15   #10
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılar dilerim
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim emeğine sağlık güzel bir röportaj olmuş ;ççk

________________

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:51.