IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


79Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Aralık 2022, 10:33   #1
Standart IR - 2022 Yılının En Çok Konuşulan Konuları ve Yılbaşı Kutlamaları

IR - 2022 Yılının En Çok Konuşulan Konuları ve Yılbaşı Kutlamaları


IR - 2022 Yılının En Çok Konuşulan Konuları ve Yılbaşı Kutlamaları


Merhaba Saygıdeğer IRCRehberi.Net Kullanıcıları ;
2022 yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakıyoruz.
2023 yılını ise en güzel dileklerle ve heyecan içinde karşılıyoruz.
Her sene olduğu gibi bu sene de yılın konularını sizler için hazırladık.
Yılın konularının hazırlanmasında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.
Bu konuyu sizlerin güzel mesajlarıyla açmak istedik.
Mesaj alamadığımız üyelerin affına sığınıyor ve onları da yoruma bekliyoruz.
Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle tüm IRCRehberi Ailesinin yeni yılı kutlu olsun.

IRYönetimi


IR - 2022 Yılının En Çok Konuşulan Konuları ve Yılbaşı KutlamalarıIR - 2022 Yılının En Çok Konuşulan Konuları ve Yılbaşı KutlamalarıIR - 2022 Yılının En Çok Konuşulan Konuları ve Yılbaşı Kutlamaları

oMeN

Yeni bir yılda herkese sağlık huzur ve mutluluk diliyorum.
Bu yıl umarım k herkesin gönlüne göre bir yıl olmuş olur. Herkesin yeni yılını kutlarım.

Chelt

Bu yıl mutluluk ve huzurun arttığı, nefret ve kötü duyguların azaldığı, başarının size adım adım yaklaştığı anları toplayın. 2023, hatalardan korkmayacağınız; onlardan ders alacağınız ve başarılarınızı katlayacağınız bir anı birikimi olsun.. Mutlu yıllar dilerim.

Swat

Herkesin yeni yılını kutlarım, sevdikleriniz ve aileniz ile mutlu bir yıl dilerim.

BLueMooN

Değerli arkadaşlar merhaba, ircrehberi.net'in açılışından bu yana bizimle olan, acılarını, mutluluklarını bizimle paylaşan herkesin ayrı ayrı yeni yılını tebrik ederim. Nice mutlu yıllara hepbirlikte.

L_

Herkesin yeni yılını kutlarım hep beraber nice yıllara inşallah

She

Yeni yılda tabiki öncelik sağlık olmak üzere mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.
Ayrıca yılların, ayların güzel geçmesi ise bizim elimizde iç huzurunuz her zaman baki olsun ki yaşamanın tadını o şekilde daha iyi anlarsınız 2023 yılı hepinize şans getirmesi ümidiyle yeni yılınız kutlu olsun.

ZaLim

2023 yilinin gelisini; basta forum uyeleri olmak uzere butun Turkiye Cumhuriyeti vatandaslarina saglik ve mutluluk getirmesini, enflasyonun dusmesini, sacma sapan viruslerin ulkemizi terk etmesini temenni ederek kutluyorum.

Reyhan

2022 bana çok fazla şey öğretti ve hepimiz için öyle bir yil oldu diye düşünüyorum, benim bu sene öğrendiğim en güzel şey sevdiklerine ve mutluluğuna sıkı sıkı tutunmak sonucu ne olursa olsun saf kalabilmek oldu. Hayattaki amaciniz ne diye sorsalar herkesin cevabi ayni olur muhtemelen : mutlu olmak. Onca çirkinliğe, kötülüğe, pisliğe rağmen kar gibi bembeyaz kalabilmeye çalışan, bunca kötülüğün arasinda iyi olmaya çalişan, mutluluğu hak eden tüm güzel insanlara mutlu yillar dilerim.

Sim

yeni yil hepimize güzellik, ugur, yeni heycanlar, huzur, yeni umutlar getirsin.
mutlu yillar dilerim herkese.

Wildcat

Bizler yılbaşı kadar üçüncü yılımızı da kutluyoruz. Bu üç sene içerisinde birçok projeler ile hep bir adım önde hep bir farkındalık ile ses getirerek çok iyi yerlere geldik. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Herkese sevgiler saygılar

ZeyNa

2023 yılı tüm IRCRehberi.Net üyeleri ve sevdiklerine sağlık, mutluluk ve huzur getirsin. Geride bıraktığımız yılları aratmayacak kadar güzel bir yıl olmasını temenni ediyorum.
Herkese mutlu yıllar.

Aytac

İyi seneler İRCRehberi! Tüm hayalleriniz ve dilekleriniz bu sene gerçek olsun, tüm güzellikler 2023'te sizi bulsun! Mutlu, dolu dolu ve hiç unutamayacağınız güzelliklerle dolu yeni bir yıl diliyorum!.

Saruhan

2023 sağlığın, barışın, üretimin, bereketin, sevgi ve huzurun yılı olsun.Allah'ım bizlere huzur içinde geçirebileceğimiz bir yıl nasip etsin.Herkese mutlu seneler dilerim.

MarjinaL

Yeni yıl da umutların gerçek, gerçeklerin mutlulukların daim olması dileğiyle! İyi Yıllar.

yeSa

Yeni yılın sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yıllar!

JeSter

Şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl diliyorum.

Malefiz

Sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızı aynı güzellikte geçirmenizi dilerim.

Nutella

İyisiyle kötüsüyle bir yılı daha geri bırakıyoruz. Yeni yılın hepimize sağlık, mutluluk, huzur ve ehh birazıcık da para getirmesini diliyorum. (:
Herkese bol umutlu ve içten gülümsemeli mutlu seneler.

IR - 2022 Yılının En Çok Konuşulan Konuları ve Yılbaşı Kutlamaları .. Hoş Geldin 2023 .. IR - 2022 Yılının En Çok Konuşulan Konuları ve Yılbaşı Kutlamaları
IR - 2022 Yılının En Çok Konuşulan Konuları ve Yılbaşı Kutlamaları

Silvia

Sağlıklı huzurlu mutlu yıllar dilerim.

SonsuZ

365 gün; yeni dostluklar, yeni aşklar, yeni yolculuklar, yeni lezzetler, yeni kitaplar, yeni filmler, yeni şarkılar demektir. 365 gün sonunda yepyeni bir sen için şimdiden iyi yıllar!Sağlık Mutluluk ve Huzurla...

SosiN

Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği güzelliklerin hayatını dolduracağı, Yeni yılın sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dileğiyle. Mutlu yıllar!

Stolichnaya

Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2023 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle, iyi seneler!

YiLDiZ

Yeni yılda attığımız her adımda başarı yanımızda yürüsün. Bu yıl hepimiz için şans ve huzur senesi olsun.mutlu yıllar

Adnan

Gelecek yıl sizler için büyük mutluluklar, başarılar, aşklar getirsin! Gönlünüzce geçireceğiniz bir yıl olsun.

BuKLe

Sağlıklı bir yıl diliyorum herkese .

INFLaMeS

Eyyyy 2023!!!! Senden once gelen yillar bisey getirmedi saglik mutluluk falan.. oglum kismetten bile vazgectik bari para getir...

1903

Yeni Yıl Herkese Sağlık , Huzur ve Mutluluk Getirmesi Dileğiyle . 2023`de Herkesin Hayallerinin Gerçekleşeceği Bir Yıl Olmasını Dilerim.

Ayışığı

İlk önce, herkese sağlıklı bir sene olmasini dilerim. Kadınların ve çocukların haklarının daha korumalı bir sene temenni ediyorum. Herkese mutlu yıllar

inCi

Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği.. güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle.. İyi Yıllar.. (:

PurpLe

Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. 2023 yılı da böyle olsun ama hep güzel olsun. Nice Yıllara.

Raina

Yeni gelen yılda tüm umutlarınız da birlikte gelsin. Hayatınızda neşe ve mutluluk her daim yanınızda olsun.
Bereketli ,bol kazançlı,huzur ve sevgı dolu bir yıl gelsin 2023 hoş geldin

Staff

Tüm IR ailesinin yeni yılını kutluyorum. Yeni yılın sağlık huzur ve bol para getirmesini temenni ediyorum.
Şunu da eklemek isterim klasik mutlu noeller

Ela

Yeni yıl boyunca sevgi, mutluluk, huzur ve sağlık, hayatımızdan eksik olmasın. Tüm dileklerimiz gerçek olurken mutluluğumuzu doyasıya yaşayalım ... Mutlu seneler

OmerAti

Geleceği oluşturacak her yeni günün bir öncekinden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar.

Zeynep

En kötü günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın içten gülümsemelerle dolu geçmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar!

ExCaLuBuR

Geçtiğimiz yıllarda ki tüm olumsuzlukların son bulduğu, huzur ve refahın geldiği , mutlu yıllar dilerim.
Yeniden bünyesinde bulunduğum, İRCRehberi.Net ailesinin başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum.

Herkese saygılarımla..

Microsoft

Tüm IRCREHBERİ.NET ailesine 2023 yılının huzur, mutluluk, sağlık ve refah paylarıının biraz daha yükselmesini temenni ettiğim bir yıl dilerim.

KartaL

Mutlu yıllar

PauL

Hoş geldin yeni yıl! 2023 yılı sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeni yılınız kutlu olsun..

Zeytin

Gelen yılın, giden yılı aratmayacağı, hep daha iyiye ve güzele kavuşabileceğimiz, sevdiklerimizle birlikte geçireceğimiz musmutlu bir yıl olsun, çok amin <3

Hümaşah

Yeni yılda herkese sağlıklı,mutlu,huzurlu bir yıl geçirmesini diliyorum.
2023'ün neşe ve şans getirmesini diliyorum.
Hepimizin yeni yılını kutluyorumm : )

BerduŞ

İyisiyle ve bolca da kötüsüyle bir yılı geride bırakmanın mutluluğu ve gelecek senenin bir nebze de olsa Türk halkı olarak bizleri rahatlatması temennisiyle.
Mutlu yıllar dilerim.

KivanC

2023 Yılı Mutlu umutlu geçmesini beklerdim, insanlarımızın insanlarımıza insanlarin hayvanlarimiza yapilan zulümlerin tekrarinin yaşanmaması diliyorum, insanlarımızın erkek cinslerinin kadınlarımıza yapılan zulümlerinin yapılmamasını istiyorum, insanların çocuklarımıza yapılan zulümlerin yaşanmaması istiyorum, insanlarimizin cahillikten çıkıp takım tutar gibi siyasi partileri tutmamalarini istiyorum.
Ulkemizin en hakiki bir refaha kavuşmasını diliyorum, gençlerimizin en iyi üniversiteler de çocuklarımızın en iyi okullarda okumalarını istiyorum.

"Yeni Yılda IRCREHBERI portal sanal alemde iyi yerlere gelmesini diliyorum"

NorthernLights

HybridIRC yönetimi olarak, yeni yılın bir önceki yıldan çok daha iyi olmasını diliyoruz. Umarız 2023 yılı; sağlık, başarı, mutluluk ve huzur getirir, sevdiklerimizle güzel günlerimiz olur. Ve tabi ki, yeni yılın bütün hayallerinizi size getirmesini de umut ediyoruz... Teşekkürler...

`bELa

Yeni yılın sağlık huzur neşe ve mutluluğun eksik olmadığı bir yıl olmasını temenni ediyorum.
Gözyaşlarımızın üzüntüden değil mutluluktan olacağı herkesin hayalini gerçekleştireceği bir yıl olması dileğiyle.


Lareina

2022 nin tüm kederi 2022 de kalsın güzel anılar ve güzel dilekler 2023 gidelim.
Mutlu ve huzurlu yıllar dilerim.

KraL

tek kelime ile muhteşem işler başaran ircrehberi ekibine sahip forum inşallah daha iyiye olsun.. mutlu yıllar

IR - 2022 Yılının En Çok Konuşulan Konuları ve Yılbaşı KutlamalarıIR - 2022 Yılının En Çok Konuşulan Konuları ve Yılbaşı KutlamalarıIR - 2022 Yılının En Çok Konuşulan Konuları ve Yılbaşı Kutlamaları
________________

İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca,
kimseye ihtiyaç duymuyor.


IR - 2022 Yılının En Çok Konuşulan Konuları ve Yılbaşı Kutlamaları
 
Alt 29 Aralık 2022, 10:45   #2
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bolca da para getirsn;d bunu yazmayı unutmuşum

________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...
 
Alt 29 Aralık 2022, 10:49   #3
Standart

Mutlu yıllar ircrehberi.net

 
Alt 29 Aralık 2022, 10:50   #4
HybridIRC.com
NorthernLights - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Aşk getirsin aşk, para kazanılır :)


Alıntı:
YiLDiZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bolca da para getirsn;d bunu yazmayı unutmuşum

________________

ADALETİN BULUNMADIĞI YERDE, HERKES SUÇLUDUR...
 
Alt 29 Aralık 2022, 12:21   #5
Standart

Herkese musmutlu yıllar diliyorum...

________________

 
Alt 29 Aralık 2022, 13:05   #6
1905
Silvia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Mutlu yıllar dilerim tekrar

________________

And moments become memories.
 
Alt 29 Aralık 2022, 13:32   #7
Standart

Herkese musmutlu yıllar!

 
Alt 29 Aralık 2022, 16:22   #8
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Mutlu yıllar

________________

IR - 2022 Yılının En Çok Konuşulan Konuları ve Yılbaşı Kutlamaları
 
Alt 29 Aralık 2022, 20:58   #9
Standart

Mutlu ve Huzurlu olur insallah yeni yilimiz

________________

No MoRe DramA
 
Alt 29 Aralık 2022, 21:18   #10
Sohbetyagmuru.Com
Chucky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Sağlıklı huzurlu güzel yıllar dilerim.

________________

𝕭𝖊𝖓𝖎 𝖋𝖆𝖟𝖑𝖆 𝖒𝖊𝖗𝖆𝖐 𝖊𝖙𝖒𝖊 𝖘𝖊𝖓 𝖐𝖊𝖓𝖉𝖎𝖓𝖎 𝖇𝖎𝖑 𝖞𝖊𝖙𝖊𝖗.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:04.