IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


76Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Aralık 2021, 13:26   #1
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart IR - 2021 Yılının En Çok Konuşulan Konuları ve Yılbaşı Kutlamaları



Merhaba Saygıdeğer IRCRehberi.Net Kullanıcıları ;

2021 yılını geride bırakırken geçen sene olduğu gibi bu sene de yılın konularını hazırlamış bulunuyoruz bu konuların hazırlanmasında benimle birlikte emeği geçen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olmak üzere tüm ekibe teşekkür ederiz. Görsellerde bize yardımcı olan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] de ayrıca teşekkürlerimizi sunarız.

2021 konularına ek olarak sizlere bu sene yılbaşı için de bazı öneri konuları açıp yılın konularını genişletmek istedik ve bu projeyi tek başımıza gerçekleştirmek sizsiz anlamsız olacağı için elimizden geldiğince ulaşabildiğimiz kadar üyemize ulaşıp yılbaşı mesajlarını aldık bunlar ektedir. Vaktimizin yetişmediği ve mesaj alamadığımız üyelerin affına sığınıyor ve onları da yoruma bekliyoruz. Tüm yönetim ve üyelerimizin umut dolu bir yıl geçirmesini temenni ediyor , nice mutlu seneler diliyoruz..


- IR YÖNETİMİ ADINA -


IR - 2021 Yılının En Çok Konuşulan Konuları ve Yılbaşı Kutlamaları

oMeN
Yaşamın olduğu yerde Umutlar her zaman vardır, Yeni yılda umutlarınız gerçek mutluluklarınız sonsuz olsun. Tüm IRCRehberi ailesinin Yeni yılını kutlar, Sağlıklı kazasız belasız mutlu bir yıl temenni ederim.

Swat
Ülkemizin ve Dünyamızın zor günler yaşadığı bu günler de herkese sağlık dolu mutlu bir yıl dilerim, umarım ilerleyen günlerde güzel olaylar yaşar bir nebzede olsa gelecek kaygısı duymadan bir zaman geçiririz

BLueMooN
2022'nin sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesi temennisiyle, 2020 yılından itibaren yaşadığımız sıkıntılı sürecin son bulması dileğiyle tüm kullanıcılarımızın, emekçilerimizin yeni yılını kutlarım.

ZaLim
Yeni yıldan beklentim şu korona belasının yer yüzünden silinmesiyle birlikte kadınlara ve kendini savunamayan tüm canlılara gelecek zulümlerin son bulmasıdır.

Emrehan
2022'de beklentim ve temennim, herkesin gerek sağlık gerek ekonomik gerek refah gerek ise sevdikleriyle ile alakalı tüm hususlarında mutlu, huzurlu ve bol bereketli olmasıdır. inşAllah tüm bu saydıklarım 2022 ve sonrası için gerçekleşir.

She
Yeni yıl herkes için umarım güzel anılar bırakacak kadar mutlu bir yıl olur. Geçen o kötü yılın izlerini siler. En başta sağlık, huzur ve kocaman bir mutluluk diliyorum herkese.

Reyhan
Burada 2.yılbaşım olacak ve ben bu ailede yer almaktan sadece mutluluk değil gurur da duyuyorum. İyi ki bu ekipteyim iyi ki bu forumdayım sonuna kadar da böyle diyeceğimi umduğum birlikte nice mutlu, eğlenceli ve en çok da huzurlu yıllarımız olsun IR Ailesi, seviliyorsunuz

Sim
yeni yilin hepinize yeni güzellikler, umutlar, başarılar getirmesini dilerim. sağlıklı ve mutlu bi yil olur hepimiz icin umarim.mutlu yillar

Lareina
2021 kimisine şanslı ama çoğunluğun kıyamet gibi bır yıl oldu.Yine de umutları tüketmemek adına 2022 adına şans huzur sağlık diliyorum. Gülümseyin, dua edin.^^

SLyther
2022 tüm Dünya'ya ve ülkemiz başta olmak üzere sağlık , huzur getirsin.

WildCat
2022 nin basta insanlara saglik ve huzur getirmesini diliyorum diceksiniz ki baska dilegin yokmu / yok cunki dunya mali dunyada kalir para pul fasa fiso saglik ve huzurdan baska oncelik yoktur.

ZeyNa
2022'nin hepimize sağlık, mutluluk ve güzellikler getirmesini diliyorum. Kalbimizden geçen her şeyin gerçekleşeceği bir yıl olsun. Mutlu yıllar!

Başak
2022 Öyle Bir Yıl Olsun ki; 2023 Yılının Tüm Olumsuzluklarını, Bize Unutturabilsin...İsteklerimizin Gerçekleşebileceği Bir Yıl Diliyorum, IR Ailem..

Discorium
2022 de Sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınız aynı güzellikte geçirmenizi dilerim

İnflames
2021`in bitmesine sayılı günlerin kaldığı su donemde ircrehberi.net platformunda geçirdiğimiz güzel günlerin güzel yorumların iyi dileklerin arkadaşlıkların dostlukların ve en önemlisi sunucuların ortak buluşma noktasının olduğu bu yerde tüm üyelerimize şükranlarımı sunarken 2022`nin hepinize sağlık mutluluk ve huzurun getirmesini temenni ederim.

Saruhan
Daha nice dostlar ile nice seneler olmasını diliyorum

Ada
Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların hastalıkların, felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla Mutlu Yıllar IrcRehberi Ailesi.

dae
Yeni yil size sadece yasanmamiş yeni gunler getirmek yerine, dilediginiz her seyi getirsin. Mutluluk sersin yollariniza, kucak dolusu sevgiyle calsin kapinizi, umutlarinizin hic tukenmeyecegi anlar yasatsin, hayallerinizle pesinizden kossun.. Yeni yil sizin icin en iyisi olsun. Butun guzellikleri hakedin ve yasamaktan cekinmeyiin! MUTLU YİLLAR.^^

Mix
Yeni yılda daha başarılı daha mutlu geçireceğimiz bir yıl olmasını temenni ediyorum. Saygılarımla Mix. Hoşgeldin 2022.

Stolichnaya
Bu yıl ağzınızın tadını bozmadan geçireceğiniz günleriniz, sevdiklerinizle toplayacağınız anılarınız olsun. Yeni sene sizin için en güzel zamanlarını hazırlasın. Mutlu yıllar İRCRehberi Ailesi .

yeSa
Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Acıların, felaketlerin geçip giden koca bir yıl geride kalması dileğiyle. 2022 yılının tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk, sağlık, başarılı ve yüzümüzden gülücükler, gönlümüzden sevginin eksik olmadığı bir yıl olmasını diliyorum. Herkesin yeni yılı kutlu olsun, mutlu yıllar dilerim.

Aykut
Merhabalar.. 2022 yılında tüm insanlık adına, huzurun, sağlığın, haksızlığın, sorunların, savaşların son bulmasını ,iyi ve güzel olan ne varsa insanlık için olmasını dilerim.2022 Yılı hepimize yeni başlangıçlar, yeni başarılar ve güzellikler getirmesi temennisi ile yeni yılınızı kutlarım :)

Coolbites
2022 yılında tüm dileklerinizi gerçekleştirebilecek mucizevi şansı, bolluk ve bereketi kolaylıkla hayatına çekebilmenizi, pozitif enerjileri ve sağlığı her daim yanı başınızda dilerim. Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Size ve sevdiklerinize mutlu seneler!

GuPSe
Benim oyle süslü püslü yeni yıl mesajım yok gelen gideni aratmasın yeter.)Herkesin yeni yılı kutlu olsun..

Jön Türk
Başta pandemi olmak üzere ekonomik zorlukların en yoğun yaşandığı bir yıl oldu 2021.Yeni yıldaki en önemli dileğim pandeminin yaralarının sarıldığı, ekonomik dar boğazdan çıkıldığı bir yıl olmasıdır.

Murat
Bu Ortamda Bulunmamın Üstünden 2.ci Yılıma Girmek Üzereyim Bu Ailenin Bi Parçası Olmaktan Mutluluk Duyuyorum Yeni Yılınım ve Tüm Yüreği Kalbi Temiz Dostlarımın Yeni Yılını Kutlar Daha Nice Yıllar Birlikte Başarılı Sağlıklı Sevdiklerimizle Birlikte Görmeyi ve Geçirmeyi diliyorum... Dün Rüya Yarın Hayaldir... Rüyayı Mutlu, Hayali Mutlu Yapan Bugündür, Gönlün Neyin Özlemini Çekiyorsa Yarınlar Sana Onu Getirsin... Yeni Yılın Kutlu Olsun..IRCRehberi Ailesi.

Turan
Yeni yıl hepimiz için mutlu bir yıl olur inşallah

Ruyanur
“2022 yılı ve sonraki yıllarda attığınız her adımda; Sağlık, Huzur ve Başarı Daima yanınızda olsun…
Mutlu Yıllar dilerim. Sevgiler ve Selamlar “

Dike
Yeni yıl öncelikle hepimize sağlık getirsin. Bunu tüm samimiyetimle diliyorum. Bu aralar en ihtiyacımız olan sağlık Sonrasında birlik, beraberlik ve para getirir umarım. Herkese mutlu yıllar.

Lyra
Yeni yılda tüm forum ailesine öncelikle akıl sağlığı ,huzur ve barış diliyorum. Umarım her şey gönlünüzce olur.

Zeytin
Her sene olduğu gibi bu yılda gelen gideni aratmasın, sevdiklerimizi bizden almasın en büyük dileğim bu. Bunun dışında umarım ülkemiz daha yaşanılası bir yer haline gelir diye dua ediyorum. Malum 2021 yılı giderken hepimizi şoka uğrattı :)) İnşallah her şey çok güzel olur...Hastalıktan uzak ,huzurlu ve mutlu geçirebileceğimiz güzel bir yıl olsun herkes için. Çok çok çok aminnnnnn

MySeCReT
Mesajımı okuyan tüm ircrehberi üyelerinin yeni yılını kutluyorum. Mutlu seneler.

Mukan
Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar, gözlerinizden öperim. Bütün foruma selam olsun abcçdefgğhıijklmnoöprsştuüvyz

ExCaLuBuR
Yeni yılda daha sağlıklı, huzurlu bir dünyaya merhaba diyebilmek öncelikli temennim. Hızla büyüyen irc forumu platformunuzunda yeni yılda yeni üyeleriyle daha da güçlenmesini temenni ediyorum. Kolaylıklar dilerim.

Creative
Her yeni yıl boş bir defter sayfası gibidir. Yeni yıldan dileğim sorunsuz, üzüntüsüz sevdiklerinizle mutlu bir şekilde güzel günler geçirmenizdir. Şimdi kalemi elinize alın ve o boş defter sayfasını paylaşımlarınızla, sevinçlerinizle ve mutlu günlerinizin hiç unutulmayacak anlarının hikayesini yazmaya başlayın. Mutlu Yıllar dilerim.

bAbE
Tabiki başta sağlık sonra herkesin gönlünden geçen sevdiği ve sevdikleri ile bir arada olması.. Yeni yıl şimdiden kutlu olsun

Bliss
Yeni bir yılllll
Dilerim hepimiz için mucizevi güzel şeyler getirsin.

NupeLda
Yeni yıl dileğim ne dersen çok şey dilemiyorum. Aslında sağlık varsa her şeye çare olduğunu düşünüyorum ve yeni yıl bana ve sevdiklerime en çok sağlık getirsin o varsa her şey yolunda olur. Trendsohbet ailem dahilinde ikinci evim saydığım ircrehberinin sen dahil wildcat dahil tüm üyelerine aynı yeni yıl temennisiyle..

Smile
Yeni yılın hepimize sağlık, huzur getirmesini diliyorum(klişe olsa da en değerlilerimiz bunlar.) Bir de gerçekleştirmek istediğim planlarım var onların sorunsuz bir şekilde ilerlemesini diliyorum.

Know
Tüm ircrehberi kullanıcılarının yeni yıllarını sevinç, huzur ve mutlulukla geçirmelerini dilerim.

Hun
Yeni yılınızı kutlarım. Hayırlı, mutlu bir yıl geçirmenizi dilerim

ReisELLa
Hastalıksız herkesin mutlu , huzurlu olacağı bir yıl diliyorum. Mutlu yıllar

Umay
Herkese mutluluk ve sağlık dolu bir yıl dilerim. Umarım 2022 hepimiz için daha iyi bir yıl olur.

Pınar
Yeni yıl sağlık, huzur, sevinç ve hoşgörü getirsin. Kimse kimseyi üzmesin.

Lale
Yeni yılın hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Herkesin yeni yılını kutlarım. Sağlıklı, mutlu, huzurlu yeni bir yıla. Tüm güzellikler sizinle olsun.

BuSeM
Yeni yılda hep aynı umutlar aynı istek ve temennilerim oluyor. Özgürlüklerin kısıtlanmadığı, haksızlıkların olmadığı ve hiçbir canlının yaşam hakkının elinden alınmadığı bir yıl. Herkesin gönlünden geçenlerin olması dileklerimle sağlıklı güzel yıllar
IneGoL
Yeni yılda sağlık, huzur ve bereketin olduğu bir yıl diliyorum. Coronadan uzak hayat şartlarının uygun olmasından yanayım.

Rainbow6
Artık bir dileğim yok. Her sene ötekinden daha kötü oluyor artık. Ama adet yerini bulsun diye temenni de bulunacak olursam maddi olarak ve sağlık olarak güzel bir yıl olması.

Beatrice
Yeni yılda sağlık ,başarı ve mutluluk diliyorum.

RevivaL
Yeni yıl falan yok eskide kalsın hepsi :))

GüL
Bu sene çok kötü geçti, hepimiz için sağlık, huzur, mutluluk ve bolca yalansız sevgiler diliyorum.

İnCiTaNeSi
Hepimiz için önce sağlık sonra huzur, mutluluk, barış dolu bir yıl diliyorum. Son olarak da aşk aşksız geçen her yılımı yok sayıyorum. Saygı ve sevgilerimle..

Aden
Yeni yıl hepimize sağlık, huzur, mutluluk getirsin. Bütün kötülüklerin geride kaldığı bir yıl olsun.

YildiZ
Umarım yeni yıl herkese başta sağlık, mutluluk ve bolca para getirir. Zamsız bir hayat ,gamsız insanların olmadığı bir hayat geçirmesi dileğiyle herkesin .dd

LoDoS
Sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun.

Hyl
Yeni yılda umarım geçtiğimiz yıllardan çok daha güzel, sağlıklı , huzurlu bir yıl olur.

Cadi
Yeni yılın tatlisohbet aileme , bana ve can dediklerime mutluluk getirmesini dilerim ircrehberi olarak başarılarınız devam etsin.

Heath R.I.P Ledger
Yeni yılın daha adil bir yıl olmasını diliyorum.

Hate
Tüm ircrehberi kullanıcılarının yeni yıla umut ve mutlulukla girmelerini ve bu doğrultuda güzel bir yıl geçirmelerini dilerim.

İhaveanidea
İnsanlar ve caretta carettalar için daha adil bir yaşam diliyorum yeni yıldan. Penguenleri de unutmamak lazım. Sevgilerimle

TheMountain
Herkese stressiz bir yeni yıl diliyorum. Hayallerini gerçekleştirebilmelerini isterim. Ayrıca sağlık ve huzur diliyorum. Teşekkür ederim.

Birsevda
Klasik olacak ama herkese hayırlı seneler dilerim.

Kural
Yeni yıl benim için bir şey ifade etmiyor.

PauL
Her yıl olduğu gibi önceliğimiz sağlık, sağlık, sağlık. Sağlık olmadan hiçbir şey olmuyor. Hastalıksız, sıkıntısız, dertsiz, kedersiz, mutlu , huzurlu olabileceğimiz ailemizle birlikte yeni bir yıl diliyorum.

Verena
Yeni yıl için herkese huzur, sağlık ilk önce ve sonra herkese tabi ki ruzi bereket evne güzellik güzel hayat ve herkesin kazancı bol ,sevimli samimi dostlar ve arkadaşlıkları olsun. Yeni yılda yeni güzel hayata yelken açsın herkes herkes arzusuna çatsın.

Pia
Yeni yılda tüm dargınlıkların bitmesi ve barış içinde yaşanması , sağlık ve sıhhat , huzur ve mutluluk, tüm hayallerin gerçekleşmesi , yeni yılın neşe ve güzellikler ile hayırlısıyla gelmesi dileğimle. Mutlu, sağlıklı ve huzurlu yıllar.

qölge
Yeni yıl dileğim tüm dostlara huzurlu, mutlu, hayırlı yıllar diliyorum efendim. Her şey gönüllerince olsun. Ülkemiz içinde bolluk, bereket ve refah diliyorum.

DoNtSpEaK
Her yeni gün dünü arar olduk. Bugünleri aramayalım kafi diyerek cevaplamış olayım.

ıKRa
Sevgili ircrehberi üyeleri zor günler geçirdiğimiz 2021 yılını geride bıraktığımız sayılı saatler kala, geleceğimizi oluşturacak her bir yeni yılın öncekinden daha güzel isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu yıllar dilerim !

Linux
Geçtiğimiz senelerdeki salgınların bir an önce bitmesini istediğim, ülkece refah içerisinde yaşayacağımız yeni bir yıl ve bu dileklerimin içerisinde yanımda olan sevdiklerimin acısını, kederini görmeyeceğim yeni bir sene diliyorum.

KraL
Yeni yılımız adına yurtta barış dünyada sağlık ve kimse kimse ile küs kalsın istemiyorum. Dileğim bu yöndedir. Herkes rabbime emanet olsun.

Selma
Sohbetkeyfim.com yönetimi diyor ki ; ircrehberi yönetimine, üyelerine 2022 yılı önceki yıllardan daha çok gönüllerince mucizeleri sunsun.
2022 de sağlık, başarı, mutluluk , mucizeler yağmurunda şemsiyesiz kalsınlar dilerim. Selam ve sevgilerimle.

Alperen
Öncelikle sağlık, mutluluk , bol kazançlı ,adaletli , yoksulu ve aç kalanı olmayan , insan hayatının değerli ve önemli olduğu bilinen ve saygı gösterilen bir yıl temenni ederim.

RauL
Nerede yaşam varsa, orada umut da vardır. Yeni yılda tüm umutlar ve başarılar bizlerle olsun.
Dilerim ki IRCRehberi ailesinin her bir üyesi gireceğimiz Yeni Yıl ile birlikte sağlıklı, huzurlu, başarılı ve en önemlisi umut dolu bir hayat sürsün.

SaTO
Tüm herkese iyi seneler dilerim iyisi kötüsü herkese.

SerdaR
Yeni yıl mutluluk , sağlık, huzur ve güzellikler getirmesi dileğiyle. Herkesin yeni yılı kutlu olsun.

KivanC
Ülkenin tabiri olarak çivisi çıktı denilir ama çivi artık o kadar pas tuttu ki çıksa da zehir saçıyor, dün kızımla pazara gittim geç kalmıştık aslında normalde Pazar sabah 10 ile 15 arası çok yoğun ve kalabalık olduğundan öğleden sonra gidelim demiştim ama hata etmişim Pazar öğlen kalabalığının 2 katı daha kalabalık görünce o kadar şaşırdım ki, pazarın girişinde Pazar arabası gibi alet edevat satan dayıya bu saatte bu kadar kalabalık hayır mı diye sordum dayı bana yeğenim ülkenin durumunu merak eden bir siyasetçi zengin görürsen akşam 4 den sonra herhangi bir pazara yolla ne olduğunu anlarsın.
2022 yeni yıl sadece bize akıl, fikir, sağlık, mutluluk versin.

Türkü
Yeni yılda 2021e ait her şeyi gerçek anlamda unutmak zorlu bir süreç geçirdik .Toplum olarak , insanlık olarak ve herkesin sağlıklı, huzurlu yıl geçirmesini diliyorum.

Lord
Yeni yıl dileklerim fazla bir beklentimiz yok aslında SEVDİKLERİMİZİ götürmesin yeter. Sağlık, mutluluk ve bir çanta para diliyorum.
Herkese sağlıklı güzel yıllar diliyorum, Fatih.

Silvia
Mutlu yıllar

Leila
Her şeyden önce herkese sağlık, huzur, daha çok anlayış ve ön yargısız bir iletişim diliyorum. Mutlu yıllar...Umarım hoş gelirsin 2022

Cey
2022 yılı öyle bir yıl olsun ki 2021 yılının tüm olumsuzluklarını bize unutturabilsin. Sağlık ve huzurla gelsin. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl dileğiyle.

Ecem
Hastalıkların ve zamların olmadığı güzel bir yıl diliyorum.

Chucky
Nice mutlu yıllar diliyorum herkese

AdrenaLin
Yeni yılın ircrehberi ve tatlisohbet olarak herkese sağlık, mutluluk, ve başarı getirmesini temenni ederim. Yeni yılınız kutlu olsun.

MeLiSa
Yeni yıl inşallah herkese mutluluk huzur getirir. Bu yıldan daha güzel bir yıl olmasını temenni ederim. Herkesin yeni yılı kutlu olsun.

Elektra
Yeni yıl sağlık, huzur, mutluluk getirsin.

Esrarlıgözler
Herkesin yeni yılını kutlar sağlık, huzur ,mutluluklar dilerim sevdikleriyle.

:ldELWk:
________________

bazen insanlar iyilesmek istemez.
cünkü ,
icindeki acı sevdiklerinin son hatirasidir..


per aspera ad astra ✨
 
Alt 28 Aralık 2021, 13:39   #2
Hayat Çok Kısa
Sihirbaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Yeni yılımız hepimiz için güzel bi yıl olur inşahlah

 
Alt 28 Aralık 2021, 14:00   #3
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

emegi gecen herkesin emeklerine saglik
mutlu ve saglikli bi yil olur umarim hepimiz icin.

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 28 Aralık 2021, 14:33   #4
Standart

Herkesin emeğine yüreğine sağlık, yeni yılda sağlık, huzur, başarılar dilerim, hepimiz için güzel olmasını diliyorum

 
Alt 28 Aralık 2021, 15:37   #5
Ada
Banlı Üye
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Herkeze Sağlıklı Mutlu Yıllar Diliyorum.

Emeği Geçen Herkezin Yüreğine Sağlık.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alt 28 Aralık 2021, 15:37   #6
Standart

Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederiz

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________

IR - 2021 Yılının En Çok Konuşulan Konuları ve Yılbaşı Kutlamaları
 
Alt 28 Aralık 2021, 16:18   #7
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler yine İR'e yakışır süper bir iş.

 
Alt 28 Aralık 2021, 18:41   #8
Mix
★ GeneraL ★
Mix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeği geçen her kese teşekkür ederim.

 
Alt 28 Aralık 2021, 22:31   #9
Özel Üye
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
Çok tatlı bir proje oldu.
Herkese güzel anıların yaşanacağı bir yıl dilerim.

 
Alt 28 Aralık 2021, 23:13   #10
Standart

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Çok güzel bir düşünce oldu, herkese sonsuz teşekkürler.

________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:46.