IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat


İnternet Dünyasından Son Haberler Güncel İnternet Dünyasından Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
2Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen ZaLim
  • 1 Gönderen Absent


 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Şubat 2020, 22:37   #1
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow Hadise, hadise.com Davasını Kaybetti

Geçtiğimiz sene ailesiyle kopma noktasına gelen Hadise ablası Hülya Açıkgöz’le mahkemelik olmuşlardı. Ablasını kendisi üzerinden haksız kazanç elde etmekle suçlayan ünlü şarkıcı kardeşleriyle olan ilişkisini koparmıştı. Ardından kendi domain adresi için ablasına dava açan Hadise, hadise.com davasını kaybetti!

Hadise, hadise.com Davasını Kaybetti

Hadise Kardeşleriyle Çalışmayı Bıraktı
Son dönemlerin en çok sevilen şarkıcılarından olan Hadise’nin menajerliğini geçtiğimiz seneye kadar ablası Hülya Açıkgöz üstleniyordu. Ancak geçtiğimiz sene iki kardeş arasında ipler koptu. Ablasıyla çalışmayı sonlandıran ünlü şarkıcı konserlerinden kliplerine kadar sahne arkasında birlikte çalıştığı ablasını üzerinden haksız kazanç elde etmekle suçlamış ve iki kardeş arasında ipler gerilmişti. Hülya Açıkgöz ise iddialarını yalanlamış kardeşiyle olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırmasını da “Adı üstünde benim profilim. İstediğim fotoğrafları siler eklerim. Doğru değil mi? Ruhen yeni bir sayfaya ihtiyaç vardı sanırım. Büyük bir şey aranmasın arkasında.” sözleriyle açıklamıştı.

Hadise Kardeşleri İle Tüm Bağını Kopardı!

Domain Savaşı
Yıllardır ablasıyla birlikte çalışan Hadise’nin “hadise.com” internet sitesini ablası menajerliğini yaptığı sırada almıştı. İki kardeşin arasındaki kavga ve birlikte çalışmayı bırakması bir domain savaşını başlattı. Uzun bir süredir domain adresini geri almaya çalışan Hadise sorunu ablasıyla çözemeyince olayı mahkemeye taşıdı. 3 Kasım 2004 senesinde kaydedilen hadise.com adresi için ünlü şarkıcı 2 Aralık 2019 tarihinde Belçika’daki ablasına dava açtı.

Hadise, hadise.com Davasını Kaybetti
Hadise‘nin geçtiğimiz senenin sonlarına doğru başlayan domain davası ünlü şarkıcının beklediği gibi sonuçlanmadı. 2012 yılında Hadise.com domainini Hadise’nin menajerliğini yapan ablası Hülya Açıkgöz 30.000$ ödeyerek satın almıştı. Hadise 2017 33908 numarasıyla Türkiye’de marka tescili bulunmasına rağmen davayı kaybetti. Bir süredir hadiseacikgoz.com adresini kullanmakta olan ünlü şarkıcı yola aynı adresle devam edecek.

Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
👍 1
________________

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .


birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken...


Hadise, hadise.com Davasını Kaybetti
28/08/2025



sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz.
 
Alt 20 Şubat 2020, 00:36   #2
Bordo aşktır, mavi tutku..
Absent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] hackle şurayı bitsin kavgalar, kimseye yar olmasın domain.

👍 1
________________

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:31.