IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


İnternet Dünyasından Son Haberler Güncel İnternet Dünyasından Haberler

 
 
Seçenekler Stil
Alt 16 Nisan 2023, 21:25   #1
IRCRehberi
RevivaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool ZippyShare Yoluna Veda Etti !

Alıntı:
Popüler bir dosya barındırma sitesi olan Zippyshare, çevrimiçi dosya paylaşımı yolundaki 17 yıllık yolculuğuna resmen son verdi. Platform, basitliği, güvenilirliği ve kullanıcılara dosyalarını kolaylıkla paylaşma olanağı sağlayan kullanıcı dostu arayüzü ile biliniyordu. Ancak, geride şüphesiz hizmetlerini özleyecek sadık ve sevgi dolu bir topluluk bırakmıştır.

"İşte Zippyshare yatıyor [2006 - 2023]" açıklaması, bu sevilen dosya paylaşım sitesi için bir dönemin sonunu işaret ediyor. Yine de Zippyshare'in ayrılışı, kullanıcılara güvenlik, rahatlık ve kullanıcı deneyimine öncelik veren alternatif dosya barındırma platformlarını keşfetme fırsatı da sunuyor. Çevrimiçi dünya geliştikçe, kullanıcılara ihtiyaç duydukları düzeyde erişilebilirlik ve koruma sağlayabilen başka güvenilir seçenekler de mevcut.

Çevrimiçi dünyadaki yolculuğunda Zippyshare'e veda ediyoruz. Veda etmek zor olsa da platform, arkasında her zaman değer verilecek bir miras bıraktı. Bize güvenli ve eğlenceli bir deneyim sunarken ihtiyaçlarımızı karşılayan alternatif dosya barındırma hizmetleri aramaya ve desteklemeye devam ederek bu mirası onurlandırabilir miyiz? Siz ne düşünüyorsunuz?
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:55.